Bloganje

1 | 2 | >>
NoNx* • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 21
Bloganje 29.6.2011 0:35
Živijo! Mene zanima, če kdo od vas piše kakšen blog. Men je to zelo zanimivo, tut jst ga pišem, ampak ne vem, če je komu to sploh zanimivo in če je komu všeč takšen slog pisanja. Lahko nalimate kakšne linke, če kdo piše, da si malo pogledamo Smile
Moj blog, če katerga zanima: [link]
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: Bloganje 29.6.2011 2:31
jz mam tumblr:
[link]
;D ^^
BiiNKii • Od: 26.3.2009 • Prispevkov: 44
Re: Bloganje 29.6.2011 16:20
Js sm si ga dans nardila, ker prej nism vedla, da gdo to sploh uporabla.Smile
In nardila sm si ga tam k ti NoNx*: [link] Razz
Sej ni neki spešl, sam za zacetek je neki, tak da upam, da ne bom cez neki casa cist pozabla na to, ker se mi je bloganje vedno zdela full zanimiva stvarca.Smile
Re: Bloganje 29.6.2011 21:20
BiiNKii, super to bloganje ane Very Happy Te spremljam, ker imaš podoben slog pisanja kot jaz. Pa super je tale prva objava, boljša od moje prve Razz
Re: Bloganje 29.6.2011 22:05
NoNx* pravi:
BiiNKii, super to bloganje ane Very Happy Te spremljam, ker imaš podoben slog pisanja kot jaz. Pa super je tale prva objava, boljša od moje prve Razz

ja men je to zlo usec in sm si vedno zelela , sam nism vedla, kak se tega lotit in zdej se ti pojavis tuki s ttim forumom.Smile Resla si mi zivljenje.Razz
Ja, sm js ze tut vidla tvoje bloge in so zlo supr, drgac pa vidm, da iz svojga zivljenja vlik objavlas ane.??
Uff, hvala.. Upam, da bojo tut drugi blogi se kukr tuk uredu in da se bo kej ljudje odzval na njih, da vidim, ce jim je to sploh usec, ker pojma nimam, kak je zdej biu taprvi blog.Razz in ucasih te je ze prau mau strah, ka bojo ljudje mislal, ko bos neki objavu, ampak men je useen in bom pisala, kar je men usec in upam, da mi rata.Razz

Hf;*
Re: Bloganje 29.6.2011 22:54
BiiNKii pravi:
NoNx* pravi:

ja men je to zlo usec in sm si vedno zelela , sam nism vedla, kak se tega lotit in zdej se ti pojavis tuki s ttim forumom.Smile Resla si mi zivljenje.Razz
Ja, sm js ze tut vidla tvoje bloge in so zlo supr, drgac pa vidm, da iz svojga zivljenja vlik objavlas ane.??
Uff, hvala.. Upam, da bojo tut drugi blogi se kukr tuk uredu in da se bo kej ljudje odzval na njih, da vidim, ce jim je to sploh usec, ker pojma nimam, kak je zdej biu taprvi blog.Razz in ucasih te je ze prau mau strah, ka bojo ljudje mislal, ko bos neki objavu, ampak men je useen in bom pisala, kar je men usec in upam, da mi rata.Razz

Hf;*

Very Happy Ja, skorej vse napišem iz tega, kar se mi dogaja, včasih ko se pa nič ne dogaja pa nekej spcam skupej Razz Glavno, da je tebi v veselje pisanje bloga, ne drugim, ker če se pol na druge zanašaš lahko kmal nehaš pisat,ker ni vsem všeč kaj pišeš. Uživi pri pisanju Wink
Re: Bloganje 30.6.2011 10:40
NoNx* pravi:
BiiNKii pravi:
NoNx* pravi:

Hf;*

Very Happy Ja, skorej vse napišem iz tega, kar se mi dogaja, včasih ko se pa nič ne dogaja pa nekej spcam skupej Razz Glavno, da je tebi v veselje pisanje bloga, ne drugim, ker če se pol na druge zanašaš lahko kmal nehaš pisat,ker ni vsem všeč kaj pišeš. Uživi pri pisanju Wink

Ma sej sm vidla tvoje objave in so supr.Smile
Sej zato se ne bom ozirala na druge, ker pol res lahka, tak ko si ti rekla, nehas pisat, ce nekomu neki ni usec, tak da js ostajam pri bloganju;*
Hf;*
peetraax3 • Od: 4.5.2010 • Prispevkov: 53
Re: Bloganje 30.6.2011 16:18
jst tut že kr neki časa pišem blog in morm rečt da mi je zelo zanimiu. če pa ma kdo kej časa pa lhka še mojga prebere:

[link]
DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Re: Bloganje 2.7.2011 16:44
hej am ja js tut pišm blog ampak najbrž ne tko k ostali(in ja tip sm :O)...js res uno k če sm ful hepi alpa neki ful sad pa pol to napišm u blog.. pa nwm če ma še kdo to navado da piše v angleščini? men je to prou hudo pol za brt nzaj in vidš kj si use pisu in se lohk sam nasmejiš xD
evo moj blog Razz
[link]

Nazadnje urejal/a DarkerThanBlack 6.5.2012 20:42; skupaj popravljeno 3 krat
Re: Bloganje 2.7.2011 17:47
DarkerThanBlack pravi:
hej am ja js tut pišm blog ampak najbrž ne tko k ostali(in ja tip sm :O)...js res uno k če sm ful hepi alpa neki ful sad pa pol to napišm u blog.. pa nwm če ma še kdo to navado da piše v angleščini? men je to prou hudo pol za brt nzaj in vidš kj si use pisu in se lohk sam nasmejiš xD
evo moj blog Razz
[link]

Men je prou hudo tkole, ko kdo piše v angleščini, je bolj zanimivo za brat Very Happy
Patt • Od: 30.1.2011 • Prispevkov: 3
Re: Bloganje 3.7.2011 16:01
Dost zanimivi blogi od DarkerThanBlack, peetraax3, NoNx* in BiiNKii , kokr sm uspela na hitr pogledat =))

Ja js mam tut na blogerju.. sam mam ubistvu fotoblog.. sam useen vabim na ogled pa ocenjevanje in komentiranje in reševanje ankete, k jo najdete na desni strani ... na povezavi: [link] Wink
cupachups • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 72
Re: Bloganje 4.7.2011 15:05
sm usem followala tko da follow me back xd
hvala :3

[link]
Lenni • Od: 26.8.2010 • Prispevkov: 4
Re: Bloganje 5.7.2011 18:32
jst sm si ga naredla dans tak, da je še mal (fejst) brezvezn. [povezava]
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: Bloganje 6.7.2011 16:26
Tud jst sm si ga naredu. Razz
Play with meeee!!!!!... <--Klikn tukiii
Sam je še boring....res boring...
Re: Bloganje 6.7.2011 23:35
Timi pravi:

Vidiš, bloganje je pač zakon Very Happy
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: Bloganje 7.7.2011 11:25
NoNx* pravi:
Timi pravi:

Vidiš, bloganje je pač zakon Very Happy

Pa še res je. Very Happy
Re: Bloganje 16.7.2011 19:15
[link]

FOLLOW! : D hvaaaaaaaaaaala : P
rubin28 • Od: 13.7.2011 • Prispevkov: 26
Re: Bloganje 16.7.2011 19:29
Ja js ga tut mam Razz .. sam js pišem pa sam v angleščini .. to pa nekaterim ni tko ušeč ..

pa tut kej velik ne objavlam .. sam če pa koga zanima:
[link]
rubin28 • Od: 13.7.2011 • Prispevkov: 26
Re: Bloganje 16.7.2011 21:05
DarkerThanBlack pravi:
evo moj blog Razz
[link]

v angleščini je najboljš pisat !! js to tut vedno Smile
cupachups • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 72
Re: Bloganje 4.8.2011 20:32
[link]
FOLLOW! je u angleščini x)
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: Bloganje 5.8.2011 15:45
[link]
StarryNight • Od: 9.2.2010 • Prispevkov: 16
Re: Bloganje 1.9.2011 12:17
[link]
Natii93 • Od: 8.8.2010 • Prispevkov: 57
Re: Bloganje 1.9.2011 13:23
evo, jst mam tut fotoblog, sam bl mal objaulam, ker mi nekak zmanjkuje časa za objavo fotografij.. če hočte, pa če mate čs si poglejte, pa komenterite.. (:
[link]
shyy508 • Od: 11.7.2011 • Prispevkov: 25
Re: Bloganje 3.9.2011 11:04
ist razmišlam tut da bi si ga naredla..sam nevem o čem naj bo blog??! Fotoblogi ne pridejo u poštev... Wink
peetraax3 • Od: 4.5.2010 • Prispevkov: 53
Re: Bloganje 3.9.2011 14:32
shyy508 pravi:
ist razmišlam tut da bi si ga naredla..sam nevem o čem naj bo blog??! Fotoblogi ne pridejo u poštev... Wink

lahk pišeš o svojem usakdanjem življenji pa o svojih čustvih. pač ni pomembn u čem pišeš. pišeš pač kar ti takrt pade na pamet ;D

moj blog:
[link]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.