oblekca za valeto

justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
oblekca za valeto 25.10.2011 20:33
Hay Very Happy
Mene pa zanima kje se lahk dubi kako lepo obleko za valeto, kako ste meli vi in vaše izkušnje... Very Happy

hvala Smile
katka5 • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 29
Re: oblekca za valeto 25.10.2011 20:48
Ja, to bi pa tud mene mal zanimal (: Pa kakšne so ble cene oblekc.
littlevampire • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 51
Re: oblekca za valeto 25.10.2011 20:54
Mi na naši šoli smo bli bolj ali majn poceni oblečeni. Jaz sem dala za oblekico 12e Razz. Skupaj vse pa je prišlo pod 20 e. Very Happy Hellz yea! Very Happy
BookPrincess • Od: 9.8.2011 • Prispevkov: 61
Re: oblekca za valeto 25.10.2011 21:19
Ene oblekce k so ful hude so tud ukol 20?, sam pač ene punce ne vedo, da obleka ne pomen une ****š minice iz trgovin primer: Tally Weijl (nč nimam proti tej trgovini) Smile

Drgač se lušne nejde u H&M, Top shop, ... kkšne bl drage pa tud u Emporiumu Very Happy
Re: oblekca za valeto 29.10.2011 10:33
js sm dala za šuhe 120 evrov, oblekco pa mi je nardila šivilja.ne priporočam Very Happy
šuhe sm mela še trikrat po valeti gor, ker so bli zelo unikatni (Irregular Choice), obleke pa nikoli več nisem oblekla Smile
pojdi(te) pogledat v h&m, samo bol pomladi ko bo več pomladne/poletne robe, ker kaj boš z zimsko oblekco Smile pa priporočm da ne kupujete prehitro pred valeto, ker se ponavadi ravno zadnji teden največ oblekc in vsega lepega najde Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.