zmedena?• annchx3
• Od: 29.5.2011
zmedena?
30.9.2011 22:31
heii. okei, vem da je že skor milijon takih postou, sam js ne najdem točn tacga specifičnga problema. tko da, prosim, mal razumevanja. inja, še en problem o tipih. xD pač, gre se za enga tipa, športnika. hodima na isto šolo, sam ne u isti razred, smo pa vsi 1. letniki. men je popoun in še mnogim drugim puncam, je pač en od tistih popularnežeu z 200 lajki na fejsu in podobno. pa tud prjazn se mi zdi, tko srčn človek [da je prjazn in srčn sklepam po tem, da se je spoprijateljiu z enim od ''luzerjeu'' u našem razredu]. nism pa čist prepričana kr se še nisma uradno spoznala. no in js mam v njegovem razredu enga biušega sošolca. in se kr dost družim s tem mojim biušim sošolcem, kr sma tut v osnouni bla skos skupi. in tko opazim, da pri malci ko se pogovarjam z biušim sošolcem, je on tip vedno nekje blizu. pa pride do mojga biušga sošolca pa ga tko poči po rami in ga pozdravi, kt da bi meu to za ''izgovor'' da s emi približa. pa recimo usede se zram njega pri naši mizi... in velikrat opazim da me gleda tko na malci al pa na hodniku. sam si neupam nič kej pretiravat al pa preveč mislit, da ne bi bla pol razočarana, kr bi ugotovila da si use skupi domišlam. aja, pa drgač ve kdo sm, kr so mu moji sošolci povedal. no zdi se mi da sm mu usaj mal ušeč, on je pa men tut. pa tko ko razmišlam kaj bi blo če bi bla skupi, in velikrat razmislim o tem kaj bi si drugi mislal k bi naju vidl skupi. pač kaj js delam z njim, če pa nism tok popularna kot on. in mogoče bi me to dvignal med njegovo ''popularno'' družbo. ne nism sebična, sam to mi pač gre po možganih... in končno do glavnega uprašanja: A mislte da bi mogla kei nadaljevat z njim? se dobr spoznat in tako dalje? ker nevem, zdi se mi da podzavestno mislim da mi je ušeč, zato ker bi me to dvignal višje, če bi bla skupi, upam da razumete. ampak po drugi strani mam pa resnično metulčke u trebuhu ko ga vidim, pa tko nerodno mi je, pa velik razmišlam o njemu. in če me pogleda sm pol ceu dan vesela... resno upam da mi ni ušeč sam zarad moje bedne podzavesti... -.- • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
Re: zmedena?
30.9.2011 22:39
hjao.... tipa hočš met za okras da te bo dvignu med slavnejše... absurd.... hjao če si to res želiš.... pejt anee.... sam te bo pa ponižu k bo zvedu zaka si sploh bla z njim... pol bo pa sramota.... bojo pa govoril: " to je p una k je hotla bit z njim sam zato da bi bla bol popularna, ...watafaak?" nemorš to tko.... sory sam nasvet..._________________ Peace!
• 30stm
• Od: 31.10.2010
2.10.2011 21:28
jah sej je tole ful cortkano brt..mislm pač to kar nej bi se ''dugajal' med vama sam pumoje da nimaš metulčkov i trebuhu zto kr bi ti bil on ušeč ampak kadar kol pomislš nanga se podzavestno spomnš da bi blo pa fajn če bi zarad njega pršla u popularno družbo....mislm sej lahk se pa tut motm...sam kok je že prej napisan....če hočš bit z njim sam zarad tega...se ti bo use vrnil..• slovenc79
• Od: 19.8.2011
2.10.2011 21:55
mislim da je brezveze sploh gledat na popularnost.
prvič, mal bolj privlačni tipi so itak popularni ker je v velik razredih velik več punc kot tipov. popularnost, to je stvar 1. letnikov. kasneje boste vsak razred zase. vsaj pri nas je blo tako. vsak je mel svoje dobre lastnosti, sposobnosti, vsak svoje slabe. dodaj ga na fb, pogovarjajta se, najdi način do bosta nvm skupaj sedela nekje ali pa kej podobnega... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.