prelivi za lase :Đ• cupachups
• Od: 23.10.2010
prelivi za lase :Đ
11.3.2011 22:29
js bi si dala preliv za lase :Đ (đinđr - ja kr smej se USEEN mi je xd) alpa tko rdečo. uglaunem Hayley Williams stajl k usi praujo da sm ji podobna xD no uglaunem mene zanima kok ti to poškoduje lase into :Đ a ti ful unič sam pomoje ti ne. in kok cajta zdrži prbližno. k js bi mela to sam tko za uzorc če bi se pol prou pobarvala ;Đ
hvalaa ^^ • sebiixx
• Od: 29.12.2010
Re: prelivi za lase :Đ
12.3.2011 12:13
em ja..
1. odvisno kok maš temne lase če maš rjave bl temne ti po moje ne bo prjel, ker je useen preliv in se ne prime tok 2. ne ne poškoduje tok las, barvA JIH bol 3. če maš svetle lase ti bo sploh kaj prijelo, če maš že temnejše dvomim • lana
• Od: 24.11.2010
12.3.2011 14:48
zdrži pa se mi zdi de 30-do-40 pranj.. drgač se pa use strinjam z sebiixx • anchy21
• Od: 6.10.2010
12.3.2011 16:39
okej, tule se mi zdi, da ti lahka pomagam. js sm si neki časa nazaj dala gor subrino pure papaja, pač brez amoniaka je, prava barva. pa js sm opazla, da ti sploh ne uniči tak las. se sicr kr fejst spira, sam je ful uredu pa use...
če maš blontne lase, tak ko so povedal u prejšnih komentarjih, ti bo kr dost supr prjela, če maš temnejše, pa.. za usak slučaj si dvojne kup:D drugač pa, prelivi... men niso fajni, če maš barvo, maš barvo. js sm mela en blontn preliv, pa mi ni dobr prjeu. res je, da sm mela že prej blontne lase, sam ful čis drugačn odtenek. pa se res ni poznal. sam če je tep kul... (: • masaerror
• Od: 1.6.2010
12.3.2011 20:33
nč ti ne uniči las kokr je že povedala sabixx : D.
js sm mela od garnier črn-modr preliv in je biu za en drek. ene 9x sm si oprala pa sm mela že svojo naravno barvo nazaj. zdej mam pa od syoss črno barvo pa mi še ful drži pa sm se pobarvala kak mesc al pa mal več nazaj. mal že vleče na rjavo sam je črna še haha. tk da če boš kup od syoss-a. moje mnenje (: • lana
• Od: 24.11.2010
12.3.2011 20:37
masaerror pravi:nč ti ne uniči las kokr je že povedala sabixx : D.
js sm mela od garnier črn-modr preliv in je biu za en drek. ene 9x sm si oprala pa sm mela že svojo naravno barvo nazaj. zdej mam pa od syoss črno barvo pa mi še ful drži pa sm se pobarvala kak mesc al pa mal več nazaj. mal že vleče na rjavo sam je črna še haha. tk da če boš kup od syoss-a. moje mnenje (: ja, se strinjam.... čist strinjam z masaerror. • cupachups
• Od: 23.10.2010
12.3.2011 20:43
uf hvala za use komentarje xd
am..ja...moja barva je rjava. čokoladno rjava. sam na enih koncih je pa FUL svetlo rjava. nevem če se mi pozna iz prejšnega barvanja k sm se na vijola pobarvala. sam zej se mi mami ne pusti spet pobarvat pa sm rekla da si bom dala preliu. • Lovingit
• Od: 8.1.2010
12.3.2011 21:18
masaerror pravi:nč ti ne uniči las kokr je že povedala sabixx : D.
js sm mela od garnier črn-modr preliv in je biu za en drek. ene 9x sm si oprala pa sm mela že svojo naravno barvo nazaj. zdej mam pa od syoss črno barvo pa mi še ful drži pa sm se pobarvala kak mesc al pa mal več nazaj. mal že vleče na rjavo sam je črna še haha. tk da če boš kup od syoss-a. moje mnenje (: Okej, tole se bo mogoč fuč čudn slišal, sam mogoč več natančno kir garnierov preliv si mela? Kr jst mam trenutno blontne lase (naravno) pa ful študiram če bi se pobarvala. Sam ne bi mela zdej prav barve, kr nevem če bi mi bla una barva ko bi jo mela ušeč ne. Pa bi mela še kdaj svojo pravo barvo las nazaj če bi se pobarvala, pravzaprav bi se pobarvala sam tak da vidim kaka bi bla, poskusno ne In če je tak ko si ti rekla, da gre po skor 9 pranjih dol barva...bi blo to super za mene Okej, sej vem da sm čudna da te to sprašujem, sam ful me zanima no (: • masaerror
• Od: 1.6.2010
4.10.2011 17:52
Lovingit pravi:
masaerror pravi:
nč ti ne uniči las kokr je že povedala sabixx : D.
js sm mela od garnier črn-modr preliv in je biu za en drek. ene 9x sm si oprala pa sm mela že svojo naravno barvo nazaj. zdej mam pa od syoss črno barvo pa mi še ful drži pa sm se pobarvala kak mesc al pa mal več nazaj. mal že vleče na rjavo sam je črna še haha. tk da če boš kup od syoss-a. moje mnenje (: Okej, tole se bo mogoč fuč čudn slišal, sam mogoč več natančno kir garnierov preliv si mela? Kr jst mam trenutno blontne lase (naravno) pa ful študiram če bi se pobarvala. Sam ne bi mela zdej prav barve, kr nevem če bi mi bla una barva ko bi jo mela ušeč ne. Pa bi mela še kdaj svojo pravo barvo las nazaj če bi se pobarvala, pravzaprav bi se pobarvala sam tak da vidim kaka bi bla, poskusno ne In če je tak ko si ti rekla, da gre po skor 9 pranjih dol barva...bi blo to super za mene Okej, sej vem da sm čudna da te to sprašujem, sam ful me zanima no (: um... temno modra barva je bla pč nevem točn kera... sj mislm da je sam 1 črno modr preliv od garnierja |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.