nasvet! PROOOOSIM *__*

Sasii • Od: 24.7.2011 • Prispevkov: 12
nasvet! PROOOOSIM *__* 2.9.2011 21:43
js imam en problem -.-
pač js se zelo potim, in js neavem kej naredit. in zdaj je še tak vroče in mi je zelo groznu..
mi lahko kaj svetujete kej lahku naredim? Embarassed
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: nasvet! PROOOOSIM *__* 3.9.2011 0:11
se tud ne da velik narest, veš Sad

se bo shladil, pravjo.

mogoče sam malo več pij, da nadomestiš izgubo.

itak pa, sej se vsi potimo in vemo da se ne da nič narest, zato se nč ne sekiri Wink enim fantom je še všeč če je punca mal preznojena Razz meni sigurno Wink
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: nasvet! PROOOOSIM *__* 3.9.2011 0:15
Nimaš druge kokr da vsakič ko greš na wc al pa kej. vzamš vlažilne robčke pa se mal sfreshas. Pa da sabo nosiš kkšno dodatno majico. Smile
Pa nej bojo v tmnih barvah , ker pr svetli se ti ful ful prej vid kokr na tmni Very Happy
Re: nasvet! PROOOOSIM *__* 3.9.2011 17:25
okej! Smile hvalaa Wink
njegovamalapikica • Od: 22.3.2011 • Prispevkov: 35
Re: nasvet! PROOOOSIM *__* 3.9.2011 19:03
enakoo...
jst se tok, da loh sam vele majce z rokavi nosim, pisane majce mam sam z naramncam ...
pa baje je bolš po pubrteti Smile
Re: nasvet! PROOOOSIM *__* 4.9.2011 18:10
ajaa.. Wink
ja js upam Very Happy ker mi gre rjes na živce to ;(
Re: nasvet! PROOOOSIM *__* 4.9.2011 18:18
njegovamalapikica 2 vprašanja Wink
a pole veliko nosiš dolge rokava? ali bol brez rokavov? Smile
in kako se pole oblačiš če lahko prašam? Wink
annalove • Od: 26.9.2011 • Prispevkov: 66
Re: nasvet! PROOOOSIM *__* 28.9.2011 20:38
jst sm po športni ful potna pa tud če se gremo sam fuzbal. to mam po mamic. in tega se neda kr tko ustaut Crying or Very sad Crying or Very sad

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.