punca-help

Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
punca-help 29.9.2011 19:57
hellou pipl...
jst pa neka punca pač sma bla neki časa frenda zdej zadnje čase pa si pišema muceke, srčeke, ....pa vse kar spada v glavnem zraven.rekla sma si tud da se mava rada(ona prva), zj že da me ljubi... use lepo in prau sam zdej mi pa gre na kurac to - na fb je dodala nevemkok fantov za frende - zdej ji lajkajo slike ona pa je ziher usa nora nanje - si predstaulate punce če bi vaš "tip" dodal same punce in bi vašmu "tipu" skoraj usaka lajkala najmanj 4 slike? kšn šok, premišljam al nej ji rečm da je med nama konc, pa naj ma une tipe kr use naenkrat če so ji pač tak sexy.... al pa naj še mau pustim in ka bo bo? ma jooj zaka obstaja ljubezen.... plzs pomagtee pa povejte vaše mnenje ka bi na vašmu mestu nardil....od začetka sm mislo da je uredu punca pa to.... (ona je začela nj ji dam fonsko,....) zj pa.... mislim all day all night what the fuck? :@
Re: punca-help 29.9.2011 20:23
Ja upraš jo kaj zdej to njej pomeni... toti lajki in to.... pa boš pol vidu za naprej Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: punca-help 29.9.2011 20:43
jaz imam isti problem. sam fora pa je če vprašaš se razdraži in reče kao a zdaj pa ne smem nobenga pa take... vedno je en dvom, to mi gre na živce...
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: punca-help 29.9.2011 23:07
ok no a se ti ne zdi da mgoč mjčkn pretirawaš?.. pa drgač ji bo mogoče najbl jasn če ti nrdiš podobno sceno.. nekak dwomm da bo sploh opazla pa še mn da jo bo lih orng motil.. zj ne pa pretirawat pa je pustit no.. praši jo rajši kaj je s tem pa se mal pogoworta..
Re: punca-help 29.9.2011 23:36
kaj pretiravanje... kaj ženska bi čist znorela če bi tip drugim srčke pošiljal pa to...

se mi pa dobra ideja zdi, da isto narediš sam, pa da vidi kako se počutiš...
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: punca-help 29.9.2011 23:52
sej ni napisu za srčke.. je pa druga scena ja se strinjam..
Re: punca-help 30.9.2011 22:35
ja sm jo kr poklicu pa sma se pogovorila (dve uri pa pou sma govorila o tem)... hvalaa vseeno vsem za nasvete... še vedno pa obstajajo tisti dvomi... Confused zj je use ok...sam na koncu mesca bo račun velik Razz
Re: punca-help 30.9.2011 23:33
super Very Happy je pa cenej če si uživo povesta Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.