Osemnajstka :)• tinxi
• Od: 11.8.2011
Osemnajstka :)
12.10.2011 20:30
Zaj pa tak.
Verjetno je že nekje kaka tema o tem, ampak je res NUJNO! 21.10. grem na osemnjajstko od mojega prijatelja. In ker hočem, da bi mu za ta edinstven praznik dala eno res unikatno in edinstveno darilo, bi prosila, če mi mogoče svetujete, ali pa če imate kako idejo, kaj bi mu podarila.. O njegovem karakterju: je velik zabavljač, v svoji družbi izstopa, ko sem z njim se nonstop smejem, saj ima res super značaj. Ima punco in ji je zelo zvest, torej zna biti tudi resen. Sedaj so se porodile misli o napihljivi ančki, ampak meni se zdi to že preveč zlajnana fora, pa še punco ma - verjetno ančke ne potrebuje Pomislia sem tudi na alkohol, ampak to skoraj ne pride v poštev, saj se tudi to ponavadi uporablja kot darilo za osemnajstko. Sama sem imela idejo, da bi mu podarila njegovo karikaturo (njegova popačena slika - tako kot politiki v kakšnih časopisih) ampak je to malo predrago :/ Sedaj pa se obračam na vas, z upanjem da mi boste kaj svetovali. Če vam pade kaj na misel, vi samo napišite. Vsakega predloga bom vesela. Hvala že vnaprej • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: Osemnajstka :)
12.10.2011 21:20
Unikatna darila pridejo iz unikatne ideje. TO idejo pa si lahko izmisliš ti! Štos je, da ge nišče na forumu ne pozna bolje kot ti. Tako, da ti lahko dam par nasvetov, idejo pa bolj težko. Prvo kot prvo imamo radi tipi ponavadi kakšne praktične stvari ki niso za, em, enkratno uporabo. Ne prinašaj mu nekih njegovih slik itd... Resno! Če praviš, da izstopa iz družbe mu lahko kupiš kako majco z kakim odfrkanim napisom ali kaj takega. Toraj glavne točke, ki jih moraš gledat pri nakupu darila za fante/moške: naj bo nekaj koristnega, uporabnega, ker je brezveze, da to tam nikje stoji ampak, da se lahko uporabi vsaj parkrat mesečno. Seveda pa ne kupovat ne vem kakšnega darila - ma punco pa si te lahko kdo kaj misli. Še ena ideja, čeprav sem že preveč povedo =P Lahko mu kupiš kako knjigo: recimo, jaz sem dobil za moj zadnji rojstni dan knjigo z naslovom: How to kick someone's ass. Mislim zelo zanimiva knjiga v smislu, ker je vse obrnjeno na humor - ena stvar, ki jo obužujem - humor xD in jo kdaj pa kdaj v roke vzamem in to. Tako, da poišči neko uporabno stvar, ki gre k njegovemu karakterju in da je stvar, ki se navezuje na nekako stvar, ki jo rad dela... No to je vse za zdaj =P_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • tinxi
• Od: 11.8.2011
Re: Osemnajstka :)
12.10.2011 21:31
Pačupa pravi:Unikatna darila pridejo iz unikatne ideje. TO idejo pa si lahko izmisliš ti! Štos je, da ge nišče na forumu ne pozna bolje kot ti. Tako, da ti lahko dam par nasvetov, idejo pa bolj težko. Prvo kot prvo imamo radi tipi ponavadi kakšne praktične stvari ki niso za, em, enkratno uporabo. Ne prinašaj mu nekih njegovih slik itd... Resno! Če praviš, da izstopa iz družbe mu lahko kupiš kako majco z kakim odfrkanim napisom ali kaj takega. Toraj glavne točke, ki jih moraš gledat pri nakupu darila za fante/moške: naj bo nekaj koristnega, uporabnega, ker je brezveze, da to tam nikje stoji ampak, da se lahko uporabi vsaj parkrat mesečno. Seveda pa ne kupovat ne vem kakšnega darila - ma punco pa si te lahko kdo kaj misli. Še ena ideja, čeprav sem že preveč povedo =P Lahko mu kupiš kako knjigo: recimo, jaz sem dobil za moj zadnji rojstni dan knjigo z naslovom: How to kick someone's ass. Mislim zelo zanimiva knjiga v smislu, ker je vse obrnjeno na humor - ena stvar, ki jo obužujem - humor xD in jo kdaj pa kdaj v roke vzamem in to. Tako, da poišči neko uporabno stvar, ki gre k njegovemu karakterju in da je stvar, ki se navezuje na nekako stvar, ki jo rad dela... No to je vse za zdaj =P
Vbistvu maš res prav, da unikatna darila pridejo od takih idej. Ful ti hvala za nasvete, pa všeč mi je, da si se tako razpisal Hvala za ideje |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.