spet isto :S but help mi please :(

gregorindol • Od: 9.9.2011 • Prispevkov: 13
spet isto :S but help mi please :( 26.9.2011 8:43
heii

Nazadnje urejal/a gregorindol 17.4.2012 8:35; skupaj popravljeno 1 krat
Aymar. • Od: 18.9.2011 • Prispevkov: 16
Re: spet isto :S but help mi please :( 26.9.2011 12:54
Ooooo i feel you! Točno to se je tud men zgodil!

Lansko poletje sm isto spoznala enga fanta in še ostalo družbo. Cele počitnce smo preživel skupi, s tem fantom sm se zaštekala tok k še z nubenmu, skos sva se slišala, zafrkavala, smejala, pisala, pogovarjala.. res.tud zaupala sm mu lahko takoj vse, pa sm ga šele spoznala!
Nikol nism pomislna, da bi lahko z njemu mela kej več. mela m ga samo za frenda! Potem so me pa začel vsi sprašvt kaj mava, če bi mela kej z njem..gor,dol. ..ampak jst sm rekla ne, samo frenda sva. Pol sm počas začela mal razmišlat kaj pa ČE .. ampak nism nikol nč rekla, doklr on men ni priznov, da je že od vsega začetka zalubln vame. Jst sm bla ful šokirana in sm mu govorila, da nočm zgubit tega prjatlstva, ful sva se kregala, men je blo ful hudo. On se je res trudu in čez čs se je tud v men neki premaknil in sm rekla, da lahko poskusva. Zalubla sm se vanga, ker mi je res pokazu kok me ma rd. In zdej sva skuupi že pol leta! Nikol si nism mislna, da se bo tko izšlo, ampak se je! <33 Zdej mam najbolšiga prjatla in fanta v enm! Nebi mogl bit bolš res. Smile ..tko da, če kej čutš do njega ti priporočam, da se upogumš in mu kej rečš, al pa samo kej v fori, da vidš kako bo reagiru. Smile good luck!
gregorindol • Od: 9.9.2011 • Prispevkov: 13
Re: spet isto :S but help mi please :( 29.9.2011 7:18
Hej.

Ej prou isto se dogaja men. Ampak bol kot razmišljam, bolj ugotavljam, da mi je mogoč res simpatičn, ampak nwm. Problem je v tem, da je starejši od mene šest let. Js na faksu, on pa že v službi. Je pa res, da so te naše čveke tolk stvari vn spravle, dea sm se ga js začela mal izogibat, zdej se je pa tut on mal odmaknu na stran, k misli da se mi je z nwm čim zameru, js pa mislim, da so tut do njega pršle govorice, sam nwm kakšne. Res sma ful kolega in ja, neb rada zgubila tega zaradi neumnosti. Sej zdej grem tk na faks, tko da se nauma več vidla, ampak useen bi rada to razčistla predn grem, sam mi je ful čudn, da bi ga js povabla na pogovor. Ker kamorkoli se bova podala naju bo spet kdo vidu in bo spet sranje. Eh, bomo vidli ka se bo naredlo. Upam, da se obrne v pozitivno, tako kot pri tebi :d

Lepo se mej, hvala za odgovor in velik sreče še naprej Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.