FACEBOOK !!!!

miijaaw • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 53 • Kraj: Celje
FACEBOOK !!!! 20.9.2011 18:41
Mene pa zanima če kdo tukaj ve kako se ime na fejsu spremeni če si že uporabil preveč imen pa ti napiše da nemorš spremenit .....sam uprašala bi če ke še kakšna druga možnost da se ime spremeni ker na fejsu nisem pod pravim imenu in me full moti ker pol me ljudje težko najdejo...sam novega fejsa pa si nebi glih šla delat no ://
Re: FACEBOOK !!!! 21.9.2011 19:39
tule greš na nastavitve računa.. naziv pol si pa spremeniš
miijaaw • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 53 • Kraj: Celje
Re: FACEBOOK !!!! 22.9.2011 16:20
ja sei sam se neda ko napišem pa dam shrani mi napiše da nemorem ker že preveč imen imam uporabljenih
Re: FACEBOOK !!!! 22.9.2011 17:43
to tud men kaže ja -.-
sam jz k grem ke pač k spremeniš ime, mi kaže skor usa moja prejšna imena pa tm uhka izberm... Smile
Maiko • Od: 9.11.2010 • Prispevkov: 27 • Kraj: Novo mesto.
Re: FACEBOOK !!!! 22.9.2011 18:56
Sam eno uprašanje. Kje ti je fora, da si 10x ime spremeniš? Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.