ko mamo prepričati da ti kupi telefon• klavdija2016
• Od: 22.8.2011
ko mamo prepričati da ti kupi telefon
28.9.2011 18:01
noo tak je to jaz bi ful rada mela novi fon ampak newem kak naj mamo prepričam da mi ga kupit pliss helpp me • annalove
• Od: 26.9.2011
Re: ko mamo prepričati da ti kupi telefon
30.9.2011 14:48
sm mela isti problem. mamic sm tri leta težila. po mi je pa tamau tipkovnco vn **** mi je ga pa mami dovolila
P.S.ja kuk si pa stara da še nimaš mobiča • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
30.9.2011 22:31
ti komentar nad mano...sj piše da da hoče nou fon ne pa da ga nima...jaoo ka ste nepismeni..._________________ Peace!
• annchx3
• Od: 29.5.2011
30.9.2011 22:39
išč reklame, brski po internetu, pač išč informacije o tistem telefonu k bi ga rada mela. in pol ji te reklame mal nastaviš, da jih bo vidla, na netu ji pač pokažeš... moreš ji dat mislit, da si razmišlala u tem in iskala najcenešo varianto tega telefona, pa da si se trudla ko si iskala podatke.
najbolš je če pogledaš na simobilovi strani na orto paketu. ker so tam fajni telefoni za 1? pa 10? na mesec plačaš naročnine, pa to spet pokažš mami. in mama bo misla: ''lei k je raziskvala in se trudla, da bi našla neki cenejšga. mogoč ji bom pa kupla tole.''. pa počasi deli use! ne da jo en dan kr napadeš z usem tem pa ji težiš. pol se ji že nebo dal ukvarjat s tem. nwem, en dan ji reklame pokažeš. čez dva dni ji rečeš: ''lei mami kaj sm našla na netu!'' pa ji spet pokažeš in tako dalje. in recimo u najkasnej enem mescu jo boš že mogla mal omehčat. treba je bit sistematičn. velik sreče. • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
30.9.2011 22:44
reč ji: maaaaaaaaam dj kup mi nou fon al pa se na mobitelov center odselim za vedno oziroma dokler me ne **** vn... _________________ Peace!
• Ninna16
• Od: 10.5.2011
1.10.2011 10:11
jst sm si svojga zaslužila zmen se, 'če jst to nardim boš ti men kupla telefon', seveda ne mislm s tem d si pospravš sobo, ampak da imaš v šoli lepe ocene ipd. če si pa dost stara pejt pa delat prek študenta kej in si ga lahko sama kupš, tko sm jst nardila |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.