Menstruacija na športni dan. Help me!!!

xcrazyxgirl • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 8
Menstruacija na športni dan. Help me!!! 27.1.2009 20:07
sory nism vedla u kero temo nej to dam sam res plisss odpište mi pač fora je u tem da mamo enkret zdej športn dan pa nevem kdaj in se bojim da bom takrat dobla men.........
in pač kkr jst vem pač takrat ne morš plavat al kk pliss povejte?pa zanima me kk si nej zračunam kdaj bom spet mela men......... in pač če sm jo mela nazadn okol 5 al 4 al pa 3 januarja kdaj jo bom mela zdej!!In nevem kaj nej nardim.PLISS ČIMPREJ ODPIŠTE!BYE! Very Happy
xcrazyxgirl • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 8
Re: Menstruacija na športni dan. Help me!!! 27.1.2009 20:25
no pliss sodpište!!!!!
cebelca14 • Od: 13.12.2008 • Prispevkov: 58
Re: Menstruacija na športni dan. Help me!!! 28.1.2009 16:58
xcrazyxgirl pravi:
no pliss sodpište!!!!!

ja okrog 30 dni.. 28 pa to še je navadno dni po začetku prejšnje dobiš spet
ludatmala • Od: 13.11.2008 • Prispevkov: 9
Re: Menstruacija na športni dan. Help me!!! 28.1.2009 23:08
heii... em lah plawaš sj ubstajajo tamponi a ne Wink
Neeeja • Od: 4.2.2009 • Prispevkov: 20
Re: Menstruacija na športni dan. Help me!!! 5.2.2009 15:25
ludatmala pravi:
heii... em lah plawaš sj ubstajajo tamponi a ne Wink

jp se strinjam. :] čeprav naj nebi bli dlih fajn za plavanje oz. ni priporočljivo. Neutral sam klinc,nboš mnda gledau kk se vsi kopaju al pa prešpricau špoortnn daan. Pač pogosto hodi na wc si menjat pa bo vse ql. :]
Pix • Od: 14.1.2009 • Prispevkov: 81
Re: Menstruacija na športni dan. Help me!!! 5.2.2009 15:46
a niso tamponi sam za une ko so že mele spolni odnos priporočlivi??
Neeeja • Od: 4.2.2009 • Prispevkov: 20
Re: Menstruacija na športni dan. Help me!!! 5.2.2009 19:49
Pix pravi:

vlko kdo reče to ja. :] sam neum naj nebi blo zdej to dlih ful res. Al pa tut,neum. Js jih uporablam skos že, pa so res čist drgač je ko bi vložek meu. Tk da ne menjam več nikol. ;]
chicita93loca • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 6
Re: Menstruacija na športni dan. Help me!!! 5.2.2009 19:53
Pix pravi:

ah kje...tampone loh uporablja vsaka...to sploh ni uvira...lasten izkušnje, tko da loh povem..
glede plavanja pa...usakih ko prideš vn iz vode, tko na kkšno urcoo? meni, po mozosti preublec celo kopalke...
drgac pa punce..js vam priporocam tole: [povezava]
tale spletna stran je supr...je cist zasebna, veelik nasvetou, pa lepo si loh beležiš...

užiweyte<3
julchy • Od: 19.1.2009 • Prispevkov: 20
oii. 6.2.2009 21:04
Ja mi smo šLi tut enkraT zdej pLavaT pa TisTe k so jo meLe so pač tm sam sedeLe pa gLedaLe... Nč niso deLaLe.. nwm pa kakšne prfoxe maTe vi.=)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.