ušeč mi je BRATRANC
• lana
• Od: 24.11.2010
ušeč mi je BRATRANC
26.9.2011 18:58
tole ni moj profil (je od moje sosede).. sam tok, de nebo kdo
mislu, de je ona kej..take... dala mi ga je...ona pa si je naredla nouga.. NO SEJ NI VAŽN..GREMO RAJŠ K PROBLEMU.. no,kokr ste že v naslovu razbral, mi je res ušeč bratranc... ..jst nevem kdo si je to zmislu, de ne smejo bit skupi-->pač par..bratranci pa sestrične.. nekje sm zvedla, de je lahka pol otrok, ki ga rodita prizadet.. ..ampak jst res nevem ka nej nardim.. on pa njegova družina pridejo k nam na obisk..kr sta moj ati, pa njegova mami brat pa sestra.. ..in ko ga neki cajta ne vidm..se že lepo umirim, pa pozabim na njega...pol je pa kak prvi november (pr nam je taka tradicija, de se zbere cela žlaha skupi)...al je pa kak drug dogodek.. (npr. kaka 50-letnica..in valda spet usi pridejo..) ..al pa pridejo kr tko, kako nedelo na obisk.. ....in k ga vidm...se mi srce ustavi...trenutki trajajo večni... srce mi tak hiter razbija...de kr adijo... zardevam, ko se srečava z pogledom.. men je BRATRANC took ušeč...jst nevem ka nej nardim...??? VEM DE NESMEMA BIT SKUPI.. SAM ŠE VEDNO NEVEM, KA NEJ NARDIM..?? prosim za pomoč, pa nasvete..?? hvala +ka ga nej pozabim al kaj..?? • justfly
• Od: 17.7.2011
Re: ušeč mi je BRATRANC
26.9.2011 20:25
ja to pa ni čist dobr. Kokr js vem ni zakonito bit v zvezi z bratrancm. Probej nanga gledt ku na brata al pa kej podobnga
uso srečo • lana
26.9.2011 20:39
čee jee pa taaaaaaak šiki piki.....če bi ga kr pojedla, no... pa ni neki zlo že ko nasplošno lep, de nibi kdo misli, de je zdej nek ****č, al pa kej. to.... sam pol mi je ratu tak srček... • slovenc79
• Od: 19.8.2011
26.9.2011 21:05
ni tok hudo kt brat recimo, ampak vseen... ne morš noo mata isto babico pa dedka... ni fajn to... enga drugega fanta najdi sam poglej kok jih je • lana
27.9.2011 18:24
slovenc79 pravi:ni tok hudo kt brat recimo, ampak vseen... ne morš noo mata isto babico pa dedka... ni fajn to... enga drugega fanta najdi sam poglej kok jih je
ej, sam vete kaj....jst mam eno i... sej bi lahka bla skupi..sej noben (od staršu) nebi zvedu...otrok, še pa tak in tak nebova mela..tak de nebi bil prizadet... cel živleje, pa tak doben ni skupi (z to ljubeznijo iz srdenjih šol,) tak de... pa sej itak njemu jst nisem ušeč...tak de... bdv... • MitziMo
• Od: 3.9.2011
27.9.2011 18:53
lana pravi:
slovenc79 pravi:
ni tok hudo kt brat recimo, ampak vseen... ne morš noo mata isto babico pa dedka... ni fajn to... enga drugega fanta najdi sam poglej kok jih je
ej, sam vete kaj....jst mam eno i... sej bi lahka bla skupi..sej noben (od staršu) nebi zvedu...otrok, še pa tak in tak nebova mela..tak de nebi bil prizadet... cel živleje, pa tak doben ni skupi (z to ljubeznijo iz srdenjih šol,) tak de... pa sej itak njemu jst nisem ušeč...tak de... bdv... LOL • lana
27.9.2011 19:00
MitziMo pravi:
lana pravi:
slovenc79 pravi:
ni tok hudo kt brat recimo, ampak vseen... ne morš noo mata isto babico pa dedka... ni fajn to... enga drugega fanta najdi sam poglej kok jih je
ej, sam vete kaj....jst mam eno i... sej bi lahka bla skupi..sej noben (od staršu) nebi zvedu...otrok, še pa tak in tak nebova mela..tak de nebi bil prizadet... cel živleje, pa tak doben ni skupi (z to ljubeznijo iz srdenjih šol,) tak de... pa sej itak njemu jst nisem ušeč...tak de... bdv... LOL sej bi ga pozabla...sam nevem kako..sej sm že probala čim manj na njega mislt, pa mi vedno misli ujidejo k njemu..negre....če je..povej kok...??? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
27.9.2011 19:32
težko bo ker sta najbrž kot familija v stikih. sicer bi samo pretrgala stike. ne vem da bi bla skupi je brez veze, samo še bolj se bosta zbližala...
ne razmišljat o njem na tak način. raje to da je v redu sorodnik, in da pač ne more bit tvoj fant... • TMCFE
• Od: 18.9.2009
27.9.2011 22:01
pozab nanga... • pk4life
• Od: 20.7.2010
28.9.2011 20:28
ok zj da čiz pokwarm sceno mam eno neumesno.. u zda u enih držawah clo dowolijo poroke med bratranci pa sestričnami.. sam mislm da sory.. bi blo njemu preweč čudn.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • littlepig
• Od: 4.7.2011
1.10.2011 9:53
to sploh nekak ni "normalno" .. okejj saj nič ne rečem da se ne more zgodit ampak .. :/ punca. na tvojem mestu bi si najprej nehala govorit kaki šiki piki pa kak je lubani.. vseeno je tvoj BRATRANEC. pa enostavno ne misli na njega btw kolko si stara? • lana
1.10.2011 12:57
littlepig pravi:to sploh nekak ni "normalno" .. okejj saj nič ne rečem da se ne more zgodit ampak .. :/ punca. na tvojem mestu bi si najprej nehala govorit kaki šiki piki pa kak je lubani.. vseeno je tvoj BRATRANEC. pa enostavno ne misli na njega
btw kolko si stara? 15.. • Jok3r
• Od: 22.7.2009
1.10.2011 14:56
ah keee preveč bolane scene tuki xP
• lana
1.10.2011 14:59
Jok3r pravi:ah keee preveč bolane scene tuki xP
ka to pomen..prosim napišeš po slovensk..?? |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.