KUKO SE PULUBLA z jezikom

annalove • Od: 26.9.2011 • Prispevkov: 66
KUKO SE PULUBLA z jezikom 28.9.2011 21:23
sej ste že u naslovu prebral kva me zanima. vem da se bom kmau pulublala sam ne vem kuko se to dela. ker ne morm kr čakat k se mi bo z ubrazm že bližou po se pa nam znala pulublat po francosk. TO BI BLA SRAMOTA ZAME!!!!!!!!!!!! Embarassed Crying or Very sad Embarassed Exclamation
ODGOVORTE MI

Nazadnje urejal/a annalove 29.9.2011 14:28; skupaj popravljeno 1 krat
aniabua • Od: 28.9.2011 • Prispevkov: 1
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 28.9.2011 22:07
annalove pravi:
sej ste že u naslovu prebral kva me zanima. vem da se bom kmau pulublala sam ne vem kuko se to dela. ker ne morm kr čakat k se mi bo z ubrazm že bližou po se pa nam znala pulublat po francosk. TO BI BLA SRAMOTA ZAME!!!!!!!!!!!!
ODGOVORTE MI

glei ne skrbi zarad tega,usak se je prvič poljublau ... in prišlo bo čist spontano,ti se sam lepo prepusti pa je to to Wink sam nea se sekirai zarad tega,wem da te je mau strah k misliš da nea znaš,sam pol boš vidla da bo čist kul Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 28.9.2011 22:21
bl k se boš obremenjewala slabš bo.. ne načrtuj.. sam take it easy
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 29.9.2011 15:42
pk4life pravi:
bl k se boš obremenjewala slabš bo.. ne načrtuj.. sam take it easy

ampak kuko nej se prepustim če pa tega nam znala delat. sej bom čist živčna Shocked Shocked
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 29.9.2011 15:55
wem da ti nebo pomagal sam probi pomislt: noben se na začetku ni znou pa je usm ratal.. sprost se
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 29.9.2011 17:06
sploh ne misli, sam prepusti se strasti... jaz tudi še nisem seksal, niti poljubljal se še nisem, ne po francosko niti kako drugače nacionalno... ampak me sploh ne zanima.
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 29.9.2011 17:36
hmmm, sem mela še pred časom iste probleme, stara pa sem 14 Very Happy ubistvo finta je v tem, da sem slučajn bla z enim fantom, s katerim sem si všeč na eni fešti. in ja, sem se ga malo napila pa je potem on ''pazo'' na mene pa me je zalizal pa mi je blo ful fajn, tk da sma se še celo noč lubčkala oz. poljubljala Very Happy pol sma šla pred kratkim spet vn, pa me je blo ful strah, sem si mislala, eh tko nem znala, takrat sem bla pač malo pijana...pa sem se čist normalno mu približala itd.Very Happy ni nč težkega, pa sma se še poljubljala itd. in ne nisma skup,sam semizdi da bova:)
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 29.9.2011 17:37
pač če ti povem,sam jezik vrtiš okol,pa ne ga preveč vtaknt not,tko čist normalno:)
tinnalove • Od: 29.9.2011 • Prispevkov: 11
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 30.9.2011 12:59
annalove pravi:
sej ste že u naslovu prebral kva me zanima. vem da se bom kmau pulublala sam ne vem kuko se to dela. ker ne morm kr čakat k se mi bo z ubrazm že bližou po se pa nam znala pulublat po francosk. TO BI BLA SRAMOTA ZAME!!!!!!!!!!!! Embarassed Crying or Very sad Embarassed Exclamation
ODGOVORTE MI

ja sam sprost se. če ne pa pobrskej po stricu guglu
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 30.9.2011 15:14
ne moreš se kr tko sprostit. pa kva nej napišm na gugla
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 30.9.2011 15:21
namig* požiraj slino..če jo ne..je pol fuj >.<
good luck Razz
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 30.9.2011 15:22
DarkerThanBlack pravi:
good luck Razz

kva je fuj?
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 30.9.2011 15:30
annalove pravi:
DarkerThanBlack pravi:
good luck Razz

kva je fuj?

pa dejte mi odgovorit ne sam pugledat kva sm napisala
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 30.9.2011 15:38
annalove pravi:
annalove pravi:
DarkerThanBlack pravi:
good luck Razz

kva je fuj?

lej: bol boš sproščena lepš ti bi, čim mn se pbremenjevat s tem koko ti bo šlo pa če znaš, u tem ni nobene umetnosti, pač tega se noben ni uču pa usi znajo, tud drugi so se bal na začetku sam k pa daš to čez pa vidš da to ni nč tazga npr: k da bi se z nekom za roke držala.. svetujem ti pa da najprej dej brez jezika pol bo pa to itak samo pršlo pa boš sama vedla kva nardit pa kuko!! tko da sprost se pa uživej!! Wink
tinnalove • Od: 29.9.2011 • Prispevkov: 11
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 30.9.2011 20:01
kva te pa to tog skrbi
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 30.9.2011 20:08
neo1 pravi:
annalove pravi:
annalove pravi:
DarkerThanBlack pravi:
good luck Razz

kva je fuj?

lej: bol boš sproščena lepš ti bi, čim mn se pbremenjevat s tem koko ti bo šlo pa če znaš, u tem ni nobene umetnosti, pač tega se noben ni uču pa usi znajo, tud drugi so se bal na začetku sam k pa daš to čez pa vidš da to ni nč tazga npr: k da bi se z nekom za roke držala.. svetujem ti pa da najprej dej brez jezika pol bo pa to itak samo pršlo pa boš sama vedla kva nardit pa kuko!! tko da sprost se pa uživej!! Wink

hvala da mi svetujete. ampak dejte mi vsi odgovort na pa sam pogledat kva piše
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 30.9.2011 22:09
glej uzem ogledalo. pa potegni jezik na hladno.... pol pa ga izmeri... če bo velik 50 cm si loh ziher da te bo fant pobruhu.... če bo velik 100 cm si pa loh da se bo zadušu.... če bo pa lih fajn vidt pa bo fant vrisku k se boš polublala z njim... sj je čist enostavn sam en nasvet - ne met žvečilnega u ustih med poljubljanjem... če maš... prej požri al pa vn dej... ker teb bi blo zihr fajn da ti od nekega fanta žvečilni u ustih pristane (za drugo poskrbijo še sledi hrane ki jo je jedel)... tko pejd:
1.doma si oper/sčisti zobe!
2.preden greš... se naparfumaj z malce blažjim sladkim parfumom...(usaj mene pritegne)
3.ko bosta pri tej fazi da začneta... zapri oči, in pač se približuj njegovi faci... k se bo on tvoji oziroma bosta le še neki cm narazn(tkt zapri oči) k bosta mela ustnice sklenjene boš začutla nežno toplino pa tko no... pa pol počas ponavlji za fantom...mal tko pač improviziraj....pa objem ga ogrog vratu( nesemeš ga zadavit, k pol nebo meu nežnih toplih ustnic) pa no pol končata pa ga objem pa neki cajta... pa tko ostan... pa ponovita anee? velik sreče....
hjoooj men tle ena govori jst pa nj pišem.... -.-" sj sm itak čist po svoje napisu... sam tko bo lepš... Wink
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 30.9.2011 23:20
ena prej je hotla rečt da je fuj to če ne požiraš sline ker je je pol preweč..

drgač.. fuuuuul preweč se obremenjuješ člowk.. resno .. k pol boš skos mela u mislih kaj use lahk zaserješ in nkonc boš našla miljon mejhnih napak in se boš tok ubadala z njimi ... sam sprost se prosmte.. nej bo spontano
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 1.10.2011 23:49
Pa nevem zarad mene loh tut na roki vadš xD

+ stara sm 15 let in sm se u petk prvič poljublala in ne ni me bo nč strah k niti cajta nism mela k me je sam zalizu Wink tko da.. ne sekiri se kr use se zgodi (ponavad) spontano Wink SPROST SE in ne misl da ne znaš. jst se nism nč sekirala in nism še slišala za človeka k se ne bi znau poljubljat! Smile tko da opust mišljenje o tem da ne znaš! Smile Good luck.
new • Od: 23.5.2009 • Prispevkov: 85
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 2.10.2011 9:36
hej, lej tole si mau poglej. Sej dost podobn piše pr usaku ampk useen. Wink

[link]

[link]

[link]

[link]
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 3.10.2011 21:05
lej kokr so že rekl...izmer dolžino svojga jezika da vidš čemu ustreza (umoru, blagi nesreči al pa clo sreči), si fajn spuci usta.....porabla boš za to vrjetn pol dneva kr sm sigurna da predn te bo zažvalil ti bo prečekiral ustno votlino kako je spucana (sam nasvet pač), še predn pa use to sploh nardiš pa mol k ne vem kermu bogu (pačč tistga k ''častiš'' -zarad mene je to lahk lady gaga) da se bo še neizkušeni fantič hotu s tabo puguvort o tem kako bosta izvedla to....sej veš pod kakkšnim kotom pa s kakšno silo pa te fore ( pač to je zlo resna zadeva ljudje...ne se ****)in to sam zato da ne bo izpadl k da teb neki ni jasn.....pol boš pa vidla....sam jst tut mislm da je še vedno najbolša rešitu ta da se čist sprustiš (aja pa če bosta šla prej kej jest probi najprej rignt...mislm mau bi blo čudn...se ti ne zdi)....pa sej bo no....ne sekiri se....ti k njemu on k teb usta skupi jezike tut...mislm men se zdi to čist simpl...resno sej bo.....sej si še mlada......srečno:)))
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 3.10.2011 22:11
znaš jest?
če ne znaš, pol maš problem. če znaš jest pa itak znaš uporabljat jezik (ja, ko ješ se uporablja)
tak da bo to prišlo spontano.

lahko se pa trudiš pa si predstavljaš da ližeš sladoled-kornet. pa ne tisti del ko ga z jezikom, ampak ko ga z ustnicami poješ z vrha, ko že tisto okrog vse poližeš.
Re: KUKO SE PULUBLA z jezikom 10.10.2011 14:07
Rocafella pravi:
znaš jest?
če ne znaš, pol maš problem. če znaš jest pa itak znaš uporabljat jezik (ja, ko ješ se uporablja)
tak da bo to prišlo spontano.

lahko se pa trudiš pa si predstavljaš da ližeš sladoled-kornet. pa ne tisti del ko ga z jezikom, ampak ko ga z ustnicami poješ

z vrha, ko že tisto okrog vse poližeš.

hvala za veše objave!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Smile Laughing Very Happy Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.