HUJŠAJMO SKUPAJ!

1 | 2 | 3 | 4 | >>
Max • Od: 17.6.2011 • Prispevkov: 12
HUJŠAJMO SKUPAJ! 18.6.2011 15:22
Torej, te počitnice bomo izvajali skupinsko hujšanje.Lahko si dajemo nasvete in poročamo o rezultatih in tako vzpodbujamo drug drugega. Vsak lahko napiše (če hoče) koliko je velik in koliko kg ima, kakšen je njegov ITM in koliko kg želi shujšati.

Če hočete in vas ni sram lahko objavite tudi svoje slike, ampak ne pozabite cenzurirati obraza in stvari po katerih ste prepoznavni ker nočete da še kdo uporablja vaše slike ali da vas prepozna kdo za katerega si to ne želite

Delimo si lahko vse nasvete povezane z hujšanjem, zdravim prehranjevanjem, ukvarjanjem s športom in tako naprej. Upam da nam bo uspelo ker je hujšati skupaj zagotovo boljše, lažje in zabavnejše.

Mislim da je najbolj smiselen dan za začetek diete 27.6. ker se takrat začne prvi počitniški ponedeljek. Lahko si izberete tudi kak drug datum a ne odlašajte preveč, saj veste "kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri". Praktično si lahko vsak izbere svoj datum, ampak veliko lažje bo če bomo hujšali v istem obdobju saj se bomo tako najlažje spodbujali.

Tako da si na koledarčku označite 27.6. ker takrat začnemo z našim hujšanjem in bomo najkasneje do septembra vsi videti veliko bolje in v šoli nas bojo vsi spraševali kako nam je uspelo tako izboljšati svojo postavo.

Do 27.6. lahko v to temo napišete po kateri dieti se boste ravnali, koliko želite shujšati, zakaj želite shujšati in tako naprej. Upam da bo zabavno in nam vsem uspe!
Love15 • Od: 29.5.2010 • Prispevkov: 66
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 18.6.2011 16:12
Noo jst sm si že označla 27.6...da začnemo mal hujšat... Razz ...sicer ne vem s kakšno dieto al pa s čim bom glih hujšala...tko de to se bom še določla glede na vaše ideje...definitivno mal plavanja pa tek pa tko...želim si shujšat 4-5 kil...vlka sm drgač 162 pa mam 54 kil...tko de upam da nam uspee......Smile Very Happy Razz Embarassed
p.s drgač pa dobra ideja tale skupno hujšanje...Smile
kajca123 • Od: 5.5.2011 • Prispevkov: 168
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 18.6.2011 19:08
Velja...
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 18.6.2011 19:28
Velja Wink js sicer že zdej neki hujšam, ampak za čez počitnice velja tut ja. Smile
BiiNKii • Od: 26.3.2009 • Prispevkov: 44
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 18.6.2011 20:38
supet je tole.Smile
js sm vlka 162 cm, težka pa 78,5 kg. Sad

no recimo, js grem 4.7-18.7. na morje.Smile in zdej me zanima, kako na morju najlažje hujšati?? će ma mogoče gdo kak predlog. Cool
klarciiiii • Od: 1.8.2010 • Prispevkov: 32
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 18.6.2011 20:38
js sm vlka 160 cm in težka 44 kg. shujšala bi rada prb. 2 kg ker se mi zdi da bo to čist zadost. js ne bom mela neke dijete sam manj sladkatij, več sadja,zelenjave, vode...
pa s športu se bom ukvarjala da dobim mal mišic Smile
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 18.6.2011 21:03
klarciiiii pravi:
js sm vlka 160 cm in težka 44 kg. shujšala bi rada prb. 2 kg ker se mi zdi da bo to čist zadost. js ne bom mela neke dijete sam manj sladkatij, več sadja,zelenjave, vode...

al se sam men zdi al tep ni treba hujšat... Very Happy
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 18.6.2011 21:58
Love15 pravi:
klarciiiii pravi:

se strinjam z love15, ker se tudi men ne zdi, da bi mogla shujšat, kvečjemu bi se mogla mau zredit. Very Happy
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 18.6.2011 22:05
BiiNKii pravi:
Love15 pravi:
klarciiiii pravi:

se strinjam z love15, ker se tudi men ne zdi, da bi mogla shujšat, kvečjemu bi se mogla mau zredit. Very Happy

točno tko...sei pač nimam nč proti...sam pač mi se tle resno pogovarjamo...Razz
lhribljan • Od: 20.10.2010 • Prispevkov: 13
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 19.6.2011 1:01
ZDravo! xD

190 cm , 105 kg itm 29.1. sicer bi rad shujsou ke ene 15 -20 ampk tut 10 bo uredu =).. moja dieta bo t.i. manjžri oz. več laufej Wink hehe začnem pa 20.6 2011 ob 5.40 ^^,
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 19.6.2011 9:46
162 cm, 70 kg Shocked Shocked Shocked Shocked
ne vem no.. jzt bom začela pač zdej čez poletje laufat in kolesarit..
pa manj jest, sladkarije stran!!! več sadja zelenjave, pa ful majn mastnih stvari pa te zadeve...
drgač sm pa slišla za eno dieto... atkinsonova dieta? omejuješ količino oglijkovih hidratov, zmerom bol na manj.. in baje se kg kr topijo.. in da lahk u 2 mescih al mau več? shujšaš tut za 10 kg... jzt bi ful šla tole, kr morm res shujšat.. prvo hočm pridet do 60 kil, pol pa kolkr bi mi uspel še manj... sam k jzt sn bol tk larifari... in ne vem če mi bo ratal xD
Supernatural_iloveyou • Od: 3.3.2011 • Prispevkov: 80
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 19.6.2011 9:54
160 cm, 59 kg
mam pa "špeh" po nogah in na trebuhu ampak jst sm donc začela že hujšat in mam eno dieto imenuje pa se sadno-zelenjavna dieta traja pa 5 dni pa lah shujšaš za 3 kile. in upam da mi uspe drgač se pa pridružujem tvojmu hujšanju
loveilicic • Od: 17.6.2011 • Prispevkov: 21
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 19.6.2011 13:39
Jaz pa sm vlka 161 cm pa mam 56 kg ! Sad Rada bi prišla na 50 kg ...
Jaz sm tudi že dosti hujšala ampak sem obupala. Sad
Zdaaj pa gree zares ! Wink
Max • Od: 17.6.2011 • Prispevkov: 12
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 19.6.2011 15:52
Odziv je kar malo nad pričakovanji. Torej velja.

Upam da nam vsem uspe, rezultate pa vsekakor redno objavlajte na forumu.

Jaz nameravam shujšati 20 kilogramov ker je moj itm nad 30 in vem da to preprosto ni več zdravo. Začel bom z svojo dieto ki jo bom tukaj poimenoval Maxova dieta, pri kateri ne ješ ogljikovih hidratov razen tistih v sadju. Dieta ni nevarna ker s sadjem dobiš nekaj ogljikovih hidratov in ni kot TURBO DIETA kjer ne smeš zaužiti niti enega oglj. hidrata. Rezultati so precej hitri in opazni, edina stvar na katero moramo paziti da diete ne končamo na hitro, ampak telo postopoma spet privajamo na ogljikove hidrate in postopoma jemo več teh.

Ogljikove hidrate vsebujejo: vsi mlečni izdelki, vsi izdelki iz moke, krompir, stročnice in pa sadje katerega med dieto jemo da ne škodimo svojemu organizmu.

Prejšnjič se nisem veliko gibal, tokrat pa bom dodal še ukvarjanje s športom da bo učinek še boljši Very Happy

Jeste lahko: jajca, meso(vse vrste mesa, salame,... razen hrenovk in poli salam), ribe (pečene in tiste v konzervah), vso zelenjavo (razen krompirja in stročnic(fižol,soja...) in sadje (razen banan), uživate lahko tudi maščobe ampak še boljše bo če jih ne.

Pijete lahko vodo, mineralno vodo, čaje in kavo brez sladkorja.

Lahko si kupite tudi šumeče tablete s kalcijem, ker mlečnih izdelkov pri tej dieti ne ješ.

Dieta deluje, preverjeno ker sem z njo že hujšal in v enem tednu izgubil 4 kilograme. Od takrat je minilo več kot pol leta in zredil sem se le za 1 kg, ampak nisem niti približno pazil na prehrano in takoj po koncu diete sem začel jesti bel kruh, testenine in sladkarije.

Ta dieta deluje tudi če zmanjšamo vnos kruha in testenin in jemo ostale stvari, ampak je napredek počasnejši.

Torej:
Če še kdo hujša po določeni dieti lahko napiše kakšna je da še drugim damo malo idej.
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 20.6.2011 14:26
Love15 pravi:
klarciiiii pravi:

js bi rada sam mal v noge shujšala pa mišice dobila (:
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 20.6.2011 14:26
Love15 pravi:
klarciiiii pravi:

Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 20.6.2011 14:51
klarciiiii pravi:
Love15 pravi:
klarciiiii pravi:

aha...ma sei noge se tut pr men največji problem...sam ne vem kak bom dosegla da skujšam v noge...:S Smile
spacesheep • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 135
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 21.6.2011 20:29
označla xD
em ja,visoka sm 167 pa mam 58kg,hočm pridt usaj na 50.
skenslala bom vs kruh,sladkarije in podobne zadeve xD

Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 21.6.2011 20:48
160cm, 76kg. *proudface*
hočm shujšat usai 15kg oz. 20. tko d.. upm d men in tt usm ostalim uspe. Very Happy
Sannie • Od: 7.4.2011 • Prispevkov: 48
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 22.6.2011 14:50
ursiii95 pravi:
162 cm, 70 kg Shocked Shocked Shocked Shocked
ne vem no.. jzt bom začela pač zdej čez poletje laufat in kolesarit..
pa manj jest, sladkarije stran!!! več sadja zelenjave, pa ful majn mastnih stvari pa te zadeve...
drgač sm pa slišla za eno dieto... atkinsonova dieta? omejuješ količino oglijkovih hidratov, zmerom bol na manj.. in baje se kg kr topijo.. in da lahk u 2 mescih al mau več? shujšaš tut za 10 kg... jzt bi ful šla tole, kr morm res shujšat.. prvo hočm pridet do 60 kil, pol pa kolkr bi mi uspel še manj... sam k jzt sn bol tk larifari... in ne vem če mi bo ratal xD

Z Atkinsonovo baje res ful shujšaš, sam je dost nezdrava, ker zaužiješ preveč beljakovin, maščob in premalo OH.. posledica pa naj bi biu holesterol & problemi s srcem in ožiljem. (:
Pač, jz nebi tvegala. Smile Rajš sam omeji vnos hrane, pij velik, ampak res velik vode.. 3-4 litre na dan, ne jej preveč kruha, testenin, krompirja, riža al jih pa sam zamenjaj za tiste iz črne/polnozrnate moke, ko boš lačna, jej solato brez kisa in olja.. čips, smoki, bobipalčke med filmom al čemerkoli... zamenaj za nevem. recimo kisle kumarce. Very Happy Namest, da ješ ocvrt nvem. naprimer pomfri, ga speč v pečic brez olja...
+ Zamenaj avto/avtobus/whatever za kolo, rolarje al pa se sprehod. Smile Zvečer in zutraj delaj trebušnjake, vsak dan 5 več.. Smile

Vrjem, tut tk boš shujšala. Smile
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 23.6.2011 17:11
Js bi pa predlagala, da bi si skupi naredli en jedilnik, če je kdo za to...Very Happy
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 23.6.2011 18:52
Ja ta bi bla dobra, da bi naredl en jedilnik, kr js pojma nimam, kua nej jem.Smile) Tak na grobo vem, sam tak cist ceu jedilnik pa nwm.Very Happy
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 27.6.2011 9:39
Ima že kdo kakšno idejo? Very Happy
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 27.6.2011 10:23
A mogoče gdo pozna kakšen dobr jedilnik zdej za hujšanje, ker bi res pomagalo, če bi ga meli, ker nekateri ne vejo kaj jest.Smile ?? Hvala. Laughing
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: HUJŠAJMO SKUPAJ! 27.6.2011 11:55
165 cm,65 kg...No,ker se ukavarjam je tudi mal mišič po rokah,trebuh je pa obupen Sad
ene 4-5 kg bo uredu Smile
A če imam mišiče po rokah,te ostanejo ali se postopoma spremenijo v "špeh",nato pa izginejo?
p.s.Kaj pa če težko hujšam?Ne jem veliko,jem ZDRAVO in raznovrsdtno hrano,jem tudi kruh (ogljikove hidrate),ki ga mama sama doma speče---Naj se temu kruhu odpovem?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.