LEPE AL PA NE plis odgovorte vsi fantje• annalove
• Od: 26.9.2011
LEPE AL PA NE plis odgovorte vsi fantje
1.10.2011 21:19
če je sploh kej fantou na tem profilu mene pa moj ceu klas zanima kakšne so punce fantom bl všeč
frajerske(skejtarke pa to) al take normalne(batke nč preveč črnh cun) črne oči(ne preveč mau z barvico) al tiste k niso nč naličene tiste k mau preklinajo al tiste k čist nč tiste k se frajrsk oblačjo al tiste k majo roza rmene pa take cune ODGOVORTE VSI FANTJE PA LAHK TUD PUNCE P.S. a so fantm všeč take punce k cviljo če vidjo pajka _________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! • Maiko
• Od: 9.11.2010
• Kraj: Novo mesto.
Re: LEPE AL PA NE plis odgovorte vsi fantje
1.10.2011 21:26
Preveč posplošeno vprašanje. Vsak ma svoj okus, kokr je teb drug tip ušeč, kokr tvoji kolegici. Tle ne boš dobila točnega odgovora. • annalove
1.10.2011 21:44
JA AMPAK KA JE PA TEB BOL UŠEČ_________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! • Pačupa
• Od: 7.5.2010
1.10.2011 22:05
Jaz odgovarjam isto kot Maiko: enim tipom so takšne, drugim pa takšne. Samo moraš tudi gledat, da fantje gledamo tudi na osebnost. Ker rečmo spoznaš eno ful dobro punco (a.k.a izgled) pol pa vidiš, da ma za kurac osebnost te takoj odvrne... Tak da, punce bodite kakšne ste in kako ste sebi najbolj všeč. In ko boste same sebi všeč boste komaj lahko imele lepo razmerje z tipom, ker nebo nobenih prekrivanj (mislim pri stvareh kot so izgled/osebnost). Mislim fantom so (to ti lahko kar zagotovim) všeč take punce ki se obnašajo tak ko se v resnici... Zato pa, še enkrat ponavljam - bodi to kar si in se ne skrivaj za nečim, kar nisi!_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Rocafella
• Od: 24.1.2010
1.10.2011 22:25
nisem fant, ampak če bi mela punco ziher NE bi bla takšna (pa se opravičujem če kero užalim):
- kilo make-upa in poslikani nohti :S - pajkice brez hlač, kikle ali tunike preko, pa po možnosti še 5 številk premale o.O isto velja za ostala oblačila, prosim, samo pravo številko je treba nosit pa bo boljše - petke v katerih ne zna hodit -.- - da bi skoz skrbela samo za svoj videz (torej se oblačla, ličla vsakih par ur in se rihtala celo večnost) - bla odvisna od mobitela (ali interneta, televizije,..) - se ne bi ukvajala s športom - da bi bla izbirčna ali razvajena • Ursxx
• Od: 6.12.2009
1.10.2011 23:18
Rocafella pravi:nisem fant, ampak če bi mela punco ziher NE bi bla takšna (pa se opravičujem če kero užalim):
- kilo make-upa in poslikani nohti :S - pajkice brez hlač, kikle ali tunike preko, pa po možnosti še 5 številk premale o.O isto velja za ostala oblačila, prosim, samo pravo številko je treba nosit pa bo boljše - petke v katerih ne zna hodit -.- - da bi skoz skrbela samo za svoj videz (torej se oblačla, ličla vsakih par ur in se rihtala celo večnost) - bla odvisna od mobitela (ali interneta, televizije,..) - se ne bi ukvajala s športom - da bi bla izbirčna ali razvajena se POPOLNOMA strinjam! • keep out
• Od: 7.8.2011
2.10.2011 13:02
Rocafella pravi:nisem fant, ampak če bi mela punco ziher NE bi bla takšna (pa se opravičujem če kero užalim):
- kilo make-upa in poslikani nohti :S - pajkice brez hlač, kikle ali tunike preko, pa po možnosti še 5 številk premale o.O isto velja za ostala oblačila, prosim, samo pravo številko je treba nosit pa bo boljše - petke v katerih ne zna hodit -.- - da bi skoz skrbela samo za svoj videz (torej se oblačla, ličla vsakih par ur in se rihtala celo večnost) - bla odvisna od mobitela (ali interneta, televizije,..) - se ne bi ukvajala s športom - da bi bla izbirčna ali razvajena BRAVOOOOO!! mam čist isto mnenje!! • slovenc79
• Od: 19.8.2011
2.10.2011 19:47
kaj je meni všeč?
da je prijazna, intiligentna, da ima lep obraz, postava da skrbi zanjo, par kil gor ali dol me ne moti da je, kar je, je poštena, spoštljiva, tudi do drugih ne samo mene. da če je kaka malenkost narobe raje mal potrpi in se ne gre kregat da ni občutljiva (germofob) pa da zna praktično razmišljat kar se oblek tiče najbolj so mi všeč skinny hlače nohti navadni, nič barvani pa to. ni treba. lasje so kakršni so, lahko dela kar hoče (samo naj se ne ostriže na kratko da izgleda k tip) ali pa kakih zabritih čudnih frizur tud ne maram. • mata
• Od: 7.11.2010
2.10.2011 21:28
slovenc79 pravi:kaj je meni všeč?
da je prijazna, intiligentna, da ima lep obraz, postava da skrbi zanjo, par kil gor ali dol me ne moti da je, kar je, je poštena, spoštljiva, tudi do drugih ne samo mene. da če je kaka malenkost narobe raje mal potrpi in se ne gre kregat da ni občutljiva (germofob) pa da zna praktično razmišljat kar se oblek tiče najbolj so mi všeč skinny hlače nohti navadni, nič barvani pa to. ni treba. lasje so kakršni so, lahko dela kar hoče (samo naj se ne ostriže na kratko da izgleda k tip) ali pa kakih zabritih čudnih frizur tud ne maram. pol tko morm bit do žigeta.. • T1lex
• Od: 18.10.2011
18.10.2011 15:14
- kilo make-upa in poslikani nohti :S - pajkice brez hlač, kikle ali tunike preko, pa po možnosti še 5 številk premale o.O isto velja za ostala oblačila, prosim, samo pravo številko je treba nosit pa bo boljše - petke v katerih ne zna hodit -.- - da bi skoz skrbela samo za svoj videz (torej se oblačla, ličla vsakih par ur in se rihtala celo večnost) - bla odvisna od mobitela (ali interneta, televizije,..) - se ne bi ukvajala s športom - da bi bla izbirčna ali razvajena se strinjam • loXX
• Od: 16.7.2010
18.10.2011 18:28
pa mislite dda je tipom ušeč če ma tipica velike boke pa malu oblin?
• Someone.
• Od: 29.6.2010
18.10.2011 18:30
nism tip sam bom vseeno pokomentirala (:
mislim da fantom niso ušeč punce z kilo pudra. pa po mojem jim niso ušeč niti punce k se neki ''delajo'' da so neki več in se grdo obnašajo do drugih samo da bi ble neki posebne. (s tem mislim tut glede preklinjanja. pa sej kul če ti kdaj uide kaka. ne pa zdej da je vsaka druga beseda kletvica o.O to mi je pretiravanje) mislim da nekaterim fantom gre ful nažiuce tisto 'vreščanje' za usako sranje xD drugać pa itak ma usak svoj okus . pač eni majo pa radi punce z kilo pudra, ko si mislijo da so neki več čeprau niso pa take da ful klejejo. :Đ pač neda se točno povedat. kr lahko zdej en fant tu reče da mu grejo nažiuce punce ko nevem.. majo zabrito frizuro. pol pa sreča eno punco s tako čupo pa mu je vse na njej ušeč. tut glede čupe se pol navadiš in ti postane ušeč. ;') • Someone.
18.10.2011 18:31
loXX pravi:pa mislite dda je tipom ušeč če ma tipica velike boke pa malu oblin?
to je pa pomojem usakmu tipu ušeč. (: • slovenc79
18.10.2011 20:07
Someone. ma čist prav. vsaj kar se mene tiče.
to napudrane, namazane, "porjavele", une čefurske frizure, kao "diva" (dolgi, spredaj pa polizano navzgor) je ogabno. bolj mi je všeč preprosta punca. ker sem preprost tip • OrdinaryWeirdo
• Od: 25.3.2011
18.10.2011 20:12
annalove pravi:če je sploh kej fantou na tem profilu mene pa moj ceu klas zanima kakšne so punce fantom bl všeč
frajerske(skejtarke pa to) al take normalne(batke nč preveč črnh cun) črne oči(ne preveč mau z barvico) al tiste k niso nč naličene tiste k mau preklinajo al tiste k čist nč tiste k se frajrsk oblačjo al tiste k majo roza rmene pa take cune ODGOVORTE VSI FANTJE PA LAHK TUD PUNCE P.S. a so fantm všeč take punce k cviljo če vidjo pajka prvo me zanima kok si stara če lah zvem? drgač pa ma usak tip svoj okus in brezveze da se zdj tle neki matraš da si nekomu ušeč k je najbolš da si kar si, brez pretvarjanja. in še eno kar me je pa res razjezil, o tem ko govorite ''skejtarke'' da ne bi probavala tega, s sabo noste use ve skejt vredn 20? in mislte da ste kulj pa da vs bojo tipi navalil, večinoma navalijo na take k so čist nek ufurane, ja tega ne delat ... usaj prosm da ne ker mam dost tega da me pol na usakem koraku ustavjo in rečejo da sm poser pa čeprou skejtam in to tud treniram, edino to me živcira pr tem (in ni me treba zdj napadt da se hvalm ker se ne, ampk je preposto zoprno) drgač pa še enkrat, kaj se sploh ukvarjaš kaj tipi misljo, maš celo svoje življenje za njih, ne rabš jih še zdj • 30stm
• Od: 31.10.2010
18.10.2011 20:37
neverjetno amapk sm tut jst punca in če bi bla tip bi vrjetn padala nna kkšne normalne punce...mislm use razn čefurk (pardon na izrazu...nubenga nočm žalt).....sama osebbno mam dost temn makeup...mam sicr blond lase (sam ne peroksidno)...mam tako ravno skuštrano frizuro (če štekate) in se oblačm v temna oblačila (pač ne zdej čista darkrca al pa emo al pa kej tazga...sam mam temne pulovrje pa hlače pa nosm allstarke, zdej pozim pa čevle k so ful podobni bulerjem ampak niso bulerji.....kakorkoli...poslušam.rock, metal in bi se naučila skejtat...pač zanimiu....in ubistvu to sploh ni slb uprašanje...pač jst vem da sm za mrskoga čudak al pa kakorkoli kr se pač ne oblačm neki punčkasto pa priznam da se sploh ne znam preveč normalno obnašat.....in recmo čist tko uprašanje...kaj bi si u men mislll...sej vem da je težka tale glede na to da me ne vidte (zahvalte se katermu kol bogu h katermu molte al pa ne)...ampak pač punca k se tko oblač pa tako musko posluša...aja po osebnosti pa tut nism slaba,...mislm glede na izkušne v lajfu?!.....drgač pa ja bodte kar ste sej enkrat se bo že kdo našu k mu boš ušeč in te bo tako tut sprejeu...jst sm se že sprjaznla da nism čist kul sam je pač treba uztrajat....• slovenc79
18.10.2011 21:30
men ti deluješ čist ql punca.
sej punce se morajo punčkasto oblačit edin temen makeup pa blond... men osebno to ful ni všeč, zgleda tako nenaravn... sam imam raje punce ki imajo mal svetlejšo polt. ali pa da je malo naravno porjavela ( na soncu, ne solarij pa te scene) • 30stm
18.10.2011 22:14
hahh...okej kul:)....ja mam blond lase pa temn makeup...mislm sej veš okol oči pa ne tko ful sam pač je temn...drgač je pa tko ane...moja polt ni neki ful temna sam čez puletje ful naravno seveda porjavim...mene se sonce ful prime pa ful uživam v vodi tko da sm res rjava....nikakor pa solarij al pa kej tazga....• slovenc79
19.10.2011 12:34
aaa tko mislšej si kej razmišlala da bi mela blond lase pa en roza pramen? men je to ful všeč na punci... sam ideja pač... • Someone.
19.10.2011 14:03
slovenc79 pravi:Someone. ma čist prav. vsaj kar se mene tiče.
to napudrane, namazane, "porjavele", une čefurske frizure, kao "diva" (dolgi, spredaj pa polizano navzgor) je ogabno. bolj mi je všeč preprosta punca. ker sem preprost tip (: • 30stm
19.10.2011 16:07
slovenc79 pravi:aaa tko mislš
ej si kej razmišlala da bi mela blond lase pa en roza pramen? men je to ful všeč na punci... sam ideja pač... ja ej že večkrat u bistvu (čist zares)....mislm sm tko skor kr dost odštekana pa pač mi je že mrskej pršlo na pamet....mislm ja sm večkrat dejansk razmišlala o tem sam ful ne vem če bi dala glih rozno zto kr to ni moja najljubša barva...amapk je pa luštkano ja...se pa nikol ne ve...mislm halo sej smo še mladi...hahh..xD • mussy
• Od: 3.9.2011
19.10.2011 16:20
a ni čist usen ? nwm lej bod to kar si pa te bojo mel najraj.. taki al pa drgačni.. nwm glupa tema k zdej k boš pa zvedla da ne marajo črnih nohtou jih pa nauš mela al kaj? lej enostauno bod to kar si, počni kar ti je ušeč - krič, der se, smej se... usen je.. dokler bo pristno in boš uživala v svoji koži.. vrjamm.. edino kar ne marajo pa je to da se delajo da si neki druzga...
• levinja1996
• Od: 16.10.2011
19.10.2011 20:45
OrdinaryWeirdo pravi:
annalove pravi:
če je sploh kej fantou na tem profilu mene pa moj ceu klas zanima kakšne so punce fantom bl všeč
frajerske(skejtarke pa to) al take normalne(batke nč preveč črnh cun) črne oči(ne preveč mau z barvico) al tiste k niso nč naličene tiste k mau preklinajo al tiste k čist nč tiste k se frajrsk oblačjo al tiste k majo roza rmene pa take cune ODGOVORTE VSI FANTJE PA LAHK TUD PUNCE P.S. a so fantm všeč take punce k cviljo če vidjo pajka prvo me zanima kok si stara če lah zvem? drgač pa ma usak tip svoj okus in brezveze da se zdj tle neki matraš da si nekomu ušeč k je najbolš da si kar si, brez pretvarjanja. in še eno kar me je pa res razjezil, o tem ko govorite ''skejtarke'' da ne bi probavala tega, s sabo noste use ve skejt vredn 20? in mislte da ste kulj pa da vs bojo tipi navalil, večinoma navalijo na take k so čist nek ufurane, ja tega ne delat ... usaj prosm da ne ker mam dost tega da me pol na usakem koraku ustavjo in rečejo da sm poser pa čeprou skejtam in to tud treniram, edino to me živcira pr tem (in ni me treba zdj napadt da se hvalm ker se ne, ampk je preposto zoprno) drgač pa še enkrat, kaj se sploh ukvarjaš kaj tipi misljo, maš celo svoje življenje za njih, ne rabš jih še zdj ej OrdinaryWeirdo iz kot si +kujk si star..?? • annalove
30.10.2011 15:01
levinja1996 pravi:
OrdinaryWeirdo pravi:
annalove pravi:
frajerske(skejtarke pa to) al take normalne(batke nč preveč črnh cun) črne oči(ne preveč mau z barvico) al tiste k niso nč naličene tiste k mau preklinajo al tiste k čist nč tiste k se frajrsk oblačjo al tiste k majo roza rmene pa take cune ODGOVORTE VSI FANTJE PA LAHK TUD PUNCE P.S. a so fantm všeč take punce k cviljo če vidjo pajka prvo me zanima kok si stara če lah zvem? drgač pa ma usak tip svoj okus in brezveze da se zdj tle neki matraš da si nekomu ušeč k je najbolš da si kar si, brez pretvarjanja. in še eno kar me je pa res razjezil, o tem ko govorite ''skejtarke'' da ne bi probavala tega, s sabo noste use ve skejt vredn 20? in mislte da ste kulj pa da vs bojo tipi navalil, večinoma navalijo na take k so čist nek ufurane, ja tega ne delat ... usaj prosm da ne ker mam dost tega da me pol na usakem koraku ustavjo in rečejo da sm poser pa čeprou skejtam in to tud treniram, edino to me živcira pr tem (in ni me treba zdj napadt da se hvalm ker se ne, ampk je preposto zoprno) drgač pa še enkrat, kaj se sploh ukvarjaš kaj tipi misljo, maš celo svoje življenje za njih, ne rabš jih še zdj ej OrdinaryWeirdo iz kot si +kujk si star..?? premau če te že zanima k mamo eno ful punčkasto punco s pegicam čez celo faco pa misl da je najlepša itd. pa me pač zanima če vm je to rs všeč _________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.