tatoo & piercing

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>
sarch • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 11
tatoo & piercing 23.10.2008 22:52
mene pa zanima če mate kšn tatoo al pa piercing? a bi ga mel & kje ?

jst mam piercing v nosu,mela bi še v popku,tatoo nekoč sam kšn mjhn na rami
sara • Od: 24.10.2008 • Prispevkov: 20
Re: tatoo & piercing 24.10.2008 18:46
jaz mam pirs v popoki.. pa mela sem ga nad ustnico (4 mesce) pa sem si ga vun vzela ker mi je ratalo brezveze
poisongirl • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: tatoo & piercing 24.10.2008 20:57
joj menpa doma ne pstijoč. js bi pa ful tatoo mela kak mejhn pa to. drgač bi mela pa v nosu uhan
Bounty • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 29
Re: tatoo & piercing 25.10.2008 23:02
mam pirs u popku & ne ne boli & ne tastari ne vejo. tko al tko pa a tastari žvijo vš življenje a ga vi? js je niti prašala nism, ker tud če mi ne bi dovolila bi si ga dala. drugač ga pa ne bi mela nikjer več, ker je pol že grdo. tatoo pa preveč boli. sm si ga hotla dat pa sm po sekundi unmu modelu sam rekla stop js tega ne bom trpela.
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: tatoo & piercing 26.10.2008 8:32
js bi ful rada mela u nosu in popku <3
fulll
sj dobim konc šolskega leta u nos x)
Re: tatoo & piercing 26.10.2008 14:16
jeesz bi pa full mela nad učem => zravn obrvi pirsing.. Very Happy noo mejbi ga doobim čez kešn let s tastarimi še mauu pogajamo.. Smile Razz
rdeca • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 18
Re: tatoo & piercing 26.10.2008 15:36
js bi pa ful mela tatoo!pa mam že slikco ka bi mela narisan!!sam ko me je najbol strah bolečin!! sam mislim da mene nebi ful bolel ko mam zelo visok prag bolečine! to je kr drag ane? mogoč kdo ve kulk približno stane??
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: tatoo & piercing 26.10.2008 17:06
noja js mam pa pers narjen v ustnci že 1 let zdele enkrat si ga bom šla delat pa še v jezik Smile za tatoo morm pa počakat še 1 let...pol si ga bom šla pa delat na ramo al pa nekam na nogo...drgač so mi pa tatooji pa pirsingi neki najlepšga na svetu Very Happy
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: tatoo & piercing 26.10.2008 18:04
rdeca pravi:
js bi pa ful mela tatoo!pa mam že slikco ka bi mela narisan!!sam ko me je najbol strah bolečin!! sam mislim da mene nebi ful bolel ko mam zelo visok prag bolečine! to je kr drag ane? mogoč kdo ve kulk približno stane??

ja odvisn kok velikga bi rada mela .. tm nekak srednje velika slikca bi te stala ukol 100 evrou..boli pa cist odvisn na ker deu telesa si misls dat..js ga mam na nogi pa me je ful bolel.. sam pravjo da je za lepoto treba potrpet...pa welik srece Wink
chick • Od: 13.10.2008 • Prispevkov: 42 • Kraj: Kranj
hey 26.10.2008 18:19
no jst mam pirs u popku in me res nč ni bolel k sm si ga dala &mela sm ga že u nosu sm ker sm pa mahnena na prehlade sm ga uzela vn
Urshek • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 8
Re: tatoo & piercing 26.10.2008 19:04
sarch pravi:
mene pa zanima če mate kšn tatoo al pa piercing? a bi ga mel & kje ?

jst mam piercing v nosu,mela bi še v popku,tatoo nekoč sam kšn mjhn na rami

jaz imam pa piercing v nosu in popku Very Happy
Crazyka • Od: 26.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: tatoo & piercing 26.10.2008 21:14
ja jst bi se tetoverala med lopaticama na hrbtu... Very Happy ...meybi bi si dala škrpjončka al pa znak peace... ja piercing bi si dala pa v popek...sj bomo tastare počas prepričal Razz
rockgirl • Od: 25.10.2008 • Prispevkov: 12
Re: tatoo & piercing 26.10.2008 23:16
jst bi mela pirs u ustnci al pa na nosu sam men tstari fuul težijo...kak je pa vam ratal da ste jih prepričal?
crazZiimaiaa • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 5
Re: tatoo & piercing 27.10.2008 2:11
iaa ijz mam Piercing u Jeziku iaa & iee FuL LePoo<3 obožuiiem ga..Lah se igram z njemu Very Happy ..& hočm si ga daT v usTnco iii amPk sTarci Mad Mad ..za JeZik ne veiio Very Happy ..amPk si ga bom daLa v usTnco Pa če se PreTrgajo na Pou& PosTaujo na TrePaLnce in neuem kai še use!xD hihi
bodiTe v cveTju*<3
Re: tatoo & piercing 29.10.2008 8:52
rockgirl pravi:
jst bi mela pirs u ustnci al pa na nosu sam men tstari fuul težijo...kak je pa vam ratal da ste jih prepričal?

za nos pri meni sploh ni bilo problema , izrazila sem željo da bi ga imela in za božično darilo sem ga tudi dobila, piercing v popku pa je bilo spet drugo darilo Smile
Fish • Od: 28.10.2008 • Prispevkov: 18
Re: tatoo & piercing 29.10.2008 16:47
Ne bi mela nikjer pirsa ne tatooja. Ne vem, enostavno mi ro ni všeč. Razz
ezer • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: tatoo & piercing 29.10.2008 18:35
jst sm si pa ze kot mala puncka ksne tri leta stara naprei zelela pirss u nosu... sam mi takat starci niso pustil... pol od pruga clasa pa do petga mi je blo fuul grozno haha Very Happy sam pol sm ga spet hotla met in si ga se vedn zelim... sei ga mi bo bozicek prnesu je rekla mami haha kr u spanju ga bom dubla je ugotovila moia sekica.. je mnatka rekla d ga bom mogla sred noči ga it delat.. ah kaj cmo Very HappyVery Happy vazn d ga dubim k sm ze ciist hepiii in komi cakaaam Very HappyVery HappyVery Happy
LeLy • Od: 29.10.2008 • Prispevkov: 4
Re: tatoo & piercing 29.10.2008 21:56
KiaRcheQQ pravi:
jeesz bi pa full mela nad učem => zravn obrvi pirsing.. Very Happy noo mejbi ga doobim čez kešn let s tastarimi še mauu pogajamo.. Smile Razz

uaa jz bi tut ful rada mela zravn obrvii...pa na popkuu zaa tetovažo bi pa mela zravn popka čist mjhne črke pa tko ful umetniško napisane...pisal bi pa LeLy tko k me usii poznajo Very Happy sam nažalost pa moji tastarii to nč ne dovolijo dokler nam polnoletna...sam so staromodni kwa čmo zj Very Happy uživjte folkc!!!
LeLy • Od: 29.10.2008 • Prispevkov: 4
Re: tatoo & piercing 29.10.2008 21:58
ezer pravi:
jst sm si pa ze kot mala puncka ksne tri leta stara naprei zelela pirss u nosu... sam mi takat starci niso pustil... pol od pruga clasa pa do petga mi je blo fuul grozno haha Very Happy sam pol sm ga spet hotla met in si ga se vedn zelim... sei ga mi bo bozicek prnesu je rekla mami haha kr u spanju ga bom dubla je ugotovila moia sekica.. je mnatka rekla d ga bom mogla sred noči ga it delat.. ah kaj cmo Very HappyVery Happy vazn d ga dubim k sm ze ciist hepiii in komi cakaaam Very HappyVery HappyVery Happy

oo noroo teb...Very Happy vesela sm zate... k bi usj men dovolil ann :S
fLeshii • Od: 29.10.2008 • Prispevkov: 2
Re: tatoo & piercing 29.10.2008 22:05
amm ja tkole zeii mam pet pirsou pa stara sm 16 let mislm da sm mal prezgodej začela s pirsanjem počakte prosm saj do ene 15ga leta k vm bo res žou sj vem zdi se vm brezveze kwa kle prawm sam bote sami vidl..pirse mam pa pod ustnco na sredini,v jeziku,v popku,pod popkom,na obrvi pa v nosu pa še 4 v hrustancu sam to so bl uhani kt pirsi..moji tastari niso vedl za noben piirs Twisted Evil sam so tko s časoma odkril..k pa majo sploh za nardit rečeš pač kaj lukno že maš moreš met usaj 12 tednou notr(kao)da se ti ne okuži al pa kej..do takrt se lukna že nrdi in ga za mal cajta tko kšne 20 min loh uzameš vn če je nujno..tko da ja toj use ud mene res sm se razpisala:Dfajn bodte chauu*
ezer • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: tatoo & piercing 29.10.2008 22:09
LeLy pravi:
ezer pravi:

oo noroo teb...Very Happy vesela sm zate... k bi usj men dovolil ann :S

haha, sei men tud nisoo, in mi se vedn ne... sei ti praum d mi bo bozicek prnesuu haha, drgac pa mam zakon teto k je mela tud pirs k je bla tok stara k js pa se je s tastarimi pogovorila pa tko no... nisi se še cist sprjaznli sam se bodo mogl... k pirs dubim ce jim je prv la nee!!Very Happy
rhino • Od: 29.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: tatoo & piercing 29.10.2008 22:51
Sama nimam pirsa, mogoč bi ga mela u jeziku. Drgač mi je pa ful dobr u jeziku, pa v obrvi, mogoč tut ustnica. Tut tatuji so mi ful umetnost. Mogoče se vam zdi staromodno al pa debilno, ampak na živce mi grejo uni tatuji, k so narejeni zato, kr so modeeeerni al pa uni tut, na hrbtu u ledvenem predelu... Rolling Eyes
Kaj pa ušesa, a si to še kdo sploh luknja?
LoLii • Od: 29.10.2008 • Prispevkov: 8
Re: tatoo & piercing 29.10.2008 23:51
Jz mam TaToo Very Happy .. uHan Pa si nameravam DaaT v KraTKem in sicer v PoPeeK .. Very Happy Razz
Re: tatoo & piercing 30.10.2008 9:31
rhino pravi:
Sama nimam pirsa, mogoč bi ga mela u jeziku. Drgač mi je pa ful dobr u jeziku, pa v obrvi, mogoč tut ustnica. Tut tatuji so mi ful umetnost. Mogoče se vam zdi staromodno al pa debilno, ampak na živce mi grejo uni tatuji, k so narejeni zato, kr so modeeeerni al pa uni tut, na hrbtu u ledvenem predelu... Rolling Eyes
Kaj pa ušesa, a si to še kdo sploh luknja?

seveda da sii ... jaz imam v enem ušesu 3 uhane
keksy18 • Od: 31.10.2008 • Prispevkov: 2
Re: tatoo & piercing 31.10.2008 11:27
jst ga mam pa u jeziku..drgač pa 13 u ušesih (tko d se swetm na delč Razz )

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.