Žuri... ;D

justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Žuri... ;D 21.9.2011 15:04
No, jst zadnje čase opažam po žurih vedno mlajše otroke. Pred kratkim sem opazla 3 punce okroh 8/9 let kko so se same sprehajale med "mladino" po 11h. Sm vidla pa tudi že mlajše. K sm bla js tko stara nism niti pomislna da bi šla vn na kaki žur.
Zanimajo me vaša mnenja, pripombe, kritike...
hvala že u naprej Very Happy
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Žuri... ;D 21.9.2011 15:13
Smrkouci bi se radi "zabaval", se počutjo "kul" če so med mau starejšim folkom, pa se pol pametni delajo naokol kko so frajerji k so se ga nacuzal pa ležal nezavestni na trauniku, se zapohal do nezavesti spet, pa take pi*darije, sej veš kaj mislm Smile. Ufurani so pol kao, to j fora.
Nej hodjo naokol po žurih k je zmer starejš folk tm, ko bo pa ker na*ebou zarad tega, bo p mogoče mir za kak mesc-2, pol pa spet ajmo jovo na novo.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Žuri... ;D 21.9.2011 17:06
jah to je čudaško ja.. sam če pomislš.. use se premika wednobl nazaj.. pč starostna meja..
Re: Žuri... ;D 21.9.2011 19:44
js se čist strinjam z vašimi mnenji.. js sm stara 15 no 16 bom in res d se pač počutm starejš k sm bol razvita sam vseen.. do zdej sm šla sam 2x ven z 18 letniki sam večkrat pa tut nisn mogla it k mi tstari niso pstil. ful je bedn d se res ta meja znižuje.. pol k greš u sredno začneš počas mal ven hodt, v osnouni pa nimaš kj ob 11 zvečer uzun počet mi smo tkt mogl že spat.. js se nestrinjam s tem d hodjo osnounošolci že vunta
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: Žuri... ;D 21.9.2011 20:04
se strinjam z usemi Smile sam mi grejo mal na k**** k se tm neki čutijo in si mislijo da so nvem kaj, smo če pogledaš so bogi že tko mladi se napivajo in kadijo...
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Žuri... ;D 21.9.2011 21:15
Ne lei, js p praum de jih kr pustmo, nej "uživajo" u tem kar delajo, se zapohajo usak vikend, zakadijo de še par dni smrdijo po čikih, se nalijejo de namučjo jetra za ceu vikend itd, ko bo p kej narobe, bodo p točno vedl kaj je uzrok za to, in če bodo mel usaj kej pameti u svojih betičkah bodo nehal pa pustil to do najstniških let, če pa ne, pa pač ne =). Meja pa kokr so usi rekl že usepousod, usako generacijo gre use nižje. Je.b'ga Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.