Kako pozabit tipa, ki ga vidiš vsak dan?

Outsiderka17 • Od: 21.1.2009 • Prispevkov: 10
Kako pozabit tipa, ki ga vidiš vsak dan? 21.1.2009 19:58
saos folk!

mam en problem. sm u internatu in sm tam spoznala enga tipa, s kerim sma dvakrat zabluzla, s tem da prvič sma bla oba pjana, ta drugič pa sam on. no, blo je fajn . Nanj sm se navezala kr dost, preveeeeeeč in ga nism in nism mogla zbiti z glave, dal mi je neko upanje, da mu nekaj pomenim, ampak to itak ni blo res. Čez nekaj dni je že meu na msnju napisano za eno drugo in men se je takrat svet podru.. zard njega sm se tut rezala, ogromn prejokala, ampak on p nč ... kot da sm megla...Sad
najhuj je, k ga mam še zmir rada, ampak bi ga rada puzabla, pa ga ne morem, saj ga v internatu videvam vsak dan in to me iz dneva v dan bolj razžira. poleg tega ga ne morem niti enkrat dobiti na samem, da bi se z njim pomenla, saj so zram njega vedno njegovi zoprni frendi. Ne vem, kaj naj naredim, da ga pozabim, saj ne gre, je pa od najinega bluzenja že več kot dva mesca. Kako hudiča naj ga pozabim? prosim, pomagite Sad
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: Kako pozabit tipa, ki ga vidiš vsak dan? 21.1.2009 22:36
hmmmmmmmmm..zanimiva reč...
ja če se vidavasta vsak dan je res tu mal težku ga pozabit...
sam vseenu glavo gor punca, sej bo...
počasi si najd kšnega druzga...
če pa se lih že želiš sz njim pogovort...
pejd tku tut če so frendi zdravn, samozavestnu do njega, pa pač reč im, da ga boš
vzela,...pa odpel ga...povej mu kr si mislš...pusti ga nej gre..
sam ne bit preveč napadalna al pa mu res vse ta slabš povedt, ni mu tut treba povedt, da si vanj...
pač vem težku je tu narest..sam vrjetn mal boš že znala igrt...
drgač pa poslušej sam take pozitivne komade in ne balad..
pomaga zelu...
pa sporoč kaj si nrdila...
lollipop • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 27
Re: Kako pozabit tipa, ki ga vidiš vsak dan? 22.1.2009 13:15
js mam tut podobn problem...

js sm pa bla lani že vanga...sam nisva nč mela..sva se tut na samem pogovarjala o teem...
in pol letos sva zabluzila 3×...sam zdei se on ful čudn obnaša...
lani na začetku je biu on vame, pa ga js nism marala, pol se je pa lih use obrnl :S
in zdei ne vem kai nei....k ga skos srečujemo pa to...
pa še fuul se je spremenu...

js ti priporočam da se ga izogibaš, čeprou vem da to ni lahko..js še kr upam da bo kdai kei...probi se pogovort z nim, da boš usaj vedla pr čem si..

aja, u kerem internatu pa si??
helllo:) 26.1.2009 20:42
mikana pravi:
hmmmmmmmmm..zanimiva reč...
ja če se vidavasta vsak dan je res tu mal težku ga pozabit...
sam vseenu glavo gor punca, sej bo...
počasi si najd kšnega druzga...
če pa se lih že želiš sz njim pogovort...
pejd tku tut če so frendi zdravn, samozavestnu do njega, pa pač reč im, da ga boš
vzela,...pa odpel ga...povej mu kr si mislš...pusti ga nej gre..
sam ne bit preveč napadalna al pa mu res vse ta slabš povedt, ni mu tut treba povedt, da si vanj...
pač vem težku je tu narest..sam vrjetn mal boš že znala igrt...
drgač pa poslušej sam take pozitivne komade in ne balad..
pomaga zelu...
pa sporoč kaj si nrdila...

oj!
zej je use skp že mal bolš..
hvala ****, da sm to soboto bla zuni pa sm zasrala z enim.. tak da sm tega iz internata hvala bogu pozabla koliko toliko.. upam da bo pr tem tut ostal... če je on prasc, sm lah tut js, sicer pa **** gleda use tipe, sploh za tega iz internata, zej sm šele spoznala, da ni bil vredn mojih solz nit mojga sekiranja in ne rezanja..
sm se odločla, da se bo tut men ****, če bom s kerim pač zasrala, čeprav use full preresn uzamme, ampak iz napak se učimo in postajamo močnejši... bmk, treba je uživat in deci mi tega uživanja ne bodo grenil..

*fsm*
Re: Kako pozabit tipa, ki ga vidiš vsak dan? 26.1.2009 20:48
lollipop pravi:
js mam tut podobn problem...

js sm pa bla lani že vanga...sam nisva nč mela..sva se tut na samem pogovarjala o teem...
in pol letos sva zabluzila 3×...sam zdei se on ful čudn obnaša...
lani na začetku je biu on vame, pa ga js nism marala, pol se je pa lih use obrnl :S
in zdei ne vem kai nei....k ga skos srečujemo pa to...
pa še fuul se je spremenu...

js ti priporočam da se ga izogibaš, čeprou vem da to ni lahko..js še kr upam da bo kdai kei...probi se pogovort z nim, da boš usaj vedla pr čem si..

aja, u kerem internatu pa si??

oj:)

sm se odločla, da se ga bom izogibala.. počas ga začenjam pozabljati, u bistvu ga že skor ni več u mojih mislih (še enkrat hvala **** za soboto)...
ah ti deci.. usi so enak.. so ko wc školjke.. al so zaseden al p so pokvarjen..
ampak sm se odločla, da se nam sekirala... škoda se je blo sploh kej sekirat zard tistga bedaka.
drgač sm p u sevnici v dd
smo bol mali internat, res mali, 7 nas je notri, s tem, da sem edina punca :S ****, mali smo:D
toohappy • Od: 2.3.2009 • Prispevkov: 15
Re: Kako pozabit tipa, ki ga vidiš vsak dan? 2.3.2009 21:32
lej jst sm bla na podobnem no prouzaprou sm enga tipa zavrnila pa mi je blu pol tku žou res ....sam on si je našu drugo....jst pa sm vsak dan k sm ga vidla razmišlala sam o njegovih negativnih lastnostih in pazila na vsako malenkost k jo je naredu narobe.....na koncu mi je šu že poštenu na živce hehe....sam je pomagalu...hehe...upam da bo tut teb

mejte se

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.