fag+shiit !

wawmei • Od: 31.8.2011 • Prispevkov: 39
fag+shiit ! 21.9.2011 14:52
vgavnem.. na naši šoli majo že večina ludi soplesalce, in dans pr malci me je vprašav ravno tisti ki noočem plesati z njim. sem pač bla tiho in tak..hah,. vsi so pravli nai rečem ja.. sam..nevem.ni ravno po mojem okuso.. no ampak ..bolši je že kot tisti ka ostanjejo.. sai vete kai mislim..res pa da je ,da ostane 8 punc. torej.. ka nai.. nai mu rečem al počakam še na koga drugega.-.- omg ? ni jih več vlko.
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: fag+shiit ! 21.9.2011 15:09
če jih ni več velik pole pleši znjim a. rajšu ku pa da ne plešeš, sej moj soplesauc tui ni prfektn ma ni važn. ker men se zdi brez veze da ne plešeš k to je en tak lep dogodek in ga nesmeš zamudit Wink
Aymar. • Od: 18.9.2011 • Prispevkov: 16
Re: fag+shiit ! 21.9.2011 17:32
..aja a tuki govorimo o Valeti al o Maturantskem plesu? .. Če o maturantskem potem te vprašam zakaj si ne najdeš enga fanta izven šole? ..Velik mojih sošolk ne pleše s fanti iz šole. Tud jst plešm s svojim fantom k ni z moje šole. Mal se uskaldiš z vajami in to je to. Smile ..Če pa govorimo o Valeti ti pa rečm da pleši z njim. Sej je samo ples. :)Kok hudo je pa lahko. Very Happy
wawmei • Od: 31.8.2011 • Prispevkov: 39
Re: fag+shiit ! 21.9.2011 19:06
valeta je ja...neweeem :$, sploh ne zna plesat pa to... grozaa!....
mišikaa • Od: 30.7.2011 • Prispevkov: 74
Re: fag+shiit ! 21.9.2011 19:47
wawmei
imam enak problem.. in sem se odločila da raje vseeno z njim plešem kot pa z enim ko nebi niti na valeto prišla če bi plesala z njim.. seveda pa bi tudi jas raje plesala s kom drugim.. in tudi ta moj soplesalec ne ve plesat tako da mu bom rekla naj se vsaj malo potrudi. Smile upam da boš rešila svoj problem! Wink
Re: fag+shiit ! 22.9.2011 14:31
ja sei maš prau.... :3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.