a je kej narobe z mano :(?

abcdef. • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 44
a je kej narobe z mano :(? 20.9.2011 20:04
najprej naj neki razčistim oz. poudarim .. js mam res rada svojo najbolš prjatlco! res mi use pomen ! sam .. js enostavno nevem .. pač ona je tut recimo mal bl močne postavce .. in od nekdaj temujeva kera bo mela lepš postavo pa kera bo bl suha pa to .. pač ona zej ne več tok z mano .. js se pa preprosto ne morm otrest tistga občutka zavisti ko ji kdo reče da je shujšala npr. men pa ne .. alpa da sama opazim da je .. kr na bed me vrže ppa sm pol zabedirana itak ceu dan .. pa eeh .. sama seb se zdim **** ker vem da ona tega pač nou ceu lajf prenašala in vem da bom s tem uničla prjatlsvto sam js si ne morm pomagat .. alpa nevem npr. na treningih šprintamo alpa neki pa je ona recimo bolša od mene .. zej al daam zadn dih sam da sm bolš alpa se preprosto vdam pa sm zabedirana(opet) .. alpa ko ma kdaj res ful lepo frizurco alpa ji kej ful paše .. js ne morm spravt tiste kur*ave pohvale iz ust kr me daje zavist ! Sad pa prisežem da nism slab človek .. :// kua nej nardim ? + kko se uprete hrani . sam tko bdw Very Happy ?
ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
Re: a je kej narobe z mano :(? 20.9.2011 21:06
Hoila ne brez skrbi nč ni narobe stabo sm mela učasih iste probleme .. men so ble prjatlce najbolsa stvar na zeml potlej so pa use začele tekmovat z mano pa najedat s kalorijam(to še zj) in enkrat mi je ena rekla da sm njena največja tekmica. To me je pa ful prizadel ker js nemorm neki kao''tekmovat'' s prjatli kdobo bolšipa nevem kva še use..in pocas sm se se js zacela tko obnasat pa skos druge gledat pa laufanje da unezavest padeš sam za lepo postavo . Sam sm cez cas zacelarazmislat prjatli so pagrejo tisti tabolsi ostanejo zazmeri zakva bi se sekirala ce ma kdo bolso postavo, ej razmisli tko js svojo postvo ohranjam zase ne za druge deli tko da bo teb ušeč ne zato da boš bl suha od frendice brezveze kva pa maš od tega boš vidla razmišli na ta način pa ti bo enkrat ratal use brez smisla aja pa ne obupat ( js sm rabla pol, leta da sm pršla do tega) bod vesela u zivlenu ne ozirej se skos na druge pa uzivej pa bojo drugi nateb opazl kej bolzga mogoce lepe oci , bleščeč nasmeh karkol .. be positive in ne nakladam res sm bla dost u bedu zarad tega kšno knjigo si preber kokr npr. življenje je tvoje alpa skrivnost za malde pa ne obupan punca:)
Aja glede hrane pa am če sineki res želis pejt po to papojej če boš npr. želela 1 koščk čokolade ne čakat pojej ga če boš čakala boš na konc pojedla še ene pet reči pa še celo čokolado zapovrh Razz ( preverjeno na lastni koži) . good luck =)
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: a je kej narobe z mano :(? 20.9.2011 23:05
ewoti naswet: NEHEJ ... čudn je..
Re: a je kej narobe z mano :(? 21.9.2011 17:40
Zame to ni frendica, sploh pa ne best. Da ji niti ene pohvale ne prvoščš? ..dost slaba. Jst vem, da vseeem frendom k jih mam res rada prvoščm, da jih pohvaljo, da uspejo itd.. Še pomagam jim, če je le treba. Nvem no.. Taka tekmovanja kot so.. kera bl shujša, kera hitrejš teče? Ojoj no, to so pa res najbolj pomembne stvari v življenju. Dost otročje se ti ne zdi? ..no ta problem boš drgač pomoje dost težko odpravla, ker če si zavistn, si zavistn..
Ti pa priporočam, da se osredotočš na stvari k jih maš pr frendici rada, take stvari pa probi preslišat in čimprej pozabt. Smile
BookPrincess • Od: 9.8.2011 • Prispevkov: 61
Re: a je kej narobe z mano :(? 22.9.2011 20:45
Ej pomisl kko se pač ona počut! :/ Mam prjatlco in res nikol me ne pohval kko sm oblečena, al pa kakšno frizurco mam itd. medtem ko ji jst vsak dan dam vsaj tri lepe komplimente. Pol pa se že počas sprašujm a je sploh moja prjatlca?
Čist možn je da se bosta zarad tega zlozlo oddaljile, če neboš neki naredila. Kdo pa hoče met prjatlco, k te vsakič pogleda in postane zelena u 1. sekundi (pa ne od slabosti Wink )
Pač pogovorta se povej ji da jo maš rada ampak da težko deliš komplimente itd.

Glede hujšanja: jej normalno, mogoče samo manjše obroke,(nč McDonalsa,..).. NE STRADAT! to je najneumnejša shujševalna "kura" na svetu! Confused Razz

ps: naj te razveselim, čokolada je zdravilna če jo vsak dan košček poješ, ampak samo košček Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.