Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S

Maariiee • Od: 31.8.2010 • Prispevkov: 13
Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 10.9.2010 17:41
Hellouu.*
No pač, men je en fant ful ušeč, sam ... 1. nč newem u njem.:S 2. nevem če sm mu sploh ušeč čeprau me skos gleda Embarassed 3. eno leto je mlajši od mene Very Happy 4. Njegou frend je zalublen u mene :O Pliss help ! Nesveti ... (pa tut pripombe so dobrodošle) xD Wink

Tnx
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 10.9.2010 21:06
kko pa naj mi vemo če tega tipa&tebe ne poznamo ? O.o
In nwm u čem je point teme..pejd do njega pa ga pozdravi pa tak..omg nmorš no kera tema.O_o
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 10.9.2010 23:31
ja idi do njega pa boš vidla xD
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 11.9.2010 0:44
a je tako tezko it do njega, dat kak kompliment in rect za fb?

in ce si mu res usec, ti bo zi dau fb, povabo na pijaco, reko za sprehod whatever, ce pa ne, bos pa takoj ugotovila...in pa boli te kurac njegov prjatu, če ti je všeč ON!
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 11.9.2010 8:28
Lej sej če kirmu ni ušeč tema mu ni treba brat a veš ... Rolling Eyes

Drgač pa hvalaa Exclamation
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 11.9.2010 13:46
^^ ma p čiz prow.. če wm je tok neumn ne komentirat ne..
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 11.9.2010 23:57
sori k ti pomagamo
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 12.9.2010 0:27
sj se da tut mal bl lpo rečt.. pč jo znima ne..
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 12.9.2010 10:16
twix13 pravi:
sori k ti pomagamo

Ne, sej to nism mislala za tebe ...

pk4life: hvala za razumevanje Very Happy Razz
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 12.9.2010 22:25
twix13 pravi:
a je tako tezko it do njega, dat kak kompliment in rect za fb?

in ce si mu res usec, ti bo zi dau fb, povabo na pijaco, reko za sprehod whatever, ce pa ne, bos pa takoj ugotovila...in pa boli te kurac njegov prjatu, če ti je všeč ON!

drgac ja je tesko, ce se nis bla/bil nikol v taki situaciji ne bluzi pa sploh ne komentirej teme...
glede prjatla pa use sam se otezi zadevo(ker mu po vsej vrjetnosti on skos kej o teb govori pa pol on noce nc narest tut ce si mu vsec da nebi prjatlu u zelje skakal, ce je ta varianta bos mogla najbrz ti posredovat), pa ce te gleda se ne pomen da je tut on zalublen vate, lahko da je, lahko da te gleda zto ker najbrz ti skos njega.
twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 12.9.2010 22:28
če ti je pa to tezko, pol pa trpi pa ga gledaj in upaj da bo on prso do tebe....kar verjetn nebo. in kot sm zi reko, ce sta si res usec, on nebo posluso prjatla.
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 7.9.2011 22:04
mjaw pravi:
In nwm u čem je point teme..pejd do njega pa ga pozdravi pa tak..omg nmorš no kera tema.O_o

sej ti maš tut eno tako podobno temo pa ti nebi šla pisat kaka tema je tk da fakaj se bič ! :*
kates • Od: 28.8.2010 • Prispevkov: 112
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 7.9.2011 22:51
na fbju ga dodej če ti je bed u živo.
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 8.9.2011 0:28
Maariiee pravi:
mjaw pravi:

sej ti maš tut eno tako podobno temo pa ti nebi šla pisat kaka tema je tk da fakaj se bič ! :*

umir see.. to je blo lani XD.. weš kok je že od tega hehh
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 8.9.2011 18:57
damm.. kak ste zmešan vsi skup...:$
lovejb • Od: 14.6.2011 • Prispevkov: 180
Kliln prosm.1.korak je ql a zj? 8.9.2011 22:56
ahoj.za slownicne npake se ze u naprej oprawicujm al sm na fonu.

ok pjmo na stwar
Na naso solo je prsou nou tip awww:$ koj.sm se zagledala majkemi. in ja. on je 1 let mlaj in ni nelj zgoeworn in to. no ja. ze 1. dan koj.swa de zacla spogledwt pa mahat pa nasmejat .. dans sn pa zbrala pogum in sla do njega
no ne. tkle je blo. widla sm da je pac kosilo in zrawn je biu moj sosolc al med nima je biu plac. in jz ok in grem in pridm in recm napri susolcu za pit in ki da pa se usedn pa unmu nadmejmm al on nazaj aww:$ no poj pa jz njemu ce mi da mal se on sam je glih spiu xd use. pog swa se
kj bi wi nrdil. naprej lk nj. prooosm.
Re: Pač en fant mi je full ušeč pa nevem če sm jst tut njemu. :S 12.9.2011 16:58
pk4life pravi:
Maariiee pravi:
mjaw pravi:

umir see.. to je blo lani XD.. weš kok je že od tega hehh

sej je kul sam tk jst sm bla tud še mal premlada pa sm bedarije pisalal Very HappyD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.