prjatlca ma probleme a js neznam pomagat :(• lara123
• Od: 15.12.2010
prjatlca ma probleme a js neznam pomagat :(
18.9.2011 16:04
mam najbolšo frendico ever use si povema, hodma skup vn, pomagama med saabo itd. v šoli ji je šlo skos uredu prjšne letnike dokler ni spoznala med počit. enga tipa ko ji je zmešu glavo pča zdei hodta ko so ble pačitnce je hodla skos vn pa sm misla da se bo to umirl ko bo šola pa se ni...
ona zdei šprica, žura ga skoks, po šoli je 2 uri ni domu, nalog ne dela nikol kar je ful nenavadno za njo rekla sm ji da naj mu da konc al pa mal majn vn hodi pol mi je prbila daa ne gre z njim nikol narazn kr ga ma tk radaa pa tastari ji nnč ne rečejjo ker do zdei ni delala prob. pol sm od frenda zvedla da jo je zadnič vidu kadit ganžo zraun enih ko jih sploh ne poznam midve pa se oddaljujemo ne pogovarjama se več tok nevem ka ji tak dugaja noo • Aymar.
• Od: 18.9.2011
Re: prjatlca ma probleme a js neznam pomagat :(
18.9.2011 21:13
Zaljubljena je to je to! Tko da velik ne boš mogla nrdit, ker ona v tem trenutku misle, da je njen fnt najboljši in da ona ve kaj dela. Drgač je pa za svoja leta zlo neodgovorna punca, sploh kar se šole tiče. Men nebi na pamet pršlo, da bi zdele zadn let feštala čez tedn in nvem kaj vse..
Jst bi se na tvojm mestu probala pogovort z njo, pa ji povedala, da nej se ne obnaša k ena smrklja k je vsa zadovolna k je pjana in da nej bo mal bl odgovorna, ker je matura pred njo.. Upi da jo bo minil, če bo pa hujš pa staršm al pa tud fantu bi si jst drznla kej rečt.. kako ji sploh dovoli, da šprica šolo zanga.. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
18.9.2011 22:30
obratno, poskusi razumeti in biti vesela zanjo. še vedn bodi prijateljica. ko te bo hotela prepričat da še ti začneš tako kot ona, "zabavat" se, poskusit kadit, pit, ji reci da sta prijateljici ampak tega pa že ne boš delala... in v najslabšem primeru se bo zamislila nad sabo.
• lara123
19.9.2011 17:49
[quote="Aymar."]Zaljubljena je to je to! Tko da velik ne boš mogla nrdit, ker ona v tem trenutku misle, da je njen fnt najboljši in da ona ve kaj dela. Drgač je pa za svoja leta zlo neodgovorna punca, sploh kar se šole tiče. Men nebi na pamet pršlo, da bi zdele zadn let feštala čez tedn in nvem kaj vse..
Jst bi se na tvojm mestu probala pogovort z njo, pa ji povedala, da nej se ne obnaša k ena smrklja k je vsa zadovolna k je pjana in da nej bo mal bl odgovorna, ker je matura pred njo.. Upi da jo bo minil, če bo pa hujš pa staršm al pa tud fantu bi si jst drznla kej rečt.. kako ji sploh dovoli, da šprica šolo zanga.. ei hvala tii ... drgač sam sm njej že rekla naj ga pusti al pa manj vn hodi pa da ne špirca sam ji nč ne zaleže kr tko se mi smeji pa sm ji rekla da je zmeri enkrat lepga koncc sei me po moje šteka sm me noče poslušat :/ upam da bo pomagal če unmu rečem ji dela sam slabo Nazadnje urejal/a lara123 19.9.2011 17:56; skupaj popravljeno 1 krat • lara123
19.9.2011 17:55
slovenc79 pravi:obratno, poskusi razumeti in biti vesela zanjo. še vedn bodi prijateljica. ko te bo hotela prepričat da še ti začneš tako kot ona, "zabavat" se, poskusit kadit, pit, ji reci da sta prijateljici ampak tega pa že ne boš delala... in v najslabšem primeru se bo zamislila nad sabo.
zdei te nisem najbol razumela mi morš mal obrazložit kr sm blond ampak sei ne gre zdei za to da se midve nisma nikol zabavale sma se sam ne takle da je šola zbledela u nulo ko prauš naj se zabavam • Aymar.
• Od: 18.9.2011
19.9.2011 19:22
Ja točno to je. Ona dobr razume kaj ji ti hočš povedat, ampak te noče poslušat. Zato sm ti tud rekla, da boš težko njo prepričala, doklr sama ne bo hotla. Slej k prej se ji bo poznal v šoli in bo rabla pomoč.. zdej je še začetk pa se ji zdi da je matura še delč.. ampak sej bo vidla kako bo, če bo tko nadaljevala.
Fantu bi pa tud par stvari kr jst povedala ker me take stvari tok razjezijo! Kako lahko sploh pusti, da vsak dan zalije kkšno uro po možnosti še maturitetne predmete. Sej štekam.. zalijš kkšno uro, tud jst jo. Sam kar je pa preveč je pa preveč ane. Boš vidla kakšne bo kej mela ocene, kok ji bodo padle itd.. Če bo šlo predelč najprej en ostr pogovor z njo, pol starši al pa neki. Res je škoda da zavrže zadn let, sploh če je prejšna leta tok dobra bla v šoli. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
23.9.2011 20:30
lara123
ti sam bodi prijatlca. ne poskusi jo prepričvat naj odneha s tem. če ti pa reče če bi še ti enega skadila z njo pa reci da ne. pokaži ji da je biti zdrav "ful kul". brez prepričevanja. • lara123
24.9.2011 23:19
sei jo bom pustla kr že ve ka dela vem da ji bo žau sam pač tk je (povedla sm ji posledice ) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.