problemček. plz. help me:*• jannnah98
• Od: 22.8.2011
problemček. plz. help me:*
22.8.2011 20:36
Mam en problem. js sm bol taka tiha pa to oz. s kokr kerm ko sm u družbi in učas mi sploh ne pride na pamet nobena tema in se ne spomnm ka nj kj prašam in pol sma tihu. pač js zmer zjutri pridm v šolo ob ene 6h in mal pred mano rpide tud moja sošolka. in pač se vsedeva za mizo pa sploh nimam ideje ka jo nj kj prašam pač nmorm je usak dan sprašvat si nrdila nalogo itd. plis djte mi kake ideje kaj jo nj kej prašam kero temo nj načnem plis help me. čimveč predlogou djte. razpište se.
ps;doma sm pa ful tko zgovorna nikol tih sm u šol pa nwm. sploh ne najdm teme za pogovor ne morm se spomnt kaj nj prašam. mejbi se mi po glav roji kakih 3000 idej kaj nj prašam kako temo nj načnem sm k nobena ne pride tkt ko bi mogla oz. sploh ne pride-.-" h.e.l.p. m.e. p.l.e.a.s.e. • anchycka
• Od: 25.5.2009
Re: problemček. plz. help me:*
22.8.2011 20:43
tko je blo isto pr meni včasih..sam neko družbo moraš dobit, ki te bo razživela in potem se boš navadla.. človek z družabnostjo ful pridobi in to je ključno, da si v družbi priljubljen. ko se bo katera kaj pogovarjala mal poslušaj, pa mal pomisli, pa kej pripomni zraven..al pa če maš kezga brata /sestro, frendico skup pejte vn nekam kjer vas bo več in se boš navadla...na hitr se nič ne da. sej ti nebo nihče nič zameru, meje pa tut predvidevam da poznaš. sej so tvoji vrstniki in sam vklopi se zraven. potem te bo pa še kdo drug kaj vprašal, se pa razgovori, ne dajat kratkih odgovorov.
• jannnah98
• Od: 22.8.2011
Re: problemček. plz. help me:*
22.8.2011 20:50
anchycka pravi:tko je blo isto pr meni včasih..sam neko družbo moraš dobit, ki te bo razživela in potem se boš navadla.. človek z družabnostjo ful pridobi in to je ključno, da si v družbi priljubljen. ko se bo katera kaj pogovarjala mal poslušaj, pa mal pomisli, pa kej pripomni zraven..al pa če maš kezga brata /sestro, frendico skup pejte vn nekam kjer vas bo več in se boš navadla...na hitr se nič ne da. sej ti nebo nihče nič zameru, meje pa tut predvidevam da poznaš. sej so tvoji vrstniki in sam vklopi se zraven. potem te bo pa še kdo drug kaj vprašal, se pa razgovori, ne dajat kratkih odgovorov.
huala. to delam ja. sm pač zjutri smo ene pou ure same z sošolko in sploh večkrat nimam ideje ka jo nj kej prašam. :/ |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.