jecljanje• splca
• Od: 23.9.2010
jecljanje
9.9.2011 21:54
hey! Mene pa zanima, če kdo pozna koga, ki jeclja ali pa se sam spopada s to težavo. ... Ker jas sem tudi ena izmed teh ljudi in ni mi prijetno, ko recimo kam grem, pa me kdo kaj vpraša, potem pa ne morem povedat, pa še rdeča postanem v obraz.• Eay
• Od: 25.4.2010
Re: jecljanje
9.9.2011 22:07
živjo:) poznam nekoga, ki jeclja..no mislim da še vedno. Skupaj sva hodila v osnovno šolo..pa je jecljal samo takrat ko je bil živčen, je hotel neki na hitro povedat al pa se je pogovarjal z nekom, ki ga ni poznal, in ni bil sproščen. A logoped ti pa ni kaj dosti pomagal? Sama vem samo za pomoč pri logopedu..Kaj pa če bi se poskusla res sprostit ko se z nekom pogovarjaš pa poskušala vse povedat zelo počasi tko da bi prvo po zlogih mal trenirala..
• TMCFE
• Od: 18.9.2009
10.9.2011 15:11
ja tut mal jeclam ampak sam kdr sm ful živčn... enkrat recimo sm 15sekund govoru črko K ...ampak js to jemlem bl za hec pa mi je ful dobr... pa še učas k se more kdo javt za kšn nastop... se lohk zmer zgovorim na to... sam poišč pozitivne stvari... pa boš vidla sploh ni tko hudo • splca
10.9.2011 20:18
Eay pravi:živjo:) poznam nekoga, ki jeclja..no mislim da še vedno. Skupaj sva hodila v osnovno šolo..pa je jecljal samo takrat ko je bil živčen, je hotel neki na hitro povedat al pa se je pogovarjal z nekom, ki ga ni poznal, in ni bil sproščen. A logoped ti pa ni kaj dosti pomagal? Sama vem samo za pomoč pri logopedu..Kaj pa če bi se poskusla res sprostit ko se z nekom pogovarjaš pa poskušala vse povedat zelo počasi tko da bi prvo po zlogih mal trenirala..
ja ja to je tisto, ko me je strah potem najbolj. ... pri logopedu pa tak: naučila sem se različne tehnike kako si naj pomagam z roko. ... hvala za nasvet, bom probala • splca
10.9.2011 20:24
TMCFE pravi:ja tut mal jeclam ampak sam kdr sm ful živčn... enkrat recimo sm 15sekund govoru črko K ...
ampak js to jemlem bl za hec pa mi je ful dobr... pa še učas k se more kdo javt za kšn nastop... se lohk zmer zgovorim na to... sam poišč pozitivne stvari... pa boš vidla sploh ni tko hudo saj maš prav, včasih je res dobro, recimo pri slovenščini me profesorca nikoli ne določi, da bi kaj brala al pa kaj podobnega • birdlover
10.9.2011 22:07
Hej! koliko sem razbral iz besedila opazam da te to moti...ampak naj te ne! Ce te skrbi druzba si ne beli glave ker je vsem za to vseeno. • splca
11.9.2011 20:32
birdlover pravi:Hej! koliko sem razbral iz besedila opazam da te to moti...ampak naj te ne! Ce te skrbi druzba si ne beli glave ker je vsem za to vseeno.
...ja, saj pri meni tudi pridejo določena obdobja, ko komaj kaj povem, drugič pa čist normalno. • unknown
• Od: 17.3.2009
11.9.2011 21:56
hey ja jst mam tut probleme s tem ampk se ne sekiram! • splca
12.9.2011 20:32
unknown pravi:hey ja jst mam tut probleme s tem ampk se ne sekiram!
... tudi jas se zaj probam kontrolirat in se ne sekiram več tolko, kot sem se včasih... pa NAJLEPŠA HVALA, za pomoč • birdlover
13.9.2011 16:47
spelajerebic pravi:
birdlover pravi:
Hej! koliko sem razbral iz besedila opazam da te to moti...ampak naj te ne! Ce te skrbi druzba si ne beli glave ker je vsem za to vseeno.
...ja, saj pri meni tudi pridejo določena obdobja, ko komaj kaj povem, drugič pa čist normalno. ni za kaj! • Klaricaa
• Od: 6.4.2011
13.9.2011 19:35
Hej!
Tako kot je napisal že eden pred mano, vzemi to kot svojo prednost. A si npr. vedela to, da je Rowan Atkinson (poznan kot Mr Bean in Johnny English) izkoristil in tako so njegovi liki pri filmih bolj zaželjeni in hitro zapomnljivi. Jecljal je že od otroštva in si tako z leti zamislil Mr Bean-a!!! In res je tudi to, fantom je to všeč, seveda če je pravi • splca
14.9.2011 20:46
Klaricaa pravi:Hej!
Tako kot je napisal že eden pred mano, vzemi to kot svojo prednost. A si npr. vedela to, da je Rowan Atkinson (poznan kot Mr Bean in Johnny English) izkoristil in tako so njegovi liki pri filmih bolj zaželjeni in hitro zapomnljivi. Jecljal je že od otroštva in si tako z leti zamislil Mr Bean-a!!! In res je tudi to, fantom je to všeč, seveda če je pravi ..Najlepša hvala za odgovor in pomoč • cupachups
• Od: 23.10.2010
18.9.2011 11:41
zej bom dala en bedn primer.
cicero, slauni rimski govornik je tut jeclou. on se je tega rešu s upitjem u morje. probi jet nekam na sabo pa sam upiiij ! hahahah : D • splca
18.9.2011 20:52
cupachups pravi:zej bom dala en bedn primer.
cicero, slauni rimski govornik je tut jeclou. on se je tega rešu s upitjem u morje. probi jet nekam na sabo pa sam upiiij ! hahahah : D Hvala • kenna
• Od: 19.9.2011
19.9.2011 19:17
moj sošolec iz paralerke pač jeclja. nič mu ni in je ok. tkoda ne obremenjuj se z tem. če se ti bo kdo smeju bo sam bil butast. tkoda kr živ svoj lajf.
• splca
19.9.2011 19:31
kenna pravi:moj sošolec iz paralerke pač jeclja. nič mu ni in je ok. tkoda ne obremenjuj se z tem. če se ti bo kdo smeju bo sam bil butast. tkoda kr živ svoj lajf.
Najlepša hvala za odgovor |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.