samsung galaxy ace--- ali en navaden jajc.! help• bibabuh
• Od: 12.11.2009
samsung galaxy ace--- ali en navaden jajc.! help
25.10.2011 19:34
oj oj..
no kukr se rzvee iz nslova teme sm si kupla galaxya ace in nedela nčč njabol me mto d see noče z usb kablom povezat na računlnik sploh nočee se istalirat samsung pc studio pa ga sploh ne prepozna uno niti najmn..pol bluetooth donz neki ni delu..ja neveeem skos bi hotu met ful placaa na fonu a kartico sd mam 4gb..ne štekam ker je kartica skor prazna ..in reees bi ena prosila č mi lohk pomga če ma gdo kšn tak telefon k drgač jim ga bom nazj nesla in **** u glavo..jajc navadn jajcc od fonaa -.- • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
Re: samsung galaxy ace--- ali en navaden jajc.! help
25.10.2011 19:51
Nesi ga nazaj pa kupi Galaxyja 5!
Mali, močnejši, in dela SkooooS! Skor isti sam manši • anncx3
• Od: 22.1.2011
25.10.2011 21:55
hej...
am men se je tut zgodlo da mi 1x ena nokia ni delala ko sem jo kupla pa sem jo nesla na servis pa so jo hitro poprauli pa mi še zdaj po 2 letih dela Lp ;* • Boris
• Od: 17.4.2010
26.10.2011 18:09
Sošolcu isto ne dela nekej izmed teh stvari k si jih ti naštela, ampak bo u kratkem odnesu na servis kr je mau kopou po mreži pa najdu de j tovarniška napaka u firmwaru, mogoče celo u samem Androidu, ter je potrebna nadgradnja na Gingerbread 2.3. Drugač je kr fajna stvarca, in močnejša je od Galaxy 5 po strojnih specifikacijah |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.