kako veš, da si mu/ji všeč?• mavricaw
• Od: 23.9.2011
kako veš, da si mu/ji všeč?
23.9.2011 20:03
No, tuki pišite vse namige kar poznate, da vidš al si mu ušeč al ne.
Začnem prvo js: Da te prosi za cifro fon, msn, fb in pol ti ful pošila smsje, lajka slike na fb, ful meni s tabo na msnju je zame že znak, da tip nekaj čuti do mene. No zdej pa vi. • justfly
• Od: 17.7.2011
Re: kako veš, da si mu/ji všeč?
23.9.2011 20:14
amm... da te pogleda vsakičk greš mimo njega • zala123
• Od: 28.7.2011
Re: kako veš, da si mu/ji všeč?
24.9.2011 23:00
da se smeji tvojim foram, da te pospremi domov, da te veckrat poklice,da te pohvali (čupco,make up)
• annalove
• Od: 26.9.2011
bom ti zej puvedla
26.9.2011 13:38
brala sm eno knigo k je not pisal da če vidš usebo k ti je všeč se ti povečajo zenice • mavricaw
• Od: 23.9.2011
Re: bom ti zej puvedla
26.9.2011 14:52
annalove pravi:brala sm eno knigo k je not pisal da če vidš usebo k ti je všeč se ti povečajo zenice
men glede tega nikol ni jasn. Kaj pa če si s tipom uzun pa ma zenice malo zarad svetlobe al nwm, če sta pa not pa ma veliko zenico zto k je notr manj svetlobe pa neveš... mislm.. tega nemorš ugotovt. k če je tip visok mu nemorš rečt ej dej prid se mi bliz, da vidm kok velike so tvoje zenice. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.