ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci?

KAJ VI NAJPREJ UPAZTE PR FANTU/PUNCI???
~Zunaanjost *.*
46%
 46%  [ 21 ]
~kaaka j usebnost :3
53%
 53%  [ 24 ]
Skupaj glasov : 45

sekica • Od: 12.12.2010 • Prispevkov: 38
ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 15.10.2011 18:40
Pri tipih ki so moji frendi in pri frendicah sm purajtala...Da use bol se gleda na zunanjost...
In To je men bedno...
DOBESEDNO RES...Haalo? Če je tip lep pa nesramen du tebe boš še zmerm z nim? Udgovor je : Ja,kr je lep in (mugoč) Pupularn na šol...
Sorči to se men zdi bulano...
ZDEJ PA MENE ZANIMA KAJ VI NAJPREJ PUGLEDATE?

zanima me tut kaj si usi mislte na to da :
~skor use punce (večinoma 14-16let) gledajo na to da majo tipi sixpacke...pa đustin čupo.wtf (js gledam na usebnost ne na zunanjost)?
~skor usi tipi (16let pa 15let) gledajo na to da so Punce res suhee...šele uni tipi ko so star ukol 17 majo raj take k majo bl za prjet...

In razultat tega je...da Punce začnejo hujšat...(Loh nakonc tut Bulimija&anureksija)
Pr tipih pa zadne cajte...usaj na naši sql upažam da usi jemlejo Kreatine al karkol j...in se blidajo-pol pa tm **** enga k je res SRČKAN...ampak nima sixpacku...Haaalo?!?

Hvala lepa č bote kej kumentiral...al pa...usaj anketo rešil... Smile<3
iPoison • Od: 6.10.2011 • Prispevkov: 18
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 15.10.2011 20:28
Kar najprej opaziš na nekom (ki ga še ne poznaš) je njegova zunanjost. (torej, če ti je navzven ušeč je pol cool Smile

So tudi osebe z obojim zgoraj navedenim.

Ko spoznaš njegovo/njeno osebnost se šele odločiš Very Happy

Sam pravim, da mora punca imeti kej za prejet , more mi bit navzven všeč (torej, da me privlači).
Pa more bit prjazna, me zna spravit v smeh če sm še tko slabe volje,... (pa vsi vemo kaj še zravn spada) Laughing

In ja kar si napisala je res, pri teh letih (torej 14-16) dekleta res gledajo, da imajo fantje sixpacke, tako dougo frizuro itd.

Tud za nekatere fante velja, da more bit punca suha ko nevem kaj in da ima še ene 10ton make-upa na faci ipd.
Glede body-building stvari - ti fantje so neumni če takole delajo na telesu, da potem težijo drugim ravno zarad tega Confused
keep out • Od: 7.8.2011 • Prispevkov: 63
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 15.10.2011 21:06
sekica pravi:
Pri tipih ki so moji frendi in pri frendicah sm purajtala...Da use bol se gleda na zunanjost...
In To je men bedno...
DOBESEDNO RES...Haalo? Če je tip lep pa nesramen du tebe boš še zmerm z nim? Udgovor je : Ja,kr je lep in (mugoč) Pupularn na šol...

~skor use punce (večinoma 14-16let) gledajo na to da majo tipi sixpacke...pa đustin čupo.wtf (js gledam na usebnost ne na zunanjost)?
~skor usi tipi (16let pa 15let) gledajo na to da so Punce res suhee...šele uni tipi ko so star ukol 17 majo raj take k majo bl za prjet...

In razultat tega je...da Punce začnejo hujšat...(Loh nakonc tut Bulimija&anureksija)
Pr tipih pa zadne cajte...usaj na naši sql upažam da usi jemlejo Kreatine al karkol j...in se blidajo-pol pa tm **** enga k je res SRČKAN...ampak nima sixpacku...Haaalo?!?

uglavnm ful mi je ušeč tvoje razmišlanje , in se strinjam s tabo!! am ja prvo opazš zunanjost pol pride šele karakter sam jst osebno gledam najbl na karakter pa koko se s to osebo ujameš pa vsaj mal na vidz priznam!! prau tist da more bit ful suha pa to pr men ni važn, tm normalna postava pa tko... Smile)
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 16.10.2011 0:07
sekica pravi:
In To je men bedno...

kera srednja šola to?
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 16.10.2011 7:32
Jaz upoštevam oboje,rajši mam,če je punca bol suhe postave,pa more bit pametna,pa znat me more nasmejat pa razveselit!Čeprav bi jst težko imel za punco tisto,ki me vizualno ne privlači,lahko je punca tudi bol posebna,kr tut jst nism normaln.xD
Nimam sdix-packov in jih tut ne mislim met oz. se kej posebej #bildat" za to,da bi jih imel,ker ne vidim razloga zakaj bi se bildal,in zakaj bi bil takšen kukr drugi..
Če si drgačn,te punce prej opazijo Wink
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 16.10.2011 11:04
dobr razmišlate....eetaq da najprej vidš človekovo zunanjost in je to eden glavnih razlogov da sploh navežeš stik...mene osebno čist nč ne mot če tip nima six-packov...pač sm punca k bol pada na rokrje, metalce, pa neki posebnga ampak v dobrem smislu....da pač izstopa.....da ni čefur (sory sam pač res mi niso kul tipi k so oblečeni v bol oprijete stvari od mene pa da se ful grozn obnaša...mislm k ga že na delč vidš da je čisti debil)....drgač mi ful pomen osebnost...da se lahk z njim puguvarjaš o čemerkol, da se mu lahko zaupaš, da te sploh posluša, pa da se res zaštekata.....aja pa da je prjazn itak....Smile
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 16.10.2011 12:08
okej.. zdaj ti meni povej neki :''D ko vidim da si 'anti' gledanju na zunanjost.
če je tip/punca ful prijazen/a do tebe pa use. pa je ful bajs/a pa ma skos masne lase pa smrdi pa je prepoten/a. a boš z njim/njo ? ajd pomisl mal pol pa se sprauli na tiste ko gledajo na zunanjost.
js osebno gledam na notranjost in zunanjost tk fifti fifti. nimam nič proti tistim k gledajo sam na zunanjost/notranjost. sam mi je pa smešno kr take govorite koda vam je čist useen kak je človek od zuni ;')
vrjamem da se vlk kdo ne strinja z mano. ampak usak ma svoje mišljenje in more met neko spoštovanje do drugih. (: nočem se kregat če se kdo ne strinja z mano. hf.:3
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 16.10.2011 13:24
S človek,ki je vizualno,zelo...hm,recimo neprivlačen,imam težko kaj,ker mi je pač neprivlačen..More bit neka zlata sredina med zunanjostjo pa notranjostjo..
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 16.10.2011 14:06
lej sej jst sm za to da je pol pol...pač da je neki umes....sej hvalla bogu da se člouk usaj mau uredi...da ni ja vs prepoten pa te fore....valda da to pugledaš...se strinjam sam je pa čist isto recmo: ful nejlepši/a tip/punca, da dol padeš amapk z najbol poraznim obnašanjem in a bi bla/bil z njim/njo sam zato kr dobbr zgleda pa čeprou se do tebe in do drugih ful grozn obnaša....pač to je pa če na zunanjost gledaš....lej isto je.....kokr je že timo3113 napisou...zlata sredina.....mislm da je večina za to:)...sam tko povem...tut se nočm kregat:)
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 16.10.2011 15:27
iPoison pravi:
Kar najprej opaziš na nekom (ki ga še ne poznaš) je njegova zunanjost. (torej, če ti je navzven ušeč je pol cool Smile

So tudi osebe z obojim zgoraj navedenim.

Ko spoznaš njegovo/njeno osebnost se šele odločiš Very Happy

Sam pravim, da mora punca imeti kej za prejet , more mi bit navzven všeč (torej, da me privlači).
Pa more bit prjazna, me zna spravit v smeh če sm še tko slabe volje,... (pa vsi vemo kaj še zravn spada) Laughing

In ja kar si napisala je res, pri teh letih (torej 14-16) dekleta res gledajo, da imajo fantje sixpacke, tako dougo frizuro itd.

Tud za nekatere fante velja, da more bit punca suha ko nevem kaj in da ima še ene 10ton make-upa na faci ipd.
Glede body-building stvari - ti fantje so neumni če takole delajo na telesu, da potem težijo drugim ravno zarad tega Confused

čeprou kukr vem fantje pr punci nemarajo tuulk č je fuuuul namazana...
tko da...aiaaa Pa fantje morjo skejtat al pa Bmx furat Razz hehe...(frendica mi j to pouvedala...)

Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 16.10.2011 15:31
Someone. pravi:
okej.. zdaj ti meni povej neki :''D ko vidim da si 'anti' gledanju na zunanjost.
če je tip/punca ful prijazen/a do tebe pa use. pa je ful bajs/a pa ma skos masne lase pa smrdi pa je prepoten/a. a boš z njim/njo ? ajd pomisl mal pol pa se sprauli na tiste ko gledajo na zunanjost.
js osebno gledam na notranjost in zunanjost tk fifti fifti. nimam nič proti tistim k gledajo sam na zunanjost/notranjost. sam mi je pa smešno kr take govorite koda vam je čist useen kak je človek od zuni ;')
vrjamem da se vlk kdo ne strinja z mano. ampak usak ma svoje mišljenje in more met neko spoštovanje do drugih. (: nočem se kregat če se kdo ne strinja z mano. hf.:3

Sej kul Very Happy amm...ma lej...js sm mela tipa k je meu mastne lase...ampak pol sm ga Malu roke uzela in paač se j mal bl uredu :'D
Spoštujem mnenje drugih Very Happy tut tvojga Smile)
:3
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 16.10.2011 15:38
30stm pravi:
dobr razmišlate....eetaq da najprej vidš človekovo zunanjost in je to eden glavnih razlogov da sploh navežeš stik...mene osebno čist nč ne mot če tip nima six-packov...pač sm punca k bol pada na rokrje, metalce, pa neki posebnga ampak v dobrem smislu....da pač izstopa.....da ni čefur (sory sam pač res mi niso kul tipi k so oblečeni v bol oprijete stvari od mene pa da se ful grozn obnaša...mislm k ga že na delč vidš da je čisti debil)....drgač mi ful pomen osebnost...da se lahk z njim puguvarjaš o čemerkol, da se mu lahko zaupaš, da te sploh posluša, pa da se res zaštekata.....aja pa da je prjazn itak....Smile

awwh jaaap :$ Rokrji pa metalci res niso slabi :$ Very Happy moi biiuši j metalc Razz
Čefurji mi prou niso lajk...pa ne zarad izgleda ampak pač taki se mi zdijo Neki pametni pa to...
JA č je ful prjazn pa to Wink zanč je mene en tip lpo puslušu Smile pa ni nič pusebnga sam lpo sma se puguvarjala...in zdej sm zalublena :$
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 16.10.2011 15:41
Jok3r pravi:
sekica pravi:
In To je men bedno...

kera srednja šola to?

Prublem je to...da to sploh š ni Sredna...ampak Usnovka...Tipi iz 9ga pa 8ga klasa...Fak
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 16.10.2011 16:32
sekica pravi:
30stm pravi:

awwh jaaap :$ Rokrji pa metalci res niso slabi :$ Very Happy moi biiuši j metalc Razz
Čefurji mi prou niso lajk...pa ne zarad izgleda ampak pač taki se mi zdijo Neki pametni pa to...
JA č je ful prjazn pa to Wink zanč je mene en tip lpo puslušu Smile pa ni nič pusebnga sam lpo sma se puguvarjala...in zdej sm zalublena :$

a res?...zanimivo...hahh.....mislm okej no sej ni take frke zarad cun pr čefurjih sam kokr si rekla...se delajo pametne pa to.....sej sploh nima tok veze kako zgleda sam da je en srči...ej ful luštkano...stay in <3Very Happy
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 16.10.2011 17:03
sekica pravi:
Someone. pravi:

Sej kul Very Happy amm...ma lej...js sm mela tipa k je meu mastne lase...ampak pol sm ga Malu roke uzela in paač se j mal bl uredu :'D
Spoštujem mnenje drugih Very Happy tut tvojga Smile)
:3

ja sej o tem ti govorim:'D ni ti blo vseeno! in o tem ti govorim. nobenmu ni useen kk njegov/a tip/ica zglea. kr če bi blo tep tok vseeno 'ga nebi u roke vzela' ampak bi enostauno ignorirala to da ma mastne lase.(:
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 17.10.2011 18:17
oboje. mora ti bit punca privlačna, če ne je ne moreš ljubiti. lepih punc je ogromno. brez lepe notranjosti pa ne gre. oboje je pomembno.
Tinchys • Od: 24.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 17.10.2011 19:01
don't tell me that inner beauty is more importan than outer beauty, because in this society it isn't.
no one gives you a chance to see if you're beautiful on the inside if you aren't on the outside.
annchx3 • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 70
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 17.10.2011 21:33
tkole ti bom povedla. js gledam na WHOLE PACK. na zunanjost in notranjost.
sam lei, če je tip resnično grozn da nima niti ene privlačne stvari na seb, nwem če bi glih šla kr naenkrat do njega pa začela preučevat njegovo notranjost... če je pa sošolc al pa neki, pol je druga stvar. o takih k jih nepoznaš osebno govorim.

inja, VSAK človek najprej pogleda zunanjost, kr mu druga ne preostane. sei ko ga zagledaš nweš kakšn je u notranjost.
+ tip ni nesramn do punce če je lepa oz. popularna. in je spet sklenjen krog, tulk o temu kulk se notranjost upošteva. kr mnoge popularne punce ne sam da so nesramne, še čudne so, sam so pač iz neznanga razloga popularne. očitn so u pravo družbo pršle.

INJA, mene na tipu Zelo privlači če je privlačn [je vlek (kr malih sploh ne gledam), ma široka ramena (kar pomeni da ma lep hrbet), pa da je simpatičn no.] in je to moja prva prioriteta, da stopim do njega in spoznavam njegovo notranojst. Wink
če je pa takšn k ga ''morem'' poznat, kr je sošolc, sosed, prjatu, karkoli, pol pa valda takoj upoštevam notranojst, kr tut notranjost me včasih privalči. Wink
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 17.10.2011 21:33
dej slovensko prosim te. te je sram svojega materinega jezika?

lej punc lepih je ogromno. tudi ni pomembno da ima manekensko postavo in angleski obraz, da je lepa. samo da je na zunaj v redu punca, pa je.

notranjo lepoto pa potem prepoznaš, ko zunanjo že dobro poznaš. to pa ni kaj. tudi če je nevem kakšna lepotica, če je psihično bolna ne bo nobenega privlačila.

lepota je sprejemni izpit, spoznavanje notranje lepote pa študij, diplomo pa dobi tista ki uspešno opravi študij. simpl.
annchx3 • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 70
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 17.10.2011 21:36
slovenc79 pravi:
dej slovensko prosim te. te je sram svojega materinega jezika?

lej punc lepih je ogromno. tudi ni pomembno da ima manekensko postavo in angleski obraz, da je lepa. samo da je na zunaj v redu punca, pa je.

notranjo lepoto pa potem prepoznaš, ko zunanjo že dobro poznaš. to pa ni kaj. tudi če je nevem kakšna lepotica, če je psihično bolna ne bo nobenega privlačila.

lepota je sprejemni izpit, spoznavanje notranje lepote pa študij, diplomo pa dobi tista ki uspešno opravi študij. simpl.

tako! zadeu si moje bistvo. Smile
cizzz u rozcah... • Od: 21.10.2011 • Prispevkov: 16
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 30.10.2011 18:30
ma leii na kiaii gledam....hm.... ubistvu te itak najprej pritegne zunanjost.... ne zmeri... ampak največkrat je tko in pol se začneta ment.. in ja pok k spoznaš njegovo osebnost pol.... pač če je baraba se itak več ne menš z njim ... razn če so ti všeč taki tipi človeka....sam ja zgodi pa se da se zalubš v človeka k je tvoj frend pa ni nujno d zgleda neki full lušn... mislm tu je čizz odvisnu od situacije......
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 30.10.2011 19:32
in še neki ja. nekateri k majo lepo zunanjost lahk majo tut lepo notranjost. dddddd :')
levinja1996 • Od: 16.10.2011 • Prispevkov: 48
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 30.10.2011 20:20
jst nevem..očitno sm pač drugačna od ustalih.. valda de pogledam,tut mal
na zunanjost..sam usejen more pa pr men prevladat notranjost..
..men npr. ko gremo s kako sošolko po mestu (od šole pa do
busne postaje)-->pač domou ane.. pa ko vidmo kakiga tipa, k
je ful nabildan...pa ma velik mišic...pa sixpack... moja sošolka
takoj; leej kok je lep.. sorry sam men to ono na ful ni lepo..mam rajš
de ma fant čist mal sixpacka,al pa sploh
še bolš de ga sploh nima.. sam ne pa zdej de je ono na ful
debeu..pa poun špeha..to ne,ane.. Sam mam pa usejen rajš če fant
nima sikspacku,ane..
..Tak,de tisti fanti ku jih nimate,ne se sekirat..ker ena vas bo ziher
mela rada tut brez njih...al pa mogoče še bol.. Very Happy

moje mnenje Very Happy
cizzz u rozcah... • Od: 21.10.2011 • Prispevkov: 16
Re: ANKETA!!! ~ Na kaj gledaš Pri Tipu/Punci? 31.10.2011 9:16
ma leii tu tut jzz nism gledala in zdeii mi je en tip sz zz ful mišicami ušeč pa ne padam na mišice... tookk d ubistvu se ne morš odločatt u koga se boš zalubu... te zadane.... pa je lohk še took grd po drugih merilih pa ma full fajn osebnost ... lap pa je full lep pa ma full zaanč osebnost.... zate bo še zmeri popoln....=) k te zadane te zadane in pol si ne morš pomagat.... logičnu pa je da si zamislš idealnga tipa....in tistu iščeš pol pa... je tvoj idealn tip s katerim bosta nakonc skupi čizz neki druzga od unga kar si si zamišlala... =)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.