BREZ PRJATLC ;(• levinja1996
• Od: 16.10.2011
BREZ PRJATLC ;(
28.10.2011 19:29
No..pa da povem zgodbo od začetka..v osnovni šoli sm mela dve naj prjatlce oz. če smo bol natančni eno najboljšo prjatlco..una tadruga, je pa bol taka k me **** na usakem,koraki k me lahka.. no in tota moja najboljša prjatlca, je šla na eno drugo šolo,ane.. s toto k pa nismo neki ful,pa smo šle na isto šolo.. no in zdej se pač jst sam z njo družm..sej bi zlo rada de bi se tut še z drugimi a ne..sam se oni enostavno nočjo z mano..in zdej nimam nobene prjatlce,..res tiste PRAVE PRJATLCE.. ona mi je vedno znala pomagat,ni me ****,ni mi delala sramote pred drugimi,vedno me je razumela, skos je bla z mano prjatlca?to mislim,ne sam tedi k te nuca,drgač te pa ****..ane in zdej sm jst ful žalostna in use..kr sploh nimam vesela u šolo hodit..nimam tiste svetle točke v življenju..
V osnovni ko me je cela šola **** u glavo..sm mela njo..k je bla res najboljša in sm ji lahka use zaupala,ane.. in tut če me je cela šola **** sm rada hodla u šolo..po resnici povedano: KOMI SM ČAKALA DE GREM SPET U ŠOLO..da bom vidla njo?in ona je bla edina,k me ni ****.. No,in čeprau sm si u osnovni vedno želela,de bi se vsaj s sošolci pogovarjala,pa de me nebi ****..če tut nimam prjatlu?ane? se je to zdej uresničl,pač de me ne neki ful ****,..ampak je problem,k nimam prjatlu..al pa usaj eno res dobro prjatlco..u sredni so usi taki,de če jim neki zaupaš?nasledn dan že cela šola ve.. no in zdej se nemorm nobenmu zaupat..čeprau se s tisto najboljšo prjatlco menmo po fb-ji to ni isto?rada bi jo u živo mela pred sabo,de bi jo lahka objela..srečat se pa nikol ne mormo kr ma ona doug pouk.. sam za kakih pet min? No zdej me pa zanima, kok si nej ?dobim oz. pridobim? novo prjatlco,k bo taka k una taprva..nikjer ne morm take dobit..kr ona je bla res posebna..neki posebnga ;( ?..in cele dneve se sam jokam za njo..kr je ne morm več vidt..in jo ful pogrešam.. Tota ''prjatlca'' me pa skoz ****..pa **** na usakem koraki ko lahka..pa z mano je tedi,ko ni nobenga drugiga..ko pa kir je.. pa mene dobesedno ****..gre stran in se druži z onimi..do mene se pa obnaša,kot da me ne pozna,pa kot da bi ble največje sovražnice..pa ful mi zbija samozavest..pa če kej ni po njeno me začne zmirjat.. zadnč me je tepla..tak fejst po roki..de me je pol še dve šolski uri bolela.. Zanima me tut, kok ji nej pokažem, de nism neka..nevemkaj..de bi lahka z njo ona delala kar bi hotla? Po karakterji smo si pa zlo različne..zato je vzrok,de se z njo družim sam to..kr se nimam za z nobenim.. Pa prosim tut napište,če je kdo od vas tut tak..al pa če je bil tudi on u takšnem položaju,in kaj je naredu, de se je to nehal.. +KAKO NEJ DOBIM prave PRJATLCE..??? MOGOČE PA JE VZROK ZA TO, DA ONA MENE BOL TKO POMETA?TO DA NISEM SABOZAVESTNA..NČ SI NE UPAM..BOL TIHA SM..(SKOR NČ NE GOVORIM) ..NEZNAM SE SKREGAT?NE ZNAM JI REČT KEJ NAZAJ (NPR. ČE UNA MENE KEJ ****,JI NEZNAM NAZAJ REČT---ČE VETE KA MISLIM..) PA TUT RADA BI, DE ME TUT POL SOŠOLCI,PA USI ONI NA ŠOLI..NEBI TKO JEMALI..PA Z A J E B A V A L I.. NE UPAM NČ REČT NAZAJ..ENOSTAVNO ne upam si..!!!!! ;( Prosim za pomoč nasvete karkol,sam de mi bo pomagal.. ;( |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.