ZVOČNIKI NA KOLESU HELP

denkoboy2 • Od: 23.5.2011 • Prispevkov: 18
ZVOČNIKI NA KOLESU HELP 21.9.2011 15:24
hay, ne me met za budalo ampak jas bi rad imev zvočnike na kolesu, ki bi bili se kar glasni. sicer ze imam zadaj 2 zovčnika po 1w in spredaj 2 zvočnika po 1w ampak so zelo tihi. zato sem narocil en raikko dance vaccum speaker ki ga vidis na mimovrste za 44 evrov. in deluje super, zej pa ce bi se dalo da bi jas kak akumolator al pa sončne celice al dinamo mev na piciklu da bi se mi moji 45 w zvočniki lahko na kolesu ( priklopijo se z rdeco in črno žico) in da bi jih priklopil na moj iphone 4 za muzike. al pa da bi priklopil moje računalniske zvočnike ki delujejo na 220 v na kolo z dinamom ali sončnimi celicami + akumolator z 220 v izhoda al kak svetujte mi ker vsi hocejo da kupom boljse zvocnike, tnx za odgovore tu so pa se slike za moj bike.

[link]

[link]

[link]

[link]
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: ZVOČNIKI NA KOLESU HELP 21.9.2011 18:58
pa ti take gor zvežem da ti picikl seseuje
krneeeki • Od: 2.9.2011 • Prispevkov: 3
Re: ZVOČNIKI NA KOLESU HELP 23.9.2011 19:47
men te tvoje slikce ful bulano zgledajo Very Happy sorrrry

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.