Kaj pomeni čas? Klikni prosim. Nujno.• mavricaw
• Od: 23.9.2011
Kaj pomeni čas? Klikni prosim. Nujno.
14.10.2011 23:02
že od zjutri razmišlam sam u tem in iscem po netu pa nč ne najdm.. gre se pa btw:
neki o love podobn kokr pomen ure- 22.22-vidla ga boš.. itd.. sam, da je (kokr se spomnm je blo) tko: ko te gleda dlje kot 5sekund- razmislja o tebi ko te objame od zadaj-všeč mu je tvoja postava (al nwm) na koncu je blo napisan neki tazga: če si med branje mislila ne nekoga, si zelo zaljubljena. bilo je povsod: netlog, smrklja, etaaq..sam jih zj ne najdem k nwm kak naslou je biu.. pa tko naprej..se ne spomnm več.. pa sm upala, da če tko tuki mogoč kej ve naj pove al prilepi link al nwm kaj • Ana123ana
• Od: 1.1.2011
Re: Kaj pomeni čas? Klikni prosim. Nujno.
15.10.2011 8:17
1.poljub na obraz -prijateljstvo
2.poljub na čelo - hrepenenje 3.poljub na usta - ljubezen 4.poljub na vrat - strast 5.poljub na roko - spoštovanje 6.poljub na nos - sovraštvo 7.poljub na ramo - poželenje 8.poljub na oči - ti boš moja 9.otipavanje - sanjaj o meni 10.ne morem ostati - ljubezenska izjava 11.kazati jezik - poljubi me 12.skriti jezik - nočem poljuba 13.božati po laseh - ne morem brez tebe 14.kazalec v ustih - objemi me 15.palec v ustih - poljubi me 16.gristi ustnice - ljubosumje 17.gledati v oči - ljubi me,ker te tudi jaz ljubim 18.igrati se s prsti - sanjam o tebi 19.ščipanje - nekaj ti želi povedati 20.zvijanje roke nazaj - izkazuje ti ljubezen 21.smrkati - jutri ob istem času 22.drgnati čelo - da ljubim te 23.stati na petah - ljubi samo tebe 24.francoski poljub - dolga,dolga ljubezen 25.dahen poljub na usta pokašljevanje - kolegialnost 26.pokašljevanje - ljubim te 27.nekoliko daljši poljub na usta - začetek 28.smejati se - hoče samo tebe 29.prijeti okoli vratu - samo tebe si želim 30.če fant gleda dekle več kot 3 minute v oči - ljubosumje 31.če dekle fanta gleda,ga ima pravico takoj - poljubiti 32.če dekle ugasne vžigalico,želi da jo fant - takoj poljubiti 33.pred poljubom fant ne sme - kaditi 34.če se poljubljata naj dekle sedi fantu na - kolenih 35.če fant nasloni dekle na zid jo hoče - neskončno dolgo poljubljati 36.če se poljubljata leže - leži dekle pod fantom 37.poljub ki traja 3,44 minut pomeni - čutnost 38.stik roke pomeni - hotel bi biti samo tvoj 39.veš kot 60 poljubov na sestanku - ni dovoljeno 40.zloraba ljubezni je - KAZNIVA 41.nasilen fant ? izogibaj se ga 42.če te fant pospremi ? ljubi te 43.če te fant v kinu poljubi ? izkazuje ti ljubezen 44.če te fant v kinu drži za roko ? je samo tvoj 45.pred poljubom naj se oba ? gledata v oči 46.če dekle zapre oči med poljubom ? to je prava ljubezen 47.če jo fant med poljubom močno objema ? pravilno ljubi 48.ne sprašuj dekle,če jo lahko poljubiš - poljubi jo 49.če se ti odmakne - jo močneje objemi 50.ko se spoznavata, ji prvi povej - ali misliš resno 51.varanje je - kaznivo 52.božanje ? če dekle dovoli 53.slačenje - če dekle reče 54.fant lahko poljubi 13-letno dekle 55.fant ljubi lahko 13-letno dekle 56.fant je lahko starejši 4 leta 57.poljub z jezikom ni dovoljen v družbi 58.če se dogovorita, pa dekle ne pride ? ga noče videti 59.če se ne dogovorita in dekle pride - ga želi videti 60.če dekle med francoskim poljubom zastoče ? uživa z njim če mislš tole'???? SAM ni unga nakonc ''če si mislila na nekoga...'' • Tinchys
• Od: 24.7.2009
Re: Kaj pomeni čas? Klikni prosim. Nujno.
17.10.2011 19:05
jaz še mam eno, če mislima isto :
00:00-->ljubi tvojo prijateljico 01:01-->sledi ljubezen 02:02-->srečala se bosta 03:03-->zelo te ima rad 04:04-->nikoli te ne bo pozabil 05:05-->resno se bo zaljubil vate 06:06-->pobotala se bosta 07:07-->vara te 08:08-->ljubosumen je 09:09-->čaka te telefonski klic 10:10-->nekdo te želel videti 11:11-->blondinec te ima rad 12:12-->a-am 13:13-->črnolasec te ljubi 14:14-->želi si tvoj poljub 15:15-->želi si začeti znova 16:16-->nekaj se bo zapletlo med vama 17:17-->poljubil te bo 18:18-->dolgo te bo imel rad 19:19-->nekomu si všeč,pa tega ne opaziš 20:20-->čaka te 21:21-->včeč si fantu na katerega misliš 22:22-->videla ga boš 23:23-->predlagal ti bo zmenek je to to? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.