Življenje• Timo3113
• Od: 22.2.2011
Življenje
21.10.2011 17:38
Ne vidim več smisla v življenju,ne znam se vklopit v družbo,zafrkavajo me,kličejo z žaljivi vzdevki,ne znam se vklopit v družbo,zato,ker sem drugačen..Pač drugačen...Čedalje bmanj verjamem,da ni dobro biti drugačen...
Edino akr je,je rokomet...Zanj živim,da dajem gole,dejansko lomim kosti (dva je nista najbolje odnesla-direkt u bolnišnico)..Ampak tudi počasi to veselje izgineva...Drage stvari me ne osrečijo,rajši bi imel prijatelje,ampak kaj ko me nihče ne razume-govorim,kar mislim,in sem iskren,ampak zd se mi,da je bolše,če svoje misli zadržiš zase ter poveš kaj misliš.. Sam pogovoril bi se rad,pa kakšen nasvet,kaj naj naredim pa kako naj se vklopim v družbo in podobno... Hvala • littlepig
• Od: 4.7.2011
Re: Življenje
21.10.2011 21:17
ziher ni vse tak črno kot se ti sedaj zdi! (: v življenju je pač tak da pride obdobje, ko si ful srečen in je res vse okej ampak pol čez čas se stvari obrnejo in se ti zdi kot da ti gre vse narobe, da te noben ne mara pa se počutiš samega. to se verjetno vsem dogaja.
kolko si pa star? ...no zagotovo maš kakega prjatla/prjatlco pa se mu pač zaupaj .. lažje ti bo.. polek tega pa-kaj pomeni to da si drugačen ? to misliš ti ali drugi ? • Timo3113
22.10.2011 7:07
13,KMALU BOM 14...
ne oblačim se kot oni,ne smejim se temu,čemur se sm ejijo oni...ne družim se z ostami... Sicer pa je kar zabavno,ki vidiš tiste "šefe",ko si še punc ne upajo u kino povabit ampak jih rajši zmerjajo..Takih je tukaj ogromno. • Gaja
• Od: 24.4.2010
..
22.10.2011 11:05
fak tole je enak pr men..nikol ampk res nikol se nespremen za druge, pr men je isto vsi govorijo da sm asocialna, ( težko se pač začnem pogovrjt ker me je strh kaj si misljo pa to . ..plus druge stvari..)..ampak res ne izgub vire vase, in bod kar si.....and welcome to the club;)
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
22.10.2011 14:27
Timo, kaj se sekiraš... pač te mulci tvojih let so idioti sam zdrži do konca osnovne, v srednji bo pa itak zakon • 30stm
• Od: 31.10.2010
22.10.2011 16:15
lej zdej se ti zdi da je slabo če si drugačn...zto kr maš očitno totalno zabit folk okol sebe....vem kako je če te nuben ne sprejme ker si za njih drugačn...če si sramežljiv in te je strah se uklopt u družbo.....če drugač guvuriš, mislš kokr oni.....sm bla na istem in nism vedla kaj nej nardim.....k je blo konc 9.-ga klasa....konc valete sm se počutla k da je posvetu sonce (čeprou je blo ob koncu valete temno...hahh).....men se je kamn odvalil od srca...sam je res da sm mela v zlo veliko oporo svojo familijo....svoje sestrce in pa sosedo.....pršla sm v prvi letnik in svet je zame postajou drugačn....vidla sm use več drugačnih ljudi...takih k sm jst....postajala sm bol samozavestna, pozitivna oseba....lej men vrjem da bo bolš...zdele se ti zdi da sploh nimaš izhoda...sam vrjem da te nekje čakajo bolši ljudje, bolši frendi in se niti pod razno ni treba spreminjat zarad neki kretenov......tak kokr si boš bil čist dost ljudem ušeč tko da to tut ostan...pa zdrž do konc osnovke.....lepi časi še pridejo:)
• dekle
• Od: 24.5.2011
24.10.2011 14:04
ko sem brala, se je zdelo kakor, da pripoveduješ mojo, življensko zgodbo. tudi jaz sem izobčenka, ker se ne oblačim kot oni, in ker me ne zanimajo enake stvari kot njih. in tudi zame je šport še edino veselje ki ga imam.
vendar še nisem izgubila upanja. vrjamem da me bo nekoč nekdo sprejel tako kot sem, čeprav mi vsi govorijo drugače. vrjemi vase. če tudi te sošolci ne sprejmejo medse, to še nepomeni da te nebo sprejel nihče. vrjemi da boš nekoč prav ti tisti ki bo imel največ prijateljev, saj boš znav ceniti prijatelstvo, in tvojim prijateljem bo ravno to najbol všeč. • Timo3113
24.10.2011 19:45
Dons se mi je utrgalo..Pač smo tam čakal na trening,in potem je prišla mimo skupina deklet..In eden izmed fantov je dekletu,s katero sem dober prijatelj,pokazal gesto,ki pomeni,da bi občeval z njo,po doma,nakazal je da bi ji jo lizal tam spodaj..Seveda so se usi režal zeraven,tisti pa je misl kaj je..Men se je utrgalo,šel sem do njega,ga boksnil v trebuh in rekel da so usi idioti,in kreteni,ker si ne upajo povabit punce,ki jih je ušeč,v koni,in jim rajši kažejo takšne in drugačne geste ter jih otipavajo...In seveda mislijo,kakšni frajerji so...
Mislitze,da sem naredil prav?Meni ni žal • slovenc79
• Od: 19.8.2011
24.10.2011 20:06
Nisem lih pristaš nasilja... boksnit ga ne bi blo treba. To da si povedal kar misliš je pa čisto prav.
Je pa fajn če so te punce videle, da si se postavil zanje... da maš pogum, da si resen... mogoče ti bo katera celo rekla da ji je všeč da si se postavil zanje.. je pa tko odslej bolje da malo paziš kdo ti je za hrbtom... • BookPrincess
• Od: 9.8.2011
24.10.2011 20:06
Legenda ena! Če bi se usi fanti tko postavl za ns punce, .. bi bilo zelo lepo Lej pač mogoče še nisi spoznal tok folka, ampak ti povem da se vsi radi družijo (še posebi punce) z takimi fanti, ki se borijo za našo čast Tko da ne se ubit al karkoli podobnga, .. potrp pa boš vidu, da je na srednji bolš. Splača se počakat _________________ Stop thinking it's dream, it's real life! :* • dekle
24.10.2011 20:08
povedal si jim čist prav, sam udarit ga pa lih ni blo treba
• 30stm
• Od: 31.10.2010
24.10.2011 20:11
Timo3113 pravi:Dons se mi je utrgalo..Pač smo tam čakal na trening,in potem je prišla mimo skupina deklet..In eden izmed fantov je dekletu,s katero sem dober prijatelj,pokazal gesto,ki pomeni,da bi občeval z njo,po doma,nakazal je da bi ji jo lizal tam spodaj..Seveda so se usi režal zeraven,tisti pa je misl kaj je..Men se je utrgalo,šel sem do njega,ga boksnil v trebuh in rekel da so usi idioti,in kreteni,ker si ne upajo povabit punce,ki jih je ušeč,v koni,in jim rajši kažejo takšne in drugačne geste ter jih otipavajo...In seveda mislijo,kakšni frajerji so...
Mislitze,da sem naredil prav?Meni ni žal ja itak da si prou naredu...lej ženska je tvoja frendica in ti si se zanjo potegnu...sploh ne smeš pomislt da ti je žou....lej prej k slej bi jim en pokazu da se obnašajo k največji kreteni....pač slučajno si bil ti.....mislm sam da zdej ne boš začel nasilja furat pa te fore ane.....mislm če se folku ne da dupovedat z besedami je pa treba kdaj en šamar prtegnt in jim pol mogoče potegne da bi se lahko obnašal bol civilizirano do ush živih bitij....sam kokr sm že rekla probi z nenasiljem pa jim rajš kkšno inteligentno vn butn.... • dekle
24.10.2011 20:51
[quote="30stm"][quote="Timo3113"]Dons se mi je utrgalo..Pač smo tam čakal na trening,in potem je prišla mimo skupina deklet..In eden izmed fantov je dekletu,s katero sem dober prijatelj,pokazal gesto,ki pomeni,da bi občeval z njo,po doma,nakazal je da bi ji jo lizal tam spodaj..Seveda so se usi režal zeraven,tisti pa je misl kaj je..Men se je utrgalo,šel sem do njega,ga boksnil v trebuh in rekel da so usi idioti,in kreteni,ker si ne upajo povabit punce,ki jih je ušeč,v koni,in jim rajši kažejo takšne in drugačne geste ter jih otipavajo...In seveda mislijo,kakšni frajerji so...
Mislitze,da sem naredil prav?Meni ni žal ja itak da si prou naredu...lej ženska je tvoja frendica in ti si se zanjo potegnu...sploh ne smeš pomislt da ti je žou....lej prej k slej bi jim en pokazu da se obnašajo k največji kreteni....pač slučajno si bil ti.....mislm sam da zdej ne boš začel nasilja furat pa te fore ane.....mislm če se folku ne da dupovedat z besedami je pa treba kdaj en šamar prtegnt in jim pol mogoče potegne da bi se lahko obnašal bol civilizirano do ush živih bitij....sam kokr sm že rekla probi z nenasiljem pa jim rajš kkšno inteligentno vn butn.... se popolnima strinjam • Timo3113
25.10.2011 12:26
Vem da ni blo najbolše da sem ga udaril,sam se ga mel dost...Brez nasilja bgi jih "fasal",le tako pa so bli "u šoku" pa so mi dal preveč časa,pol pa me naenkrat ni blo več slovenc79,živim,kjer je teba skos pazit koga maš za hrbtom,če ne jih dobiš,prej ali slej..Droge,nailje,pretepi,to da imaš venomer s sabo železno palico...Da ne hodiš sam...To je pri starejših generacij že običajno,čedalje bolj pa se seli tudi k nam..:S |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.