deviška kožica

LadyCindy • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 12
deviška kožica 4.11.2009 23:46
No a kdo ve kko veš če maš še tisto deviško kožico?
K baje se ti je lohk pretrgala že u otroštvu če si se kam udarla preveč.. pa tud tko me zanima ... pač kko se ve da jo maš in kko ne .. XD Very Happy Very Happy Very Happy Embarassed Twisted Evil
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: deviška kožica 5.11.2009 18:55
tut mene zanima.
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: deviška kožica 5.11.2009 19:06
majatheoriginal pravi:
tut mene zanima.

smo že 3
umetnik1104 • Od: 25.8.2009 • Prispevkov: 6 • Kraj: celje
Re: deviška kožica 5.11.2009 20:38
LadyCindy pravi:
No a kdo ve kko veš če maš še tisto deviško kožico?
K baje se ti je lohk pretrgala že u otroštvu če si se kam udarla preveč.. pa tud tko me zanima ... pač kko se ve da jo maš in kko ne .. XD Very Happy Very Happy Very Happy Embarassed Twisted Evil

Zanimivo vprašanje ne morš jo zgubit če se kam udarš pa take stvari ,pa tud s tamponi se ti ne pretrga kr tko.Pri prvem spolnem odnosu pa skor 95% se ti pretrga al pa pr drugem odnosu,pa če te tip dobr prprav na prvi sex tud ni tko boleče.Največkrat boli zato ker niso punce dovolj sproščene in tipi sam mislijo da ga hitr dajo not pa je v eni minuti že konc vsega.Uživajte punce v ljublenju.Čao

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.