sanski zmenek ;)

SweEtLemon • Od: 22.8.2011 • Prispevkov: 10
sanski zmenek ;) 21.10.2011 16:30
žiujo!!!
evo sm lahka pa napišete svoje izkušnje al pa želje za NAJJAČI zmenek ever Wink

užiwiiteee**
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: sanski zmenek ;) 22.10.2011 0:47
sicer ne vem kaj ti šteješ za sanjski zmenek.. če misliš kot v kakih filmih; svečke,rdeče vrtnice..
to je meni out.. vsaj pri teh letih.. meni je ponavadi sanjski zmenek, zmenek, kjer sem z osebo, ki mi je ful všeč oz. s katero sem skupaj, pa je ponavadi tak, da mi zavedno ostane v spominu.. jih je blo že kar nekaj (posebnih).. prvi,ki se ga spomnim:
s fantom sva bla zunaj (no nisva še bla ''uradno'' skupaj,sva pa si bla zelo všeč)..sama zvečer na eni klopci, sva se pogovarjala..blo je tudi malo mrzlo.. nakar on mene vpraša če me zebe.. sem rekla da ja.. potem sem šla k njemu sedet v naročje.. pa me objame preko ramen.. pa sva se začela v oči gledat.. verjetno kako minuto.. vmes me je božal po roki.. in potem sta se najini roki kar naenkrat prepletli..spet sva se spogledala in takrat je padel najin prvi kiss. Embarassed potem sva še nekaj časa bla tak skupaj, se poljubljala, pogovarjala pol pa sem jas mogla domov.. so pa od takrat vsi dnevi, ko sva bla skupaj PRELEPI, zame POPOLNI.. ampak vsaka stvar se prej ali slej konča.. vseeno pa ostanejo lepi spomini na to. Embarassed mogoče se komu zdi čist preprosto, ampak meni je to bil eden izmed najlepših trentkov! Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.