misli da je newem kaj....:((• klavdija2016
• Od: 22.8.2011
misli da je newem kaj....:((
25.10.2011 15:44
mene ena moja sošošolka ful iziva npr. kak sem oblečena pa nekaj grdo govori mojima dvema frendicama o menii kaj naj nardim vedno se mi to dogaja pri športni al naj grem k socialni delavki al naj povem učitlu al naj se nekak spoprijateljim z njoo samo newem kak plis heelpp • iamthechosenone
• Od: 22.10.2011
Re: misli da je newem kaj....:((
25.10.2011 15:58
pošli jo v tri pi*zde ma*erne, prmaži focn da se nebo pobrala in stvar rešena. ;D
• Mjaw2
• Od: 9.7.2011
25.10.2011 17:39
pust jo pri meru.... al pa povej kakemu odraslemu • klavdija2016
25.10.2011 18:14
ja sej do zaj sem se delala kot da nič ne slišim ampak ne morem več tega delat ker mi gre na živce
• sarkizeME
• Od: 22.10.2010
25.10.2011 20:13
no dej js sm tut to mela enkt sm ji pa nzaj povedala pa smo zdej pač ful vredi kolegice tewkt je res biu jok pa užaljena pa tko pol se je pa ohladila k je vidla d mi dol visi za njene izjave... če komentira tvoj oblačenje d ni lepo d nepaše skp itd. ji reč men je všeč če ti kj nepaše pa stran glej sej ni mus d me gledaš kr js sm tolk uzgojena d ti ne rečem kak si grozn oblečena amapk sm raj tih pa si uglau mislm ka je s to babo narobe... al pa kj tazga no če pa ne neha pa ji vrači z dvojno mero... bv kerga starejšga umešavat k pol bo cela šola zoh zvedla pa boš najslabš na celi šol... moje mnenj velik sreče • mucek
• Od: 25.1.2010
25.10.2011 21:40
klavdija2016 pravi:mene ena moja sošošolka ful iziva npr. kak sem oblečena pa nekaj grdo govori mojima dvema frendicama o menii kaj naj nardim vedno se mi to dogaja pri športni al naj grem k socialni delavki al naj povem učitlu al naj se nekak spoprijateljim z njoo samo newem kak plis heelpp
najbolš bo če jo parkrat nazaj zabiješ z besedami ob pravem času pa ti bo dala kmal mir • Someone.
• Od: 29.6.2010
26.10.2011 16:36
what? :'D
omojbog pa kok ste stari no. neznate sami rešvat svojih problemou? to da poveš komu odraslemu odpade! sama se morš znat postavit zase. začni ji vračat 4x toliko kot ona teb (; niti slučajno pa ne govor učitlom kr boš tk izpadla totaln froc in si boš s tem pridobila sam še več zafrkavanja od nje. • klavdija2016
27.10.2011 14:10
kaj če pa bi se spoprijateljila z njo ker te me nebi več izivala ker včasih sma bli vreji frendici mate kaki predlog • Someone.
• Od: 29.6.2010
27.10.2011 15:06
klavdija2016 pravi:kaj če pa bi se spoprijateljila z njo ker te me nebi več izivala ker včasih sma bli vreji frendici mate kaki predlog
omojbog kake ideje (; NE! nemorš se spoprijateljit z eno ki te skos žali. o.o to bi zgledalo koda si tok boga da se nemorš branit in bi bla rada kr frendica z njo. to je prilizovanje (; • cizzz u rozcah...
• Od: 21.10.2011
31.10.2011 9:24
ma leii jzz sm mela tut en tak problem... sam jzz sm pač flegmatik... =)
ma leii ti jo lepu ignorirej.... in se bo že naveličala vrjem .. oki pozdrv jo in tu ampak njene žaljivke pa presliš... pa mislm d je brez veze da se tuki obremenjuješ zarat ene krave... • loveilicic
• Od: 17.6.2011
2.11.2011 21:44
Rajši nepovej odraslim al pa učitlom ker boš izpadla ko " mali otročiček " ki se ne zna postavit zasebe :s !! Sama reš problem in ji povej svoje !
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.