jecljanje

splca • Od: 23.9.2010 • Prispevkov: 19
jecljanje 9.9.2011 21:54
hey! Mene pa zanima, če kdo pozna koga, ki jeclja ali pa se sam spopada s to težavo. ... Ker jas sem tudi ena izmed teh ljudi in ni mi prijetno, ko recimo kam grem, pa me kdo kaj vpraša, potem pa ne morem povedat, pa še rdeča postanem v obraz.Sad In potem se tak "noro" počutm. Sem pa hodila 3 leta tudi k logopedu. ... prosim za pomoč, hvala
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: jecljanje 9.9.2011 22:07
živjo:) poznam nekoga, ki jeclja..no mislim da še vedno. Skupaj sva hodila v osnovno šolo..pa je jecljal samo takrat ko je bil živčen, je hotel neki na hitro povedat al pa se je pogovarjal z nekom, ki ga ni poznal, in ni bil sproščen. A logoped ti pa ni kaj dosti pomagal? Sama vem samo za pomoč pri logopedu..Kaj pa če bi se poskusla res sprostit ko se z nekom pogovarjaš pa poskušala vse povedat zelo počasi tko da bi prvo po zlogih mal trenirala..
TMCFE • Od: 18.9.2009 • Prispevkov: 38
Re: jecljanje 10.9.2011 15:11
ja tut mal jeclam ampak sam kdr sm ful živčn... enkrat recimo sm 15sekund govoru črko K ...Very Happy
ampak js to jemlem bl za hec pa mi je ful dobr... pa še učas k se more kdo javt za kšn nastop... se lohk zmer zgovorim na to... Very Happy

sam poišč pozitivne stvari... pa boš vidla sploh ni tko hudo Very Happy
Re: jecljanje 10.9.2011 20:18
Eay pravi:
živjo:) poznam nekoga, ki jeclja..no mislim da še vedno. Skupaj sva hodila v osnovno šolo..pa je jecljal samo takrat ko je bil živčen, je hotel neki na hitro povedat al pa se je pogovarjal z nekom, ki ga ni poznal, in ni bil sproščen. A logoped ti pa ni kaj dosti pomagal? Sama vem samo za pomoč pri logopedu..Kaj pa če bi se poskusla res sprostit ko se z nekom pogovarjaš pa poskušala vse povedat zelo počasi tko da bi prvo po zlogih mal trenirala..

ja ja to je tisto, ko me je strah potem najbolj. ... pri logopedu pa tak: naučila sem se različne tehnike kako si naj pomagam z roko. ... hvala za nasvet, bom probala Smile
Re: jecljanje 10.9.2011 20:24
TMCFE pravi:
ja tut mal jeclam ampak sam kdr sm ful živčn... enkrat recimo sm 15sekund govoru črko K ...Very Happy
ampak js to jemlem bl za hec pa mi je ful dobr... pa še učas k se more kdo javt za kšn nastop... se lohk zmer zgovorim na to... Very Happy

sam poišč pozitivne stvari... pa boš vidla sploh ni tko hudo Very Happy

saj maš prav, včasih je res dobro, recimo pri slovenščini me profesorca nikoli ne določi, da bi kaj brala al pa kaj podobnega Smile, tako da mi je tudi fajn. ...hvala ti za pomoč Smile
birdlover
Re: jecljanje 10.9.2011 22:07
Hej! koliko sem razbral iz besedila opazam da te to moti...ampak naj te ne! Ce te skrbi druzba si ne beli glave ker je vsem za to vseeno. Very Happy Pomembno je samo da si dobrega srca Smile + to se mnogo fantom zdi srckano...ce pa mislis da koga moti pa ne hiti z besedami pa reci pocasi saj bos tako rekla pravilno...ali pa mogoce pocakaj? Ker moja sosola je zlo fcasih jeclala zdaj cez cca. Eno leto pa je preproao izbuhtelo =D
Re: jecljanje 11.9.2011 20:32
birdlover pravi:
Hej! koliko sem razbral iz besedila opazam da te to moti...ampak naj te ne! Ce te skrbi druzba si ne beli glave ker je vsem za to vseeno. Very Happy Pomembno je samo da si dobrega srca Smile + to se mnogo fantom zdi srckano...ce pa mislis da koga moti pa ne hiti z besedami pa reci pocasi saj bos tako rekla pravilno...ali pa mogoce pocakaj? Ker moja sosola je zlo fcasih jeclala zdaj cez cca. Eno leto pa je preproao izbuhtelo =D

...ja, saj pri meni tudi pridejo določena obdobja, ko komaj kaj povem, drugič pa čist normalno.Smile ... hvala za komentar in vzpodbudo Very Happy
unknown • Od: 17.3.2009 • Prispevkov: 10
Re: jecljanje 11.9.2011 21:56
hey ja jst mam tut probleme s tem ampk se ne sekiram! Smile...tut k logopedu hodm že eno leto in morm rečt d mi je dost pomagal...pred enim mescom sm glih pršla do 3. stopnje in zdj bomo kmau delal u skupinah kar res komi čakam k sama še nkol nism spoznala nekoga k bi tut jeclou...sam pr men je pa tko d če igram u kki predstavi al pa se nwm delam d sm nekdo drug al pa kej pol SPLOh niti 1x ne zajeclam pa loh govorim ceu dan pred 1000 folka pa bo kul sam če pa tko normalno kej berm pa tut pred mt kdj zajeclam...al pa če spoznam koga pa mi res pomen d pustim dobr utis na to osebo pol se tut nekk prislm ne jeclat Very Happy...sam prej k sm se ful več sekirala mi je blo res težji kr si skor nč nism upala povedat pa se je zgodil tut 1x d sm dubla slabšo oceno zrd tega kr sm dost znala sam si pač nism upala povedat pred celim klasom...sam pol se nekak navadš in ti je pol že skor useen pač tak si kj čš Very Happy...važn je tko k je že nekdo pred mano reku d vedno neki pozitivnga u tem poiščeš pa je pomoe tut fajn če se znaš tut na svoj račun kdj pohecat kr pol ti bojo ostali (no usaj večina Very Happy) dal mir Smile...pa vedi d nisi edina k se ji to učas zgodi in d to ni nč takšnga sej smo usi kdj pa kdj žiučni sam d se pr ostalih to mal drgač odraža Smile dont worry be happy..pa upam d sm kej pomagala ^^
Re: jecljanje 12.9.2011 20:32
unknown pravi:
hey ja jst mam tut probleme s tem ampk se ne sekiram! Smile...tut k logopedu hodm že eno leto in morm rečt d mi je dost pomagal...pred enim mescom sm glih pršla do 3. stopnje in zdj bomo kmau delal u skupinah kar res komi čakam k sama še nkol nism spoznala nekoga k bi tut jeclou...sam pr men je pa tko d če igram u kki predstavi al pa se nwm delam d sm nekdo drug al pa kej pol SPLOh niti 1x ne zajeclam pa loh govorim ceu dan pred 1000 folka pa bo kul sam če pa tko normalno kej berm pa tut pred mt kdj zajeclam...al pa če spoznam koga pa mi res pomen d pustim dobr utis na to osebo pol se tut nekk prislm ne jeclat Very Happy...sam prej k sm se ful več sekirala mi je blo res težji kr si skor nč nism upala povedat pa se je zgodil tut 1x d sm dubla slabšo oceno zrd tega kr sm dost znala sam si pač nism upala povedat pred celim klasom...sam pol se nekak navadš in ti je pol že skor useen pač tak si kj čš Very Happy...važn je tko k je že nekdo pred mano reku d vedno neki pozitivnga u tem poiščeš pa je pomoe tut fajn če se znaš tut na svoj račun kdj pohecat kr pol ti bojo ostali (no usaj večina Very Happy) dal mir Smile...pa vedi d nisi edina k se ji to učas zgodi in d to ni nč takšnga sej smo usi kdj pa kdj žiučni sam d se pr ostalih to mal drgač odraža Smile dont worry be happy..pa upam d sm kej pomagala ^^

... tudi jas se zaj probam kontrolirat in se ne sekiram več tolko, kot sem se včasih... pa NAJLEPŠA HVALA, za pomoč Wink
birdlover
Re: jecljanje 13.9.2011 16:47
spelajerebic pravi:
birdlover pravi:

...ja, saj pri meni tudi pridejo določena obdobja, ko komaj kaj povem, drugič pa čist normalno.Smile ... hvala za komentar in vzpodbudo Very Happy

ni za kaj! Smile v glavnem či pa koga to moti pa si misli da je totalem BUDALO ker to ni nič tazga Wink
Klaricaa • Od: 6.4.2011 • Prispevkov: 22
Re: jecljanje 13.9.2011 19:35
Hej!
Tako kot je napisal že eden pred mano, vzemi to kot svojo prednost. Very Happy
A si npr. vedela to, da je Rowan Atkinson (poznan kot Mr Bean in Johnny English) izkoristil in tako so njegovi liki pri filmih bolj zaželjeni in hitro zapomnljivi. Jecljal je že od otroštva in si tako z leti zamislil Mr Bean-a!!!
In res je tudi to, fantom je to všeč, seveda če je pravi Wink
Re: jecljanje 14.9.2011 20:46
Klaricaa pravi:
Hej!
Tako kot je napisal že eden pred mano, vzemi to kot svojo prednost. Very Happy
A si npr. vedela to, da je Rowan Atkinson (poznan kot Mr Bean in Johnny English) izkoristil in tako so njegovi liki pri filmih bolj zaželjeni in hitro zapomnljivi. Jecljal je že od otroštva in si tako z leti zamislil Mr Bean-a!!!
In res je tudi to, fantom je to všeč, seveda če je pravi Wink

..Najlepša hvala za odgovor in pomočSmile
cupachups • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 72
Re: jecljanje 18.9.2011 11:41
zej bom dala en bedn primer.
cicero, slauni rimski govornik je tut jeclou. on se je tega rešu s upitjem u morje. probi jet nekam na sabo pa sam upiiij ! hahahah : D
Re: jecljanje 18.9.2011 20:52
cupachups pravi:
zej bom dala en bedn primer.
cicero, slauni rimski govornik je tut jeclou. on se je tega rešu s upitjem u morje. probi jet nekam na sabo pa sam upiiij ! hahahah : D

Hvala Smile, bomo probali Razz,.. sej ko sem jezna je moj govor zelo tekoč Smile
kenna • Od: 19.9.2011 • Prispevkov: 13
Re: jecljanje 19.9.2011 19:17
moj sošolec iz paralerke pač jeclja. nič mu ni in je ok. tkoda ne obremenjuj se z tem. če se ti bo kdo smeju bo sam bil butast. tkoda kr živ svoj lajf.
Re: jecljanje 19.9.2011 19:31
kenna pravi:
moj sošolec iz paralerke pač jeclja. nič mu ni in je ok. tkoda ne obremenjuj se z tem. če se ti bo kdo smeju bo sam bil butast. tkoda kr živ svoj lajf.

Najlepša hvala za odgovor Smile
TMCFE • Od: 18.9.2009 • Prispevkov: 38
Re: jecljanje 19.9.2011 23:13
jeclanje rock and roll!! Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.