Starejša-pritegniti pozornost?!

Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Starejša-pritegniti pozornost?! 5.7.2011 7:26
Hm...Hja,imam problem...Kakor v naslovu povem me zanima,kako pritegniti pozornost dve leti starejše...Zdej ko so počitnce se skor usak dan vidmo na bateni,se družmo...Ona me pa še pogleda ne Crying or Very sad Vem,da skorajda nimam realnih možnosti,ampak poskusiti ni greh Very Happy Derugače je bil pa medsebojni odnos vedno uredu,sva prijatelja!
A obstaja možnost da pritegnem pozornost ali ji dam vsaj vedet,da sem ji ušeč brez tega da bi okolica pretirano videla...Saj sem ji že poskusu rečt d mi je ušeč (za začetek sam to Wink ) ampak sem se ugriznu u jezik :/
Prosim pomagite ;D
MissUnknown • Od: 24.7.2011 • Prispevkov: 6
Re: Starejša-pritegniti pozornost?! 24.7.2011 2:58
Moje mnenje....
Njeno pozornost boš mal teži dobu ker se bo pomoje bol zanimala za starejše.
Najbol je da ji poveš da ti je lajk kaj veš mogoče pa bo še kej Cool Poskus res ni greh Wink
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: Starejša-pritegniti pozornost?! 24.7.2011 8:53
No,hvala,da si vsaj ti odgovorila ;D
Bom poskusil,ker res ni greh,če poskusiš ;D
annalove • Od: 26.9.2011 • Prispevkov: 66
Re: Starejša-pritegniti pozornost?! 28.9.2011 20:57
ne vem no. pr nm mam enga sošolca k se je objemou z 4 leta starejšo punco. na koncu sta se še za rt držala. sam ne ji direkt puvedat Evil or Very Mad nared guno foro kukr da zazehaš po pa stegneš roko pa punco ubjameš. Laughing mugoč ti bo ratal al pa te bo zmerjala. Confused
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Starejša-pritegniti pozornost?! 28.9.2011 22:23
hahh kle maš blem ja.. nimam pojma kko ej.. probi ji dokazat da si lahk lihtok odrasu k kšn starejš tip.. starejše ženske na mlajš tipe zmeri gledajo z wiška..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.