frizurcee :)• ful
• Od: 23.8.2011
frizurcee :)
5.10.2011 20:46
ziwjo : mam ne problemcek, nevem kak naj se ustrižem mam dolge lase do ene sredine hrbta malmanj pa eno skupocalo od frfruja na stran počesan pa bi rada neko pozitivno spremembo sm bol romantične narave zato kašne ostre linije ne pridejo v poštev. x) lase se mi tut rahlo navalovijo drugač sm pa majhne dokaj vitke postave . ajapa p.s. mam medeno barvo las tudi barvanje nepride v poštev x) . Vaši komentariji ., ideje ,slikce so več kot dobrodošle • BookPrincess
• Od: 9.8.2011
Re: frizurcee :)
5.10.2011 20:58
Men je tak tip las ful ušeč, pa tud sama mam take podobne [link] _________________ Stop thinking it's dream, it's real life! :* • Ursxx
• Od: 6.12.2009
Re: frizurcee :)
5.10.2011 22:08
1. prvo kot prvo je odvisno kakšno obliko obraza maš in kok visoko oz nizko čelo maš
2. frizerke so zato tam da ti tut kej svetutjejo sam uprašat jo moraš! ps. jst sm naprimer dans res noro spremembo nardila tko da me eni sošolci sploh prepoznal najprej niso |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.