nasvet! PROOOOSIM *__*• Sasii
• Od: 24.7.2011
nasvet! PROOOOSIM *__*
2.9.2011 21:43
js imam en problem -.-
pač js se zelo potim, in js neavem kej naredit. in zdaj je še tak vroče in mi je zelo groznu.. mi lahko kaj svetujete kej lahku naredim? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: nasvet! PROOOOSIM *__*
3.9.2011 0:11
se tud ne da velik narest, veš se bo shladil, pravjo. mogoče sam malo več pij, da nadomestiš izgubo. itak pa, sej se vsi potimo in vemo da se ne da nič narest, zato se nč ne sekiri • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
3.9.2011 0:15
Nimaš druge kokr da vsakič ko greš na wc al pa kej. vzamš vlažilne robčke pa se mal sfreshas. Pa da sabo nosiš kkšno dodatno majico. Pa nej bojo v tmnih barvah , ker pr svetli se ti ful ful prej vid kokr na tmni • njegovamalapikica
• Od: 22.3.2011
3.9.2011 19:03
enakoo...
jst se tok, da loh sam vele majce z rokavi nosim, pisane majce mam sam z naramncam ... pa baje je bolš po pubrteti • Sasii
4.9.2011 18:10
ajaa.. ja js upam • Sasii
4.9.2011 18:18
njegovamalapikica 2 vprašanja a pole veliko nosiš dolge rokava? ali bol brez rokavov? in kako se pole oblačiš če lahko prašam? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.