Peesmi Naa vašmu iPodu, Mp3, Mp4.
• scar tissue
• Od: 9.10.2008
Peesmi Naa vašmu iPodu, Mp3, Mp4.
19.9.2009 14:19
Buum Buum.. HeLLouu FooLkeec. (:
Naajpreej usii pozdrauLeenii. : D Lhkoo d see Takaa Temaa že nahaJaa nekjee na Forumu.. Saam kaaj.komu se da iskt. x) UGLAUNEM Jajajaja..zdej pa k teLii temu u nasLoovuu.: D Hmm.. Mii poveste kašnee pesmi matee na teLeefonu iPoduu Mp3 aL paa mp4.ruu? Čee se daa djte youtube Liink zraavn.. ewoo bLiižnca: [link] (: Lalallalalalala.. Djtee une k so vm najbooLšee pa k Jiih veLiik posLušaate.: D k Bii si jst tuut kšno novoo NaLoožLaa in Raabm vašo Pomooč (: HvaLa HvaLaa hvaLaaa..PIŠTE PIŠTE PIŠTE. Čauu (: HAVE FUN and and and..Čauu;D P.S.: Nii nujnoo d Reešte anketoo. Pč mi je bLoo douugčs ;D • malavesnika
• Od: 20.7.2009
Re: Peesmi Naa vašmu iPodu, Mp3, Mp4.
20.9.2009 18:21
jaz sem odprla bodobno temo pa so bli odvovri npr.rock,pop,metal..pol pa so rekli naj poslušam kar mi je všeč ker je vprašanje kao butast [link] [link] [link] • Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
20.9.2009 20:55
Pussycat Dolls-Hush Hush
Siddharta-Petrolea, Napalm 3, Male Roke Take That-Said it all DMP-Otrok, Naftalin, Superheroj Brendon Urie,Patrick Stump,Travis McCoy,..-Open Happiness Cascada-Evacuate the dancefloor tole jih je enih par.drgać jih ma 107.xDampaak te trenutno najbol poslušaam.linkou za youtube se mi ni dal iskaat.sori. • hoTdeviLgirL
• Od: 13.8.2009
21.9.2009 14:54
trenutn naibol poslušam:
1) Within Temptation-Frozen 2) Nickelback-Just to get high 3) The offspring-Kristy, are you doing ok 4) Nickelback-Never gonna be alone 5) The Rasmus-You got it wrong 6) Selena Gomez & Demi Lovato-One and the same 7) HIM-Join me in death 8.) Cascada-Evacuate the dancefloor linke si pa sama poiši • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
21.9.2009 20:59
Am jas si vsaki tedn to menjam.. ene ostanejo še za 5 mesecev naprej če se jih nea prenaslušam.. (: enih par:
- Chipmunk - Oopsy Daisy. (tota je meni tak dora.. celo znam že na pamet=P) [link] -Pixie Lott - Boys And Girls [link] -Taio Cruz - Break Your Heart [link] -Eminem-Beautiful -Jay-z /rihanna/ kanye- run this town -Dido-white flag / don't leave home -akon-sorry blame it on me -alesha dixon-the boys does nothing -depeche mode-feel you / home -the calling- unstoppable -tweet-call me -soulja boy pa še en-kiss me thru the phone -the prodigy-omen -plain white t's-hey there delilah <3333333 -2pac-dear mama -how deep is your love (nevem kdo poje--> fuuul je lepa) -blur: wo hu -frankie J- daddy's little girl (žalostna) -nightwish- nemo / over the hills and far away / bye bye beautiful -tarja turunen- i walk alone -snow patrol-run /shut your eyes -coldplay-fix you -evanescence-bring me to life / call me when you're sober -smayo-pismo nikomur / hope -t.A.T.u- show me love / all the things she said -missy pa tweet- oops(oh my) -siddharta- večina pesmi -umek ft.andja- obey -faithles-insomnia -amy winehouse- vseeeeeeeeeee <3333333 Nevem no, pri meni se okus iz tedna v teden spreminja, pa mam včasih čisti pop, drugič rock, pol r'n'b.. pa tak. predvsem pač iz mtv-ja. (: Pa preveč jih mam opažam (: To je neeekaj samo hehe. =P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • missCOOKIE
• Od: 26.10.2009
29.10.2009 14:59
Simple plan pa toti ;P
jas mam na mobiči use (nokiaxpressmusic) tak da nena rabim mp3- ja hh HaveFun (: |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.