LEPE/I IN POKVARJENE/I (;

Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 18.10.2011 18:41
ZA PUNCE: mate rajši lepe fante *____* da dol padeš pa da majo ful zanič osebnost. ali ful grde fante z najbolšo osebnostjo? (pač za razmerje) :'D
ZA FANTE: mate rajši lepe punce *____* da dol padeš pa da majo ful zanič osebnost. ali ful grde punce z najbolšo osebnostjo? (pač za razmerje) :'D
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 18.10.2011 20:13
ja sej normalnga odgovora tuki sploh ni možno dat.

najbliži moj gre grda pa najboljša osebnost.

sam ni res ker more bit vsaj mal lepa ane... pač če bi sam na osebnost gledu bi bil s svojim psom v razmerju...
BookPrincess • Od: 9.8.2011 • Prispevkov: 61
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 18.10.2011 20:22
No, pač nisem ravno ponosna nase, ampak pač ko tipa vidim prvo ocenjujem po zunanjem videzu in šele pol gledam na osebnost Smile

Drgač men je kul če je 50% lep - 50% prjazn Very Happy
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 18.10.2011 20:22
se strinjam...kle ni normalnga/taprauga odgovora.....pač itak da osebnost sam me more tut tko prvlačt.....težka ej....hahh:)
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 18.10.2011 21:51
Spet eno vprašanje, ki te zafrkne... Ne vem zakaj je to sploh finta.
Vsakemu človeku je všeč določen izgled in določena osebnost pri drugem človeku. Zato je brezveze, da se sekiraš glede takih vprašanj, ker vsi ljudje (no večinoma bolj fantje ampak punce tudi =p) ponavadi poiščemo ljudi, ki so nam po zunajnosti všeč in nato začnemo gledat za notranjost. In če nam je ta všeč pač saj veste kaj sledi =P. Kakor koli, do zdaj še nisem vido nobene/ga, ki bi prišel/a do koga in ga hotel/a ''notranje'' spoznati, brez da bi gledal/a zunanjost.
No če podam jaz odgovor, bi rekel, da je meni bolj pomembna osebnost kot izgled =)
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 18.10.2011 22:37
prvo more bit lepa da me pol zanima še njen karakter Razz

oboje mi je ful pomembno, da je luštna pa da se da pogovarjat z njo Very Happy

to je odvisno od vsakega posameznika
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 19.10.2011 13:57
pač sej to ni problem (: sam zanima me zaka bi se odločli če bi lahk zbirali med tema dvema možnostima :'D
js osebno gledam najprej na zunanjost pol pa še na notranjost. ampak med tema dvema možnostima bi se vrjetno odločla za prvo. in ne nism ponosna na to. ;s
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 19.10.2011 14:53
odvisen, če je noč, al pa dan Very Happy

ponoč za pogovor pa tko, maš tagrdga, podnev, pa talepga, pa pč nekak ga tko zamotš da pč ne govori dost.
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 20.10.2011 19:46
Punca: haha js sm nardila že oboje no sam se je nakonc izkazal d so mel usi osebnost 0.. Zdej pa lušn in osebnost ful dobra Smile)
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 21.10.2011 13:39
opažam da ne razumete povedi 'ne velja rečt oboje' :'D
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 21.10.2011 14:38
Someone. pravi:

opažam jaz da je na ta vprašanja nemogoče povedati iskren odgovor. ker človek ni robot, ampak človek...
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 21.10.2011 18:21
slovenc79 pravi:
Someone. pravi:

opažam jaz da je na ta vprašanja nemogoče povedati iskren odgovor. ker človek ni robot, ampak človek...

js pa to vem že ceu lajf:D
lara123 • Od: 15.12.2010 • Prispevkov: 41
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 21.10.2011 20:06
jaa am men najprej more bit tok sredje čedn more mi bit ušeč polll pa ga morm po keraktterju spoznat tk da če ma ketakter zanč sploh ne pride upoštev al kk se naj izrazim no Very Happy in ja res ne morm reč naj bo grd pa fajna osebnost al pa obratnoo tto jee težko Wink
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 21.10.2011 21:11
težka je ta. ampak je že splošno znano, da je vsakemu pomembna zunanjost itak.. mislim sej je normalno. ne moreš bit z nekom ki te nena vsaj malo fizično privlači .. pa tudi ko vidiš enga lušnega te v tistem trenutku ne zanima lih notranjost .. meni se je lih pred cajtom naredlo da sem se pač menla z enim ki mi sicer po izgledu ni bil nekaj ful všeč ampak bolj ko sma se menla in sem spoznavala njegovo osebnost bolj mi je postajal všeč..
skratka-vse je odvisno od posameznika Smile
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 22.10.2011 11:00
Men je najlepša kombinacija obojega. Lepote in dobre osebnosti. Odvisno od tega, kaj je zate lepota in dobra osebnost.
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 22.10.2011 14:33
Someone. pravi:
slovenc79 pravi:
Someone. pravi:

pa še kr tako čudno anketo daš XD "ne velja vmes" hh...

je pa tako ane, maš tudi grde ljudi ki imajo slabo osebnost, pa lepe ljudi ki imajo dobro osebnost...
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 22.10.2011 16:37
slovenc79 pravi:
Someone. pravi:
slovenc79 pravi:
Someone. pravi:

je pa tako ane, maš tudi grde ljudi ki imajo slabo osebnost, pa lepe ljudi ki imajo dobro osebnost...

pač me zanima ka bi dali če bi lahk zbirali sam med tem dvem. kje je tu problem?
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 22.10.2011 17:26
Someone. pravi:
slovenc79 pravi:
Someone. pravi:
slovenc79 pravi:
Someone. pravi:

pač me zanima ka bi dali če bi lahk zbirali sam med tem dvem. kje je tu problem?

to da bojo vsi rekli da neki vmes... isto kot če bi vprašal ali boš bos ali si boš kupil trgovino s čevlji... ne eno ne drugo pač, saj vidiš...
OriginalFake • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 22.10.2011 19:24
ej cis tko ti povem ;

POKVARJENE punce majo velik moške družbe, velik tipou, velik zmenkou,velik seksa.. ampak za resno zvezo pa niso. ker večina tipou bo raj meu ksno uredu, lušno punco k po domač rečen ni ena droljica, ker tako pokvarjeno bi rt usak p.o.f.u.k.o.u ampak tko deb nc z no kej resnga meu. Ker pač tako punco dam prpelat pa predstaut tastarim vrjetn neb blo glih kul

PRIDNE IN LEPE punce majo pa mn moške družbe, mn tipou za sabo, mn usega tega kokr pokavrjene. Majo pa saj normalno zvezo z tipm in ga ni sram da te dam prpele.

Tok da a se ti bl splača bit pridna al pokvarjena? zihr pridna. k ce bos pokvarjena k bos stara 20 let bos mela za sabo velik tipou pa sicr zabavnga žiulena, ampak ta naziu droljice bo ustou in te tko nau nuben resn hotu.. res mas zvezo 1 mesc, res najbolso dobr seks pa use, ampak mors mislt tut za naprej Wink

tok z moje stranii Very HappyD
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 22.10.2011 20:09
OriginalFake pravi:
ej cis tko ti povem ;

POKVARJENE punce majo velik moške družbe, velik tipou, velik zmenkou,velik seksa.. ampak za resno zvezo pa niso. ker večina tipou bo raj meu ksno uredu, lušno punco k po domač rečen ni ena droljica, ker tako pokvarjeno bi rt usak p.o.f.u.k.o.u ampak tko deb nc z no kej resnga meu. Ker pač tako punco dam prpelat pa predstaut tastarim vrjetn neb blo glih kul

PRIDNE IN LEPE punce majo pa mn moške družbe, mn tipou za sabo, mn usega tega kokr pokavrjene. Majo pa saj normalno zvezo z tipm in ga ni sram da te dam prpele.

Tok da a se ti bl splača bit pridna al pokvarjena? zihr pridna. k ce bos pokvarjena k bos stara 20 let bos mela za sabo velik tipou pa sicr zabavnga žiulena, ampak ta naziu droljice bo ustou in te tko nau nuben resn hotu.. res mas zvezo 1 mesc, res najbolso dobr seks pa use, ampak mors mislt tut za naprej Wink

se strinjam...eden pametnejših komentarjev:) (pač mojga prejšna zanemarte..hahh)
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 22.10.2011 22:15
se tudi jaz strinjam...

je pa en problemček ane: punce se pač razvadijo, en tip jim ni več dovolj, zato hočejo več. pravijo, da se hočejo "izživet"... in ne znajo več cenit tega kar imajo - fejst tipa ki jo ima rad.

ko se "izživijo" pa spet jokajo kako so vsi tipi prasci ipd... taka, ki se je "izživela" ne bo več dobila resnega tipa, ker se ji vidi po obnašanju s koliko tipi je že bila...
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 23.10.2011 9:25
ti bom čist tkole rekla :

Če nima zunanjosti vrjetno tut moje pozornosti ne bo dubu...

In na živce mi gre k skos jamrajo :,, ni važna zunanjost, važna je notranjost.!'' .

Pa tut če bi biv nekdo k mi njegova zunanjost ni ušeč pa da bi bil ful uredu pa zakon osebnost pa to. Bi ga vrjetno prej mela za dobrga prjatla kokr za kej več... zakaj le ?
Zato ker me ne bi prvlaču. Ker me pač ne bi že vznemiirjal to k ga sam pogledam ...
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 23.10.2011 12:40
SeeMeSmile pravi:
ti bom čist tkole rekla :

Če nima zunanjosti vrjetno tut moje pozornosti ne bo dubu...

In na živce mi gre k skos jamrajo :,, ni važna zunanjost, važna je notranjost.!'' .

Pa tut če bi biv nekdo k mi njegova zunanjost ni ušeč pa da bi bil ful uredu pa zakon osebnost pa to. Bi ga vrjetno prej mela za dobrga prjatla kokr za kej več... zakaj le ?
Zato ker me ne bi prvlaču. Ker me pač ne bi že vznemiirjal to k ga sam pogledam ...

res je Very Happy
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 23.10.2011 12:41
OriginalFake pravi:
ej cis tko ti povem ;

mhm . res je:)
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: LEPE/I IN POKVARJENE/I (; 23.10.2011 22:18
punči kok si stara da maš taka neumna uprašanja?
poglej more bit oboje.. sicer pa teb se bo zdela oseba lušna nekomu drugmu pa ne... ni nujno da je hud/a.. more ti bit na pogled simpatična - neki more bit na njej da te pritegne.. ni nujno da je popovn/a ampak lep nasmeh, učke, lasje.. neki pač.. in usak je drgačn pri tem.. tko da ja... glede osebnosti je pa isto..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.