rabim pomoč.čist sem že obupana.. :((• ivaaa
• Od: 14.7.2011
rabim pomoč.čist sem že obupana.. :((
13.10.2011 21:54
Hellou, sem v velikih težavah. No, pred kratkim me je fant prisilil v to da sem spala z njim. pri tem nisva bila zaščitena in mene je popadla panika. On pa ni pokazal prav velikega strahu pred tem da bi lahko postal foter. To me je sve fuuul sekiralo in nisem mogla v sebi držat zato sem povedla najboljši frendici. ampak ona je mislila da jo **** in sve skupaj raztrobila po šoli. zdaj me imajo na šoli za navadno BITCH! • Eimidix
• Od: 1.10.2011
Re: rabim pomoč.čist sem že obupana.. :((
13.10.2011 22:17
ja glede govoric je najbol unčikovit če govoriš z največimi uprauliuci pa mau zanikaš govorice pa se jim prlizujš. Na tak način ti nau treba usakmu razlagat kr bo folk sam od sebe zblebetou. Pol nasledno kar nardiš je da usmerš pozornost na enga druzga- na primr na tvojo biušo bff. Loh naprimr najdš kšno grozno fotko od nje k si ji ublubla da ne boš nikol nikomur pokazala in pol to nalimaš po celi sqli Bod pozitiuna, prjazna do folka pa neki cajta ne nos kšnih mini kiklc pa dekoltejou, prosm.. glede tvojga fanta pa.. če ga mislš obdržat si čist nora Good luck! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.