faq faq klikn• lovejb
• Od: 14.6.2011
faq faq klikn
18.9.2011 2:20
hej. stara sm 13 in zdej bova **** iz tipom. mela bova kondom ja sam a poveste kk so se une tabletke po spolnm odnosu
res me je strah. pred zanositvijo • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: faq faq klikn
18.9.2011 10:36
Joj človek... Po pravici povedano si še premlada za spolni odnos in bi blo res bolše počakat tam do 15, 16+ pa tudi več boš mela od tega..._________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • littlepig
• Od: 4.7.2011
18.9.2011 11:26
vatafak
se strinjam s prejšnjim komentarjem glej punca verjetno še res nisi pripravljena, ker pri 13 še nekak ne veš sploh za kaj se gre tu btw kolko je tvoj tip star ? • sebiixx
• Od: 29.12.2010
18.9.2011 12:38
am kok časa sta skupi? 2 tedna al?
vrjetno ti je tip to predlagou, ti pa valda takoj za čeprov se vrjetno bojiš je tko? lej ti si še otrok!! sploh še nisi razvita in ja..ampak če hočš pač dej.. in tiste tabletke po odnosu ne jemli razn v nujnmu primeru, ker ti zmanša plodnost! mislm če hočš met kdaj utroke pol ne jemli tega, ker ti notr neki unič ... joj joj joj otroci, mankajo ti izkušne, nisi pripravlena, lej ne deli tega ker če bo šlo kej narobe bojo zvedl starši in ti boš ****. zdej se pa sama odloč če hočš v to • beax
• Od: 26.2.2010
18.9.2011 13:44
ammm. a se tebi ne zdii da si majčkeno premlada zatole?
• Pupika
• Od: 6.7.2009
18.9.2011 14:38
nebi še mal premislila o tem? če že vprašaš za tabletke, je očitno da o ten ne veš skorj nič, najprej se pozanimaj, potem pa sex.
+ kok dolg sta z tipom sploh skup? + si prepričana da si že zrela za to? da si pripravljena pa da neboš tega naredla ker to sam tvoj tip želi? zame osebno je minimalna starost 14 let, čepraj je še to dokaj hitro, vednar večina mladina danes ačne pri teh letih, drugač pa ja, odvisno od posameznika.. • lovejb
• Od: 14.6.2011
18.9.2011 23:07
hej
tip je str 14 15 bo no em skup sva 5 mescou prprawlena? sm ja. žou mi 100% nebo ni sam od njega ideja nesil me u to skos me sprasuje ce bi res tok rada jumfr zgubla + da ce neb d lh pocakava in to. • beax
19.9.2011 14:33
heheh aha. sorry sam 13 let se mi zdi pa tkoooooo maaaal.. resno glej zaka tko hitiš? use se bo zgodl k bo čas ne pa da neki hitiš zdle , pa kko lahko veš da ti nakoncu nebo žal?
• Aymar.
• Od: 18.9.2011
19.9.2011 20:09
Ojoooj! Jst sm pr 13 komi menstro dubla haha. (: ..kok se meja za sex dejansko spušča. Jst pr teh letih na to še pomislna nism, pa sm zdej stara 18. Mislm če že tok hočš sexat pol sexi z zaščito, obžalovala boš itak kasnej. • Ursxx
• Od: 6.12.2009
19.9.2011 20:11
ma nemoj, 13 let si stara domnevam da o sexu ne veš skorej nč, sej niti ne veš nč o tabletkah, z tipom sta kao dost zrela za kej in na konc ti bo žou?!
najprej 2x premisl : - če si sploh dost stara in zrela za to - če si prpraulena - če hočš pol še 2 dni narazn hodt - watafak otrok si še, in žou ti bo da greš pr teh letih sexat - vrjem še usakmu je (blu). **** a zj bodo začel že pr 10 letih sexat al kaj? 1 kot prvo nimajo nobenih izkušn (z tipi, nimajo pojma o sexu, a se znate saj zalizat al sam lupčka na lička in ste že u nebesih? itd.) pol ti pa joka da jo je pustu en tedn po tem k sta se dala dol al pa da je po možnosti še zanosila? Meja naj bi bla nikje 15 let (sam še to je mal premal let) k sploh nisi zreu za kej tazga (pr kkšnih 13) Premisl mau in bod odgovorn za svoja dejanja in sprejemaj posledice! • Ursxx
• Od: 6.12.2009
19.9.2011 20:18
ps. reši mau te kvize! : [link]
[link] • pperko1
• Od: 21.8.2009
19.9.2011 21:47
lovejb pravi:hej. stara sm 13 in zdej bova **** iz tipom. mela bova kondom ja sam a poveste kk so se une tabletke po spolnm odnosu
res me je strah. pred zanositvijo fakšit ne a nisi mal premlada ?! • iceQueen
• Od: 17.7.2010
20.9.2011 12:45
Telo je tvoje, delaj, kar hočeš, ampak moraš se zavedati, da pri 13ih tvoje telo še niti približno ni dovolj zrelo in razvito za užitke. Tako psihično kot fizično.
• pk4life
• Od: 20.7.2010
20.9.2011 23:09
ok lej.. po mojem mnenju.. če res tok nimaš pojma pol se sploh ne spuščej u to.. morš wedt pa bit čiz prepričana pa ne sme te bit strah.. to more bit spontano ne pa zmeneno.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Boris
• Od: 17.4.2010
20.9.2011 23:54
Sodeč po usemu mi ženska deluje tko, de kokrkol ji govorimo nas ne bo poslušala pa če se usi skup u vrsti na trepalnce postaumo, kr je to dans menda pač "moderno", da se člouk da dol • beax
21.9.2011 14:33
zdle se ji zdi da bo neki starejša bol pametnejša če se bo dol dala pa tizt neki kr pomoje ona neve nič o sexu in to ; ampak hoče sam poskusit, sam js na njenem mestu nebi kr tko, si prepričana da te ne bo pustu k mu boš dala, glej poznam pare k se še niso dal dol pa so že kr dolgo skupi, in to veš da je nebo pusto k mu bo dala, ne pa tule neki kot da je tekmovanje kdo se prej dol da-.-.-
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
23.9.2011 20:42
meni se zdi najbolše počakat... že za to da fantka ne bo kdo preganjal če se razve.
se mi pa zdi brezveze obžalovati prvi seks. nova izkušnja pač, ali dobra, ali slaba. isto kot da bi tip obžaloval da si je na deževen dan prvič obril brado... • zala123
• Od: 28.7.2011
23.9.2011 22:18
jz sm tud pr 13 in to z fanto k sma bla skupi tko 2 mesca pa mi je ogromn poumeno pa useno obzalujem
RESNO OBZALUJEM pol sm se pihicno prepricala da to sploh ni blo res sama seb sem ubila u glavo da se to ni zgodl bla je totalna polomija pa pol fak noseca sm pa take fore in ja punca res dobr premislis s kom pa ce fanta res poznas kakšn ppa ce te ma res rad pa ce ti tud to cutis pac premisli ceprau sta skupi 5 mescov DOBR PREMISLI ko se bo zgodlo prvic se bos tega vedno spominjala z slabim ali dobrim spominom na to je pa od tebe odvisno kko odraslo se bos odlocla • pk4life
• Od: 20.7.2010
24.9.2011 1:11
prwič je sam enkrat.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • annalove
• Od: 26.9.2011
30.9.2011 15:06
a se ti hecaš?pr ttrinajsth?mugoč to sam ti mislš ampak si še premlada za to _________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! • keep out
• Od: 7.8.2011
30.9.2011 16:14
lovejb pravi:hej. stara sm 13 in zdej bova **** iz tipom. mela bova kondom ja sam a poveste kk so se une tabletke po spolnm odnosu
res me je strah. pred zanositvijo lej sm 100% da še nis prpraulena pa dost zrela k takih je fulll mal al jih pa sploh ni, drgač pa kam se ti mudi, pred sabo maš še ceu lajf ne si ga s tem uničt, možno da si prepričana da je tip res taprau sam bolš zate da še mal počakaš k res 13 je prehmal!!! svetujem ti da ne, nared pa kr ti najbl veš da je uredu zate. sam glede na komentarje kake maš; itak sama vidš da so usi proti, vem da mislš da smo glupi k tko mislmo sam nekateri ti to povejo iz izkušen drugi pa pač po mišlenju,,, lohk pa priznam da sm 17 pa še nism, pa se mi tud nikamor ne mudi...pa povem ti da mi nč ne manka!!! premisl 2krat pa se ne še spuščat v to!! • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
30.9.2011 21:52
glej en nasvet... sam tko... z mojo punco sma skupi že 4 leta *___* in lej, tud mi2 sma hotla že prej (po 8 meschi)...ona je še junf jst pa ne... in pač ko sma hotla to narest, sma se neki časa mečkala... in pol k sva že bila pač gola sm jo jst raj uprašu če je zihr da hoče to narest, pa je mali kr mau tko nvm.... rekla je da bi še rajš mal počakala in ja no... sm ji reku da je to čist njena odločitev in da loh počakama skupi... in ja če bi men blo le za sex bi jo že zdavni zapusto pa bi že kero drugo... in ker sm jst z njo zato ker jo pač ljubim tega nism naredo... in ja pred kratkim je rekla da mi zdj zaupa...in da bova ono njeno stvar odpravla u kratkem...(pol pa v nočni klub) XD ne sej se hecam...._________________ Peace!
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.