help me pleas :) <3

monky • Od: 23.7.2011 • Prispevkov: 14
help me pleas :) <3 26.9.2011 22:16
Pač mn je en fant ušeč pač midwa sma skop plawala pač bla u isti skupini in sma bla povnega frenda pa sma se družwa pa to in pol sm se jst u njega zalubla in sm to frendici povedla k je bla tut u njga in smo bli na eni tekmi in sma se midwa ful pogovarjala in mi je četito pa navijo za mne pa šrajo go urška pa tko Embarassed Embarassed Embarassed pol pa smo se šli kopat kr tko pa tko plawamo pa gremo skakat in so pol men us pune neki o urška kr je on skos se sam z mano pogovarju in sm js plawawa dow in sm stawa tamsred bazena pa je biw on tam na začetko zuna pa je skoču n do mene plawo js pa nazaj do začetka in to jmi je še vedno ful zaw da ni sm tam ostawa .... pol sm pa js šwa pa je ona frendica ostawa tam fiona in je pol js prem grta pa ga ni fiona se pa tk smeji in pol ona ni več plawaa in pol stase začela pogovarjat pa neke igrce na telefonu špilat pa mene pploh ni merku in sm bla ful jezna na njea in me je ful žalostno skos gledo pol sm mo pa tk čestitawa ko njenibwo zravn se mi je pa nasmehn tk hula pa žav mi je za prej... pol sta pa onadwa sta se u kombiju skup domo pelawa in sta kup sedela in sta se menda ful pogovarjala - moj trener mi je povedu - faca je najjaći Very Happy
- no in tko pol js zvem to poletje da je on biw kao u njo to še nism zvezdla če je to res samo ...
pa sva se zadnič pravhala tko pa se tk ravhawa pa tk reče da je ena oseba ful za njega pa js tk rečem kdo pa mi ni hotu povest pa tk js zakaj sva spoh frenda če mi ne zaupa in pol sva se skregala zarad tega in sm mu sam z pikami pa tko in je začno sorry prostijs sm usega kriv pač mi je pol povedu da je to njegowa sošolka in je pol reku da mu je sam ušeč in da še ena druga oseba obstaja Embarassed Embarassed Embarassed
no in midva hodima u isto šolo in je ga js skos ignorram ne zarad tega kr da bi ga lubosmne ga naredwa samo pač na živce mi gre in je pol on začnu dda zaka ga ignoriram in sm mu pol da če bi bwa js njmo samo mawo frendica bi on že wdu in mi zadnč zna in pride tam pa se začnewa pogvarjta pa moja sestra u leti in reče da swa lep par in pol je on samo pownega bk letew n je pol mu napišem da sorry ker se moja sestra umešawa in je reku da se mu js niam kaj opravičevat kr se more on meni in pol sva se spet skregala in sma še zaj in danc me je skos po šoli spotiko pa to pa danc na plawanju oni amjo za nami pridem dol pa on tk uspoda pa se zrinem mimo njega pa me spoakne pa nism padwa pa reče skor si padwa pa s haha pa grem naprej ....
pač on mi je zloušeč češraw je učasih tk tečen pa vem da je u eno sam mi noeč povest in usi iz druge skupine namigujejo da sm mo ušeč in on me skos gleda z takimi sijočimi okami pa to čist je sldek no pa zadnič me e objew zej pa nwm kaj naj Embarassed Embarassed Embarassed
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
če bi lahk akj svetovali hvala Very Happy eno elto je starejši Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ž u naprej hvala za use komentarje al Embarassed
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: help me pleas :) <3 27.9.2011 13:12
čestitam če je kdo tole prebral pa ni znorel... ta najstniška abeceda...

nevem reci mu da ti je všeč pa če si ti tudi njemu, povabi ga da gresta nekej spit, v kino, karkoli... itak pa v teh letih se lahko vsak dan v drugega zaljubiš, tko da premisli a se res splača it v to al se boš naseldni dan ko bosta skupaj v drugega zaljubila...
Re: help me pleas :) <3 28.9.2011 21:15
ja nebm se u druega zalubla zarad tega ko nism taka da bi se u usakega kr mi je najbol pomembna osebost človeka Smile drgač pa ja hvala bom Very Happy
annalove • Od: 26.9.2011 • Prispevkov: 66
Re: help me pleas :) <3 30.9.2011 15:24
ja kuko pa ti govoriš ****? sej te nben ne šteka. osvoj ga
Re: help me pleas :) <3 1.10.2011 23:32
to je blo res težko težko.. teežžkoo prebrt.. sory sam jaoo ej XD.. kukrkol.. kok sta pa stara?
Re: help me pleas :) <3 2.10.2011 9:43
omfg Rolling Eyes
Re: help me pleas :) <3 2.10.2011 11:42
Se vam ž u naprej oproščam Embarassed .
on je 14 js pa 13 Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.