Prodajam Kartice Tuš in 3D kartice Smrkci• PomarAnc
• Od: 12.9.2011
Prodajam Kartice Tuš in 3D kartice Smrkci
22.10.2011 21:20
Če kdo potrebuje:
Prodam Tuš kartice, imam jih 50, cena je 20 centov po kartici, s tem, da kupec plača znamko, kuverto in druge stroške. Če ste zainteresirani, pišite, ceno lahk tudi prilagajamo po dogovoru. Večja količino, kot vzamete, manjša je cena po kartici. Prodam tudi kartice Smrkci, imam jih 65, za ceno kartice se dogovorimo po mailu, iz teh 65 kartic vam lahko sestavim tudi celo zbirko, album plačate sami. Kupec pokrije tudi stroške (poštnino). Cena po dogovoru - ugodna! Kontaktirajte me na: binbestat@gmail.com. Lep pozdrav, PomarAnc;)) • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
Re: Prodajam Kartice Tuš in 3D kartice Smrkci
23.10.2011 9:28
Haha Huda huda jst vm jih dam zaston, sam njihove potovalne stroške bo treba plačat. Lahk jih pa tut pridete iskaat • PomarAnc
• Od: 12.9.2011
23.10.2011 9:37
Haahahahaha, tut men se sam vlačijo doma, sam sem gledala na drugih forumih jih ful prodajajo - tko za 2 evra 1 kartica in podobno. In pol pač lahko človek proba, če ni nič iz tega jih pač da enmu otroku, nekomu, ki ga pač pozna, pa se ne spomne na njega, da bi jih mogoče mel:DD
Lahk ti tut zaslužiš, ti noben ne brani;DD • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
23.10.2011 9:39
Ei ti čist vrjamm Sam me je nasmejal tvoj post res |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.