ČE MAŠ KAKŠNO IDEJO!• nancy
• Od: 27.4.2010
ČE MAŠ KAKŠNO IDEJO!
17.10.2011 6:47
Hey guys!en welik problem mam js.. s šolo nej bi ns wlekl te počitnce u london za en tedn.. starci so mi že use plačal in use ampak fora je da js na usak način nočm it.. neki keša sicr dobijo nzaj ampak ok tukejle bi rabla wašo pomoč.. kakršnkol predlog kko nej ustanm doma pa nej zgleda dost spontano.. karkol prosm!!
• Peinchy
• Od: 5.3.2011
Re: ČE MAŠ KAKŠNO IDEJO!
17.10.2011 12:50
zakaj pa nočeš it? London je ful fajn! Eni bi bli ful veseli če bi lahko šli.
• nancy
17.10.2011 13:37
osebni razlogi.. pč nočm it in prosm za nasvete kko NE it.. [/i]
• natariana
• Od: 17.6.2009
• Kraj: ukolca Lublane xD
17.10.2011 19:49
res premisl najprej če si res ne želiš it.. sicer pa lahko "zboliš" al pa če te ojo starši razumel jim poveš po resnic pa greste k zdravnici če ti lahkonapiše opravičilo da ne bi mogla it zaradi kakšne bolezi oz. se zlažš d maš full hudo menstri in to pol res ni za it nikamor..amm..ja kej tazga... • nancy
18.10.2011 6:30
natariana pravi:res premisl najprej če si res ne želiš it..
sicer pa lahko "zboliš" al pa če te ojo starši razumel jim poveš po resnic pa greste k zdravnici če ti lahkonapiše opravičilo da ne bi mogla it zaradi kakšne bolezi oz. se zlažš d maš full hudo menstri in to pol res ni za it nikamor..amm..ja kej tazga... hwala.. sam mislm da nč od tegale ne bo delwal ker moji starci me bojo tja rinl pa če sm žiwa al pa mrtva -.- • dekle
• Od: 24.5.2011
18.10.2011 6:58
ja če boš poškodaovana vrjetno neboš nikamor mogla.
zdej pa lahko se delaš da te neki boli(najbolše da noga) lahko pa se tud zares poškoduješ. sam pazi da ti pol nebo žal • MitziMo
• Od: 3.9.2011
19.10.2011 20:43
omgggggggg drgač pa nwm... ka če jim res tko k je že nekdo napisu, po resnici poveš? aja... pa zaka nisi že na začetku rekla da nočeš it? mislim, kr brezveze da rečeš ja za neko stvar, k veš da ne boš šou... • nancy
20.10.2011 7:08
MitziMo pravi:omgggggggg
drgač pa nwm... ka če jim res tko k je že nekdo napisu, po resnici poveš? aja... pa zaka nisi že na začetku rekla da nočeš it? mislim, kr brezveze da rečeš ja za neko stvar, k veš da ne boš šou... pred enim letom ko smo se prjavlal glih nism wedla da se bojo stvari tko ubrnile.. • dekle
• Od: 24.5.2011
20.10.2011 7:11
oprosti ker sem radovedna, ampak zakaj pravzaprav nočeš it?
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.