LJUBIM TE

gojko • Od: 14.6.2009 • Prispevkov: 39
LJUBIM TE 17.9.2011 10:54
prosim da vsi napisete svoje mnenje...kdaj nekomu reces ljubim te ? oziroma pa koliko casa? sam osebno sem to punci rekel po 5 mesecih,ampak vecina mojih prijateljev pise to ze 1 tednu ,malo nazaj je nekdo napisal punci ze po enem dnevu...je to normalno ? zame je to velika nezrelost , da pises to tako zgodaj..prosim povejte svoje mnenje ?? Smile
wawmei • Od: 31.8.2011 • Prispevkov: 39
Re: LJUBIM TE 17.9.2011 11:01
strinjam se z tabo....ljubim te , reči po enem dnevu, rekla bi da je to le bol zaljiubljenost kot pa ljubezen... d, za to rabiš čas.. ne pa da kr neke govoriš, in v resnici ni tako..

noja.. nekatere punce padejo takoj na to če jim kdo reče ''ljubim te'', zato pa pol to izkoriščajo.. -.- poznam neka primerov.

po 5 mesecih pa je lahko povsem očitno da se resnično zaljubiš, in si prpravljen na ta korak. Wink
trixxie • Od: 27.8.2011 • Prispevkov: 14
Re: LJUBIM TE 17.9.2011 14:24
moje mnenje je, da te dve besedi lahko reče le nekdo ki resnično to misli.čeprav se pa velikrat zgodi da to eni izrabijo in kar govorijo brezveze ampak v resnici tega ne mislijo.
jaz in moj fant si zaenkrat tega še nisva rekla, to napiševa samo v sms, da bi pa prav rekla drug drugemu pa še ne. in vem da bo ta čas prišel ko bova enkrat kr spontano rekla in se ne obremenjujem s tem. si pa vsak dan rečeva 'rad te mam' in tko... Smile

da bi si pa že po enem dnevu al pa tednu rekl Shocked ...nevem no, men je to bedno, ker po enem tednu tiste osebe vrjetno še ne poznaš tko dobr kot jo čez recimo pol leta in po enem tednu ne moreš že tko velik čutit do te osebe. npr. jaz imam svojega fanta vsak dan bolj rada in ga še po skoraj enem letu še vedno iz dneva v dan spoznavam in vsak dan zvem kaj novega in tko...pa še zdi se mi da tisti ki že čisto na začetku zveze zlo pretiravajo (pač se že prvi dan žvalijo kot nevem kaj,so čist nori in živijo sam za tiso osebo pa si po fb-ju pišejo use mogoče stvari med njimi tut ljubim te in tko...) ne zdržijo dolgo v zvezi.

men je najbolše če v zvezi z ničemer ne hitiš,vsak dan spoznavaš nove stvari glede tvojega fanta/punce,in se prepustiš vsemu in naj se zgodi kot se mora-in tko s časom pride tudi ta 'ljubim te'-iskreno in resnično tko da veš da ta oseba resno misli, al pa pač da ti veš da si prepičan v pomen te besede in si to rekel pravi osebi Smile
lana • Od: 24.11.2010 • Prispevkov: 155
Re: LJUBIM TE 17.9.2011 14:35
trixxie pravi:
moje mnenje je, da te dve besedi lahko reče le nekdo ki resnično to misli.čeprav se pa velikrat zgodi da to eni izrabijo in kar govorijo brezveze ampak v resnici tega ne mislijo.
jaz in moj fant si zaenkrat tega še nisva rekla, to napiševa samo v sms, da bi pa prav rekla drug drugemu pa še ne. in vem da bo ta čas prišel ko bova enkrat kr spontano rekla in se ne obremenjujem s tem. si pa vsak dan rečeva 'rad te mam' in tko... Smile

da bi si pa že po enem dnevu al pa tednu rekl Shocked ...nevem no, men je to bedno, ker po enem tednu tiste osebe vrjetno še ne poznaš tko dobr kot jo čez recimo pol leta in po enem tednu ne moreš že tko velik čutit do te osebe. npr. jaz imam svojega fanta vsak dan bolj rada in ga še po skoraj enem letu še vedno iz dneva v dan spoznavam in vsak dan zvem kaj novega in tko...pa še zdi se mi da tisti ki že čisto na začetku zveze zlo pretiravajo (pač se že prvi dan žvalijo kot nevem kaj,so čist nori in živijo sam za tiso osebo pa si po fb-ju pišejo use mogoče stvari med njimi tut ljubim te in tko...) ne zdržijo dolgo v zvezi.

men je najbolše če v zvezi z ničemer ne hitiš,vsak dan spoznavaš nove stvari glede tvojega fanta/punce,in se prepustiš vsemu in naj se zgodi kot se mora-in tko s časom pride tudi ta 'ljubim te'-iskreno in resnično tko da veš da ta oseba resno misli, al pa pač da ti veš da si prepičan v pomen te besede in si to rekel pravi osebi Smile

pod tole se še lahka pa sam podpišem, pa rečem strinjam se..in to zeloo
imam isto mnenje, da je to prehitro, po enem tedni.. Smile Very Happy
gojko • Od: 14.6.2009 • Prispevkov: 39
Re: LJUBIM TE 17.9.2011 14:40
trixxie pravi:

ja se strinjam , men se tut to zdi cist brezveze..samo ocitno so se tok nazreli. Smile
beax • Od: 26.2.2010 • Prispevkov: 79
Re: LJUBIM TE 17.9.2011 15:25
pomen prave ljubezni se zgublja. vsi sam še lažejo, varajo, glumijo neko čustvenost, da bi pršl do sexa. vse se je iz realnosti premestil na splet in punce, namest da bi čakale, če jih bo fnt upršu, čakajo, če bodo dobile povezavo na zvezo. naenkrat usi use vejo, kaj se dogaja med dvema, vse je postal k spremljanje zanimive nadaljevanke, vse je ratal premau diskretno, premau osebno, ni čudn da tok zvez propade. folk je začeu uporablat ''ljubim te'' kot neki usakdanjega in včasih skor umrem od smeha, k vidm, da si ''ljubim te'' pišejo, kot da te besede nebi mele tko velkega pomena, da včasih boli, kako jih nesramno trošjo okol. k gledam okol sebe postanm prekleto srečna da sm sama, fuck yea, raje kvalitetno sama, kot u takih slabah kvalitetah zveze. preveč bullshita pousod. punce majo premau spoštovanja, noge razpirajo na pomežika, fantje pa misljo da so zrd tega kej bl ****či. žalostno, kok use postaja plehko.

drag pa ja ; strinjam se s tabo, da bi si že po 1 tednu pisal ljubim te ;SSS
oblaceeek • Od: 28.7.2011 • Prispevkov: 27
Re: LJUBIM TE 17.9.2011 19:20
beax pravi:
pomen prave ljubezni se zgublja. vsi sam še lažejo, varajo, glumijo neko čustvenost, da bi pršl do sexa. vse se je iz realnosti premestil na splet in punce, namest da bi čakale, če jih bo fnt upršu, čakajo, če bodo dobile povezavo na zvezo. naenkrat usi use vejo, kaj se dogaja med dvema, vse je postal k spremljanje zanimive nadaljevanke, vse je ratal premau diskretno, premau osebno, ni čudn da tok zvez propade. folk je začeu uporablat ''ljubim te'' kot neki usakdanjega in včasih skor umrem od smeha, k vidm, da si ''ljubim te'' pišejo, kot da te besede nebi mele tko velkega pomena, da včasih boli, kako jih nesramno trošjo okol. k gledam okol sebe postanm prekleto srečna da sm sama, fuck yea, raje kvalitetno sama, kot u takih slabah kvalitetah zveze. preveč bullshita pousod. punce majo premau spoštovanja, noge razpirajo na pomežika, fantje pa misljo da so zrd tega kej bl ****či. žalostno, kok use postaja plehko.

drag pa ja ; strinjam se s tabo, da bi si že po 1 tednu pisal ljubim te ;SSS

se popovnoma strinjam s tep!
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: LJUBIM TE 17.9.2011 20:08
se tudi jaz strinjam.

"ljubim te" velja, dokler ne pride še en, ki je lepši. in potem je uboga zmedena punca, ker "ljubi" enega, zaljubi se pa v drugega... pa še en tretji je, amapk on je samo "prijatelj"...
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: LJUBIM TE 18.9.2011 11:36
ljubim te ? težka beseda ja.. v življenju še je nisem izrekla na glas .. niti komu napisala. ker še ne poznam dejanskega pomena te besede in uporabla jo bom šele takrat ko bom to zares "čutla" .. čeprav niti ne vem kak bom vedla kdaj jo lahko izrečem haha Razz verjetno to pride tak.. čist spontano x)
in ja. med "rada te mam" in "ljubim te" je velika razlika. eni pa je sploh več ne vidijo .. žalostno je kak zgublja svoj pomen .. in tiste raznorazne fore po fejsbuku ko sta dva skup 3 dni pa se že neskoooooončno ljubita. ah ja!
TinxxSky • Od: 19.9.2011 • Prispevkov: 5
Re: LJUBIM TE 19.9.2011 16:20
littlepig pravi:
ljubim te ? težka beseda ja.. v življenju še je nisem izrekla na glas .. niti komu napisala. ker še ne poznam dejanskega pomena te besede in uporabla jo bom šele takrat ko bom to zares "čutla" .. čeprav niti ne vem kak bom vedla kdaj jo lahko izrečem haha Razz verjetno to pride tak.. čist spontano x)
in ja. med "rada te mam" in "ljubim te" je velika razlika. eni pa je sploh več ne vidijo .. žalostno je kak zgublja svoj pomen .. in tiste raznorazne fore po fejsbuku ko sta dva skup 3 dni pa se že neskoooooončno ljubita. ah ja!

fulla se strinjam s ttimi forami po fejsu, ko sta kao neki skupi pa se "ljubita" pa miljon srčkov po zidu, pa čzt 2 dni nista vč skp.. to je use čst fjk... men sošolke neke skoz govrijo: ka ti lohk zrihtam unga s fejsta, pa unga druzga s fejsa k je reku da te ljubi?... to je mn fulla tk otročje Very Happy...;P to more kr neki cajta pretečt za tisto tapravo rečt lubim te...<3
gospod nihče • Od: 19.9.2010 • Prispevkov: 26
Re: LJUBIM TE 20.9.2011 13:09
Exclamation

Nazadnje urejal/a gospod nihče 17.10.2011 15:43; skupaj popravljeno 2 krat
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: LJUBIM TE 20.9.2011 23:08
prašanje je kdo to reče pa s kakšnim namenom pa u kašni situaciji.. nawadni ****či to pogost uporablajo sam misljo pa nikol ne tega.. tkoda ja.. je dost pomembn tut kko je mišlen ..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.