Nadležni Mozolji• nusy96
• Od: 2.7.2011
Nadležni Mozolji
10.9.2011 19:08
hei... mogoče je ta tema že kje objavljena, a jaz je nisem zasledila..
Imam težave z nadležnimi mozolji... -.- Imam jih po obrazu, nekaj po hrbtu in malo poramenih. Ima kdo kakšen nasvet kako se jih znebidi? mogoče ve kdo kakšen recept za kakšno masko, ali pozna kdo kakšno učinkovito kremo, al karkoli. hvala za vsak koristen nasvet... • jasmina13
• Od: 17.2.2011
Re: Nadležni Mozolji
10.9.2011 20:00
Hei. ja tud js mam te težave -.-'' mozolje imam vsepovsot -.-'' p se pridrožujem temu uprašanju. drgač p skoz govorijo o teh nekih maskah pa to. sam ne verjamem najbolj v to. lahk p probaš. • iceQueen
• Od: 17.7.2010
10.9.2011 20:20
Treba je pač iti čez puberteto, tu zdravila ni. Lahko pa zmečete več 100 evrov za kremice, pa ne bo nič boljše. • ...<3
• Od: 4.1.2010
10.9.2011 21:59
no jz sem mela res ogromno mozoljev. pa sm šla h kozmetičarki pa mi je malo pomagalo ampak ne za dougo pa za vsa ta sredstva proti mozoljem sem zmetala več 100 evrov stran ker sm USE probavala. pač ene stvari so mi bol pomagale od dugih sam use za kratek čas. iskreno ti priporočam da pač poskrbiš za redno čiščenje kože, sam za to ne rabiš nekih super dragih izdelkov k ti ne bojo nič kej bol nucal od onih bolj poceni. pač moreš it čez to obdobje pa bo Če te pa mozolji res grozno motijo in maš res hudo pa pojdi h dermatologinji. najprej bo probala use kreme pa pripravke pa če ne bojo deloval ti bo na koncu predpisala tablete roaccutane. po njih naj bi blo res vidno in dougotrajno izboljšanje. meni jih je hotla predpisat ampak sm sama pri sebi sklenla da mam rajš mozolje kot pa da jemlem tak težke tablete. hvala bogu se mi je koža sama popravla in zdej nimam skor nič več mozoljev. • nusy96
n
10.9.2011 22:06
hvala za vse nasvete. jaz upam da me bodo kmalu zapustili, ker jih že imam dobra 4 leta zagotovo, pa nevem če je to normalno ali ne.
• frenchkiss
• Od: 9.7.2011
10.9.2011 22:15
...<3 pravi:no jz sem mela res ogromno mozoljev. pa sm šla h kozmetičarki pa mi je malo pomagalo ampak ne za dougo pa za vsa ta sredstva proti mozoljem sem zmetala več 100 evrov stran ker sm USE probavala. pač ene stvari so mi bol pomagale od dugih sam use za kratek čas. iskreno ti priporočam da pač poskrbiš za redno čiščenje kože, sam za to ne rabiš nekih super dragih izdelkov k ti ne bojo nič kej bol nucal od onih bolj poceni. pač moreš it čez to obdobje pa bo
Če te pa mozolji res grozno motijo in maš res hudo pa pojdi h dermatologinji. najprej bo probala use kreme pa pripravke pa če ne bojo deloval ti bo na koncu predpisala tablete roaccutane. po njih naj bi blo res vidno in dougotrajno izboljšanje. meni jih je hotla predpisat ampak sm sama pri sebi sklenla da mam rajš mozolje kot pa da jemlem tak težke tablete. hvala bogu se mi je koža sama popravla in zdej nimam skor nič več mozoljev. jaz sem jemala te roaccutane.. res pomagajo..samo je fora, da pomagajo samo DOKLER jih jemlješ.. nažalost.. drugače pa nushy96: jaz mam jih tudi že par let.. pa hodim k dermatologinji.. pa že prej smo probali vse živo.. najbolše da greš k dermatologinji.. meni kar pomaga, samo še vseeno nimam čist čistega obraza.. puberteta pač.. enim se pojavijo prej, drugim kasneje, eni pa majo pač srečo da jih nimajo/nimajo dosti.. ne sekiraj se, bo že minilo.. jaz sem se tudi sekirala, samo sem pač nekak sprejela da je to puberteta.. • nusy96
11.9.2011 9:32
frenchkiss pravi:
...<3 pravi:
no jz sem mela res ogromno mozoljev. pa sm šla h kozmetičarki pa mi je malo pomagalo ampak ne za dougo pa za vsa ta sredstva proti mozoljem sem zmetala več 100 evrov stran ker sm USE probavala. pač ene stvari so mi bol pomagale od dugih sam use za kratek čas. iskreno ti priporočam da pač poskrbiš za redno čiščenje kože, sam za to ne rabiš nekih super dragih izdelkov k ti ne bojo nič kej bol nucal od onih bolj poceni. pač moreš it čez to obdobje pa bo
Če te pa mozolji res grozno motijo in maš res hudo pa pojdi h dermatologinji. najprej bo probala use kreme pa pripravke pa če ne bojo deloval ti bo na koncu predpisala tablete roaccutane. po njih naj bi blo res vidno in dougotrajno izboljšanje. meni jih je hotla predpisat ampak sm sama pri sebi sklenla da mam rajš mozolje kot pa da jemlem tak težke tablete. hvala bogu se mi je koža sama popravla in zdej nimam skor nič več mozoljev. jaz sem jemala te roaccutane.. res pomagajo..samo je fora, da pomagajo samo DOKLER jih jemlješ.. nažalost.. drugače pa nushy96: jaz mam jih tudi že par let.. pa hodim k dermatologinji.. pa že prej smo probali vse živo.. najbolše da greš k dermatologinji.. meni kar pomaga, samo še vseeno nimam čist čistega obraza.. puberteta pač.. enim se pojavijo prej, drugim kasneje, eni pa majo pač srečo da jih nimajo/nimajo dosti.. ne sekiraj se, bo že minilo.. jaz sem se tudi sekirala, samo sem pač nekak sprejela da je to puberteta.. hvala. tudi tebi vso srečo pri odpravljanu... • Eay
• Od: 25.4.2010
11.9.2011 13:07
jst predlagam da na netu pobrskaš kej za hrano..k bi naj tud zelo vplivala na mozolje..drgač pa izdelki nivea pure • malla97
• Od: 11.9.2011
11.9.2011 14:10
jst uporabljam Garnier Pure Active Exfobrusher (uporabljam ga vsak večer) in potem se namazem še z niveo (pure & natural mleko za telo) in mi kr pomaga • Peinchy
• Od: 5.3.2011
11.9.2011 14:35
jaz mam ful mastno kožo in mi pomaga če si obraz vsake tolko z navadnim milom dobro namilim pa potem sperem, ker mam potem ful suho kožo • monxiee
• Od: 2.6.2011
11.9.2011 20:29
Eto js jih ubistvu skor nimam, vem pa da najbl pomaga voda. Ker mozoljivse pojavjjo zaradi umazane kože. Najbolš je da si usak dan obraz zjutri pa zvečer z vodo umijš, pol se pa z eno nežno pa hranilno kremo namažš. Pa dobr je če si dost na zraku, da lohk koža zadiha in bo takoj bolš. (pa to ne pomen da se po mestu sprehajaš, ker tm je velik smoga, in pol maš sam še bl umazan obraz, naravo sm misnla drgač) drgač se pa spomnm da so eni tuut z alkoholom si obraz razkužval zrd svinarije. Upam da boo pomagal no. • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
12.9.2011 15:09
****... to mormo prežvet. :/
• nusy96
a
13.9.2011 12:53
NickeyBu pravi:****... to mormo prežvet. :/
ja na žalost res... :/ pa saj bo... ;D • Tinchys
• Od: 24.7.2009
14.9.2011 16:56
Enostavno.
Idi v DM kupi ovseno kašo za 1,45. Odnesi domov. Nato vzemi pest kaše ter jo 1 minuto drži pod toplo vodo. Kaša se bo malo razgradila. Malo še dodaše vode in stisneš sok ven. Z tistim sokom si umiješ obraz, nato pa še z ovseno kašo. Jaz sem delala to 2x na dan in so mi v 3, 4 dneh mozolji skoraj zginli, samo sem potem pozabla kašo nekje in ja. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.