kaj naj???

manika • Od: 11.9.2010 • Prispevkov: 26
kaj naj??? 29.9.2011 16:32
vem da je že ogromno podobnih tem ampak vseeno... jaz sn že zelo dougo zalublena v nekdanjega sošolca, vendar nevem ka si on misli o meni in če je v mene?!, nekateri pravijo da je v mene moje prejšne sošolke pa da ni pa nikol nebo... in sicer ko smo bli v osnovni me je ful vlko glejau pa včasih nasmejau, samo v družbi pa me je zavračal pa ni pusto da bi bla v njegovi bližini ker so si moje sošolke namislile in pa vsem govorle da sn jaz pisala pa govorla da mi je ful všeč, pa da sn nora na njega, njemu pa to sploh ni blo všeč, ker je mislo da sn jaz drugačna in je biu jezn, pol pa je naenkrat si premislo pa že sn lahko bla v isti družbi pa še bol me je gledau in lahko rečem da me je skoraj že osvajau, pol me je pa enkrat po cajtu njegov nabolši frend vprašal če sma kaj več kot sošolca, pa je čule to še ena sošolka s kateri se je on zastopo(sam ni biu v njo-to je reko) nevem kaj bi to blo pomenlo??... zdaj pa se srečujema na atobusi, pa če ni zraven fantov ki se norca delajo me pozdravi in nasmehne ter me gleda, ko pa so polek oni pa me še pozdravi neja, zaj pa nevem kaj naj ker sem nora na njega, ja pa vedno ko gdo govori grdo o meni me zagovori... pa včasih deluje kot da je vame pol drugič pa kot da ne obstajam... kaj naj naredim???
annalove • Od: 26.9.2011 • Prispevkov: 66
Re: kaj naj??? 30.9.2011 14:33
oj
nared kej.k se bo kej režou mu med pogovorm kr u smehu reč ja u kero si pa ti a?mugoč se ti bo sam zarežou al pa bo povedou da je vate.ampak gutov je vate če te tko gleda Shocked Shocked Laughing Very Happy .sej vsi fantje se tko obnašajo enkrat da te ni drugič se pa spogleduje s tabo. Very Happy
manika • Od: 11.9.2010 • Prispevkov: 26
Re: kaj naj??? 30.9.2011 18:57
ja to je zelo dober nasvet, samo on zdaj ni več v družbi pa jas tuji ne, pa me zanima kak naj začnem pogovor, in kaj sploh naj se z njim menim??? pa hvala

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.