OBRAZ A TELO• annalove
• Od: 26.9.2011
OBRAZ A TELO
14.10.2011 12:58
ŽIVJOOOO no jst mam v redu obraz. mam lepga. moj telo je pa mal bl okrogu. nism preveč suha pa tud debela nism. bl sm suha. ampak mene zanima zaka se deci za vsako kilo sekirajo in te **** pa tud če nis debeu. zanima me tud a je fantom bl pumembn obraz al telo? ODGOOOOVOOOORTEEEEE!!!!!!!!! _________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! • Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: OBRAZ A TELO
14.10.2011 14:31
ja, ful jim je grozno že če dobiš 0,1 kg gor maah daj no, valda da jim je vseeno. okej, če se ti zrediš/shujšaš za 20 kil, te je že malo tak ne.. samo punce so mahnjene na te kile in je panika ko se številka na tehtnici spremeni.... če pa te jezijo zarad teže pa je to zato ker vejo, da boš reagirala, ker skorajda vsaka reagira..in če reagiraš si mu namenila pozornost, wau in vsi so srečni. včasih pa je tudi ''a tu pa imaš malo trebuščka a ne?'' mišljeno kot ''joj, kako je pa ta suha, moram hitro omenit njen trebuh, mogoče mi bo povedla zakaj je tako'' primer pač. al pa tista finta ''nočem več bit s tabo ker si se zredila'' bo prej pomenila ''nočem več bit s tabo, ker mi najedaš/te ne maram več/sem izgubil zanimanje..in ne najdem boljšega izgovora'' • slovenc79
• Od: 19.8.2011
14.10.2011 15:00
meni je obraz najboolj pomemben postava pa, mal suha, mal okrogla, vseeno. sam dokler se ne delajo da so popoune al pa da so zamorjene zaradi par kil. sploh pa kile ne povejo vsega. če maš ti 50 kil mišic boš luštna, če pa 45 kil špeha pa ne. • Supernatural_iloveyou
• Od: 3.3.2011
14.10.2011 16:09
pr men je isto tud doki kjut ubraz pa srednje močna srednje suha glih umes sem
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.