Psihiater• abcdefghijklmnoprstuvz
• Od: 15.8.2011
Psihiater
27.10.2011 18:09
vem d je še dost cajta sam useen... js sm 9 razred pa razmišlam za poklic. no in js sm se udločla d hočm bit psihiater. pa sm pač neki gljdala in sm ugotovila d zatu morš jt na fakulteto in univerzo. zej pa mjene zanima: a za psihiatra morš jt tapru u 4letno zdravstveno pol pa še na fakulteto al kaku?? pa še tu.. pa ku boomo mugl za sredno šulo napisat smer ne.. kua naj js napišem? če bom šla u zdravsteno pa hočm bit psihiater sam morm jt še pual na fakulteto. a naj za smet napišem zdravstveni tehnik al mi sploh ni treba jt u zdravstevo šulo?? sam js bi useen raj šla u zdravstveno kr ni čist 100% če mi bo uspel fakulteto nardit. tku d ja.. POMOČ PROSIM ! pa če gre nasledn let še gdo naprej za psihiatra naj mi na zs pošle fb da se zmennmo kaku pa kej • Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: Psihiater
28.10.2011 14:20
če nardiš gimnazijo lakho greš na filozofsko (za psihologinjo) al pa na medicinsko (za psihiatrinjo)
če greš pa na srednjo šolo pa morš pol delat eno leto maturitetni tečaj, da se lahko vpišeš na eno izmed omenjenih. preko zdravstvene šole se pomoje ne da nič od tega.. ne vem no, mogoče kdo drug bolj ve • sarkizeME
• Od: 22.10.2010
28.10.2011 15:04
Hmm.. ja js tut nism bla gldj faksa pa tega prepriučana tak d sm šla na zdraustevno u Cele in problem je v tem d mormo nardit maturitetni tečaj kar je full težko pa greš lahak pol na faks kr če nardiš maturitenga so ti vsi faksi odprti saj iz zdraustevene... drgač ti pa ni mus it na zdravstveno laži ti bo iz gimnazije pridet za ta poklic sam morš pa se res učit d pol sploh nardiš faks kr če ne pol je isto k da maš sam osnovnošolsko izobrazbo... • abcdefghijklmnoprstuvz
• Od: 15.8.2011
28.10.2011 19:47
aha.. hvala vama. pol bom šla kr u zdravstveno kr nism js za u gimnazijo. pa še neki me zanima.. a če se upišm u zdravstveno u Cele pa me npr. ne sprejmejo pa če se pual upišm u zdravstveno u Zagorje... a me bojo u zagorji sprejel a ne?
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.