Res NORO dobre knjige? :D• katka5
• Od: 22.10.2010
Res NORO dobre knjige? :D
27.9.2011 21:41
A pozna kdo REEEEES zlo uredu knjigo? Nima veze kakšna je tema, sam da je zanimivo Nwm, men je recimo fuuul uredu Kodrlajsasti piton Tnx and HF* • TMCFE
• Od: 18.9.2009
Re: Res NORO dobre knjige? :D
27.9.2011 22:05
hehe ti predlagam ARTEMIS FOWL ush 7 delov(zej je lih nou vn pršu) al pa karl maj al pa Harry Potter pa butalce veliko užitkov ob branju • BookPrincess
• Od: 9.8.2011
28.9.2011 20:38
TMCFE pravi:hehe
ti predlagam ARTEMIS FOWL ush 7 delov(zej je lih nou vn pršu) al pa karl maj al pa Harry Potter pa butalce veliko užitkov ob branju Jaaaaa, Artemis fowl je pa res tko najačii :! Preber si tud igre prestolov, pa vilinsko pot, ... _________________ Stop thinking it's dream, it's real life! :* • lovejb
• Od: 14.6.2011
28.9.2011 22:35
-Kriva
- Jaz in Luka -Zbogom prijatelj moj - od rtm do wtf |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.