I wanna be in love again <3

mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
I wanna be in love again <3 23.9.2011 7:19
Hojla, no ja vrjetno nism edina ki hrepeni (ja dobesedno hrepeni) po nekom k jo bou meu rd neglede na use. Vem vem, sej imamo frende in use.. sam ni isto... enostauno ni. Tista želja, k se pojavi k vidš pare u šoli, kko bi meu ti nekoga ob sebi, ni treba pogovora ničesar, samo da bi biu tm zate. To je najlepši filing k ga lahk čutš. Ni nujno, da hodta al kar kol, sam pač da veš da si simatiji ušeč, in uni pogledi ter pogovori na hodnikih so res najlepši.
Mal sm prebirala vaše teme in odgovore in to.. in mi je ušeč kar ste napisal, da morš bit fantu prvo frend in use, sam to je težko, mam velik frendou sam kaj k so sam frendi in vedno bojo bli. Ampak bit prjatlca z fantom, k ti je ušeč je čisto drgačno prjatlstvo. Mal pazš kko se ubnašaš, pač da ne delaš glih full velikih bedarij in use.. No ja nima veze Very Happy,
Kaj pa vi kj ? kko je z vašimi zvezami/željami?
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: I wanna be in love again <3 23.9.2011 14:29
ja, kaj bi dala da bi tut js mela enga fanta, pa ne takega k sam serješ z njim pa to... Enga taprauga k mu lahk čist use zaupam in povem Smile sam kaj k se take res tško dubi. Zadnje cajte je pa vedno več ****čou ka ti smo nakladajoda te majo radi in nvem kaj pol pa k pride kaka nova punca pa itak takoj za njo.
Aymar. • Od: 18.9.2011 • Prispevkov: 16
Re: I wanna be in love again <3 23.9.2011 16:01
Jst vrjamem v to, da ljubezen pride nepričakovano, ker se je lih to men zgodil in zdej s srečna že pou leta v zvezi. Smile Najprej sva bla sam res dobra frenda, vse sm mu lahko zaupala in potem mi je povedu kaj čut do mene. Najprej nism hotla uničt prjatlstva, pol se je pa neki v men premaknil in tud jst sm se počas zalubla v njega. Zdej sva skupi ze pou leta in sm sreečna tok k še nikol! <3
BloodyMemory • Od: 18.6.2011 • Prispevkov: 45
Re: I wanna be in love again <3 23.9.2011 16:48
js pa nikoli nisem bla zalublena Neutral rada bi čutila ljubezen... in rada bi vidla kako je ko si zaljubljen, ko imaš osebo najraje na svetu in ko si SREČEN...
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: I wanna be in love again <3 23.9.2011 20:36
Moja želja je imeti punco ki me bo imela rada in jaz njo. Da sva zaljubljena, misliva drug na drugega. To je moja želja.

Žal pa punce mojih let (20) velik boljk zanima kako dolgega maš in kateri alkohol s čem mešaš...
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: I wanna be in love again <3 23.9.2011 22:35
BloodyMemory pravi:
js pa nikoli nisem bla zalublena Neutral rada bi čutila ljubezen... in rada bi vidla kako je ko si zaljubljen, ko imaš osebo najraje na svetu in ko si SREČEN...

no vidm d nism edina.. stara bom 16 pa še nism bla v nbenga ful bi rada to đožvela
Re: I wanna be in love again <3 23.9.2011 22:44
js mam takiga frenda k si čist vse povema.. vsak dan se menma po par ur na dan.. velikt se nevidma kr on je iz krškega js pa tle nek med celjam in krškim in to je kr dost narazn... spoznala sm ga prek biušiga in pol sm šla tut z mojim biušm narazn in tekt sma bla pol oba samska in sma si začela pisat in sma se ful zbližala.. pol pa sta men in njem začela težit biuša in nekak je na to nanesl d je biu on z biušo nzaj js pa z mojm biušm čeprou nisma bla ziher kr sma se oba odločala med biušm al pa nama.. js sm začela pisat neke poglavja kao za knjigo in sm mu enkt tut to prebrala kr je tolk inzistiru. v tistem poglavji je pisal kk mi pomen kk sm hotla d greta narazn pa take sam na tak posebn način. na konc je ful hotu neki rečt sam mu nism pstila kr nism hotla slišat kritike al pa kj in pol mi je k je šou z biušo narazn povedu d se je odloču med dvema puncama in pol sma pršla do tega d nama je blo obema ful žou. od tekt k je šou un z uno narazn sma se ful odtujila kr je meu še probleme z njo pa doma tk d mi je blo kr hudo.. enkt sm mu sam sms napisala d sm šla narazn z onim in pol un ful kak to?? čez neki cajta sma se pa zbližala tk k še nkol prej, še na začetki ni blo tko k je zdej.. zaenkt sma še kr sam frenda in si vse povema in ni mi žou d sma sam to kr pol bi se mogoč najin prjatlstvo uniču.. js pa tut nism zanekt v njega in on v mene ne sma si pa ful všeč in mi oba rada probala sam pomoje bolš d ne.. mogoč v prihodnosti sam ne še zdej
manika • Od: 11.9.2010 • Prispevkov: 26
Re: I wanna be in love again <3 24.9.2011 12:01
sarkizeME pravi:
BloodyMemory pravi:

no vidm d nism edina.. stara bom 16 pa še nism bla v nbenga ful bi rada to đožvela

jaz pa sem že bla zaljubljena samo vedno v napačnega, kar je še tolk hujš kot pa da nisi, ko te on niti pogleda nena ... meni se to vedno dogaja znova in znova...
Re: I wanna be in love again <3 24.9.2011 15:12
manika pravi:
sarkizeME pravi:
BloodyMemory pravi:

jaz pa sem že bla zaljubljena samo vedno v napačnega, kar je še tolk hujš kot pa da nisi, ko te on niti pogleda nena ... meni se to vedno dogaja znova in znova...

ja to je res problem.. sam fora je v tem d vsi dedi bi radi mel neki z mano pa kr ene par jih je zalublenih v mene sam js pa nemorm bit z enm če nism v njega kr sm bla z enmu pa se to ni obnesl d je bla lubezen sam od enga k sm se ful matrala d bi se počutu lublenga pa d neb opazu d nism v njega.. ful sm se s tem obremenjevala enkt sm mu pa tut povedala..
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: I wanna be in love again <3 24.9.2011 20:46
Smile kok je fajn k ste se razpisal Very Happy in da nism sama... drgač pa ja js še vedno trdim to, da mormo mal počakat in da se bo zgodil Very Happy upanje umre zadnje al neki tazga ane...
js sm že bla zalublena oz. sm čutla to v trebuhu.. nwm če so bli glih metulčki k me je kr stisnl k sm ga vidla in se mi je vrtet začel.. ok ja .. čudn se to sliš.. ampak te počitnce si bom zapomnla sam zarad njega <3 čeprou se med nama ni nč zgudil sm nardila tok bedariji in use sam zato da bi se spoznala (IN SVA SE !! HOHO) hahaha ponosna iff... počutla sm se dobesedno zadeto zarad njega Very Happy in v njegovi bližini xD
sunnyyy • Od: 25.9.2011 • Prispevkov: 5
Re: I wanna be in love again <3 25.9.2011 15:24
Jst mam iste probleme kot ti. Res si že ful želim, da bi mela nekoga ob seb, v smislu ljubezni. Sploh ko vidim toliko parčkov po mestu, šoli, ... Ampak sem se nekako sprijaznila, da bom že enkrat dobila nekoga, ko bo čas za to.. Sicer sem našla nekoga, ki bi si ga želela v takšnem pomenu, samo se mi zdi da so to prazne sanje.. Smile
annalove • Od: 26.9.2011 • Prispevkov: 66
Re: I wanna be in love again <3 30.9.2011 15:29
BE IN GAME!!!!!!!!!!!
vem da to ni glih dobr nasvet pa itk sploh nevem če sm prou napisala.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.